• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde nasil para kazanabilirim acil onerilerinizi bekliyorum

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Esimle ayriliyoruz.evden calisarak nasil para kazanabilirim cok ciddi rakamlar degil bi harcligim ciksa yetecek kadar kazansam yeter..dikis makinamda var ufak tefek seyler dikiyorum. Ama cok gelistirmem gerek.ceyizim icin bir kac parca nakis yapmisligimda var.sizin oneriniz nedir..suan buyukbi sehirdeyim kucuk bir ilcede yasamaya devam etcem

Yavaş yavaş dikişi öğrenip terzilik yapabilirsin. İlk konu komşudan paça yapma, sökük, yırtık dikiş işleri yaparsın. Sonra ilerletirsin. Hepsi Zamanla olur.

Hem kücük yerde bu işi yapman daha kolay olur.

Dikis nakis kursuna gidip dikisinizi gelistirin ve ceyizlik biseyler dikin. El orgusu yapabilirsiniz. Evde pasta borek yapabilirsiniz. Gun yapan bayanlar kolaylik oluyor diye cok tercih ediyor oyle seyleri. Yabanci diliniz varsa ceviri yapabilirsiniz. Ne biliyim avon tarzi kozmetik sirketlerine temsilci olabilirsiniz.

Youtube a video yuklemek, vlog
Blog tutup reklam almak,
Sitelere makale yazmak,
Internet uzerinde Alis satis,
El isleri(sabun, kurabiye, kokulu tas, etiketler vs) siparis uzerine yapmak.

Yavaş yavaş dikişi öğrenip terzilik yapabilirsin. İlk konu komşudan paça yapma, sökük, yırtık dikiş işleri yaparsın. Sonra ilerletirsin. Hepsi Zamanla olur.

Hem kücük yerde bu işi yapman daha kolay olur.

bende boyle dusundum ama yapabilirmiyimki dogumdan sonrada benim icin cok iyi olur cocuklarmin basindan ayrilmamis olurum.bu konuda bilgiyedr ihtiyacim var internetten cok arastirdim ama yetecek kadar bilgi alamadim

Eger mutfaginiza guveniyorsaniz recel tursu salca salamurlik yiyecekler yapabilrcek durumdaysaniz bunlari yapip satabilirsiniz. Cocuk bakabilirsiniz. Hayvanlari seviyorsaniz kopekleri yuruyuse cikarabilirsiniz(bu pek evin icinde olmasa da yinede digerleri gibi mesai gerektirmiyor). Dogum icin lohusa taci terligi ya da bebek odalarina kapi susu yapabilirsiniz. Kokulu sabunlar nikah sekerleri de olabilir.

Önce kadın diye bir site var orada el işlerinizi satabilirsiniz , elörgüsü, ahşap işleri, dantel gibi bir göz atın derim ben

Istedikten sonra elimden cok sey gelir..ama eskiden beri bir cok is denedim kimini basardim kimini basaramadim ama hersyden birseyler bilmek bunaltti beni ve iyice kararsizliga itti...bundan sonraki sartlarim belli disarda calismayi h kendim icin hem evlatlarim icin hic istemiyorum...yapacagim is her ne olursa omur boyu bilezigim olsun ve o isle ugrasayim istiyorum.zaten tarimla ugrascam ama tarimlada ha dedinmi para kazanilmiyor yaninda destek olcak surekli az yada cok gelir getircek bundan sonra kimseye muhtac etmeyek bir sey olsun istiyorum..zaten oldukca tutumlu ve parayi nasil kullanicagimi bilen biriyim.

Teeziliginiz varsa mutlaka geliştirin. Hele küçük bir yerse daha çok tutar insaallah

Teeziliginiz varsa mutlaka geliştirin. Hele küçük bir yerse daha çok tutar insaallah

Evdeki ufak tefek seyleri dikiyorum herkesin yapabilcegi kadar.gelistirmek istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum kurslar sonbaharda aciliyorum bi terzinin yaninami gitsem bir sure

Belediyenin kurslarini takip edin zaten az cok bilginiz varmis,kurslarda kendinizi gelistirip basarili olabilirsiniz.

Ama bunu evden yapma konusunu iyi dusunun,tanimadiginiz insanlar evinize girip cikacak bu sizin icin problem olur mu?

Belediyenin kurslarini takip edin zaten az cok bilginiz varmis,kurslarda kendinizi gelistirip basarili olabilirsiniz.

Ama bunu evden yapma konusunu iyi dusunun,tanimadiginiz insanlar evinize girip cikacak bu sizin icin problem olur mu?

Aslinda hic hoslanmayacagim birsey ama disardada calismaktan iyidir zaten su sartlarda calisamamda.kurslar bu donemde olmyor ancak okul zamanlari i zamanda gitmem mumkun degik

temizlik ve evde çocuk bakımı yapabilirsin canım,
mevlidlere nişanlara 50-100 kişilik yemekler yapabilirsin,
gelinlikçilere iş yapabilirsin,
dikiş yapabilirsin,
nikah şekeri v.s. yapıp internetten insatagramdan satabilirsin bu konuda kadınlar epey destek alıyor vergiden falan muaf oldukları durumlar var diye biliyorum,
terlikler süsleyip satabilirsin,
reçel tarahana .vs. yapıp satabilirsin,
çikolata yapıp pastanelere butik çikolata satabilirsin yine hiracat ayapan yerlerle anlaşabilirsin,
yeni doğan bebekler için dantelli nevresinler yapıp yine ihracat ve butikçilere ayrıca instagrama sunabilirsin, yine bebekler için yataklara yapılacak çok şeyler var....
sabun ve tasarım mumlar yapabilirsin butik yerlerle anlaşabilirsin,
ihracat yapan yerlerle anlaşabilirsin,
evde ütü yapan tanıdığım var parça başı 1 tl alıyor, elektirik paranı hesapla ona göre
büyük beden bol kıyafet çok az var onlardan dikip (çok kolay dikilebilecekler var büyük bedene çok kup da gerekmez) satabilirsin instagramdan v.s...
yanlız bir bayan için en pratiği kendi evinden değil de kendi dükkanından çalışmaktır evin gibidir... istediğin vakit açar istediğin vakit kaparsın istediğin kadar çalışırsın, ister içerde tırnağını kes ister çayını iç karışan görüşen yok... küçük bir yerdeysen dükkan kirları düşük olur çeyize çok para harcanır, yeni gelinlere yönelik bir dükkan açıp rahatına bakabilirsin o da bir nevi ev sonuçta imkanın varsa tabi...
yine nişanlarda mevlidlerde mutfağa bayan olarak gidebilirsin bir kişi mutfakta durup oraları topluyor ikramları hazırlıyor falan ondan...

Son düzenleme:
Dikis uzerinden gidin. Elinizden ne geliyorsa kendinize has birseyler tasarlayin bu kiyafet veya ev esyasida olabilir. Su an satis yapmak eskiye gore daha kolay. Internet uzerindende pazarlayin. Pazarlarkende bos sayfaya urunu koyup beklemeyin insanlara siz ulasin. Bunun icinde caba harcayin. Bunun bi cok kez ornegini ordum. Bu islere merakli kisileri ekleyin belli bi sureden ve siz calisma yaptikca gorenler artik siz eklemeden sizi takibe basliyorlar. Bu ileriki evre ama aklinizda bulunsun. Bu sekilde cok buyuk kitlelere ulasanlari gordum bizzat.

Dikis uzerinden gidin. Elinizden ne geliyorsa kendinize has birseyler tasarlayin bu kiyafet veya ev esyasida olabilir. Su an satis yapmak eskiye gore daha kolay. Internet uzerindende pazarlayin. Pazarlarkende bos sayfaya urunu koyup beklemeyin insanlara siz ulasin. Bunun icinde caba harcayin. Bunun bi cok kez ornegini ordum. Bu islere merakli kisileri ekleyin belli bi sureden ve siz calisma yaptikca gorenler artik siz eklemeden sizi takibe basliyorlar. Bu ileriki evre ama aklinizda bulunsun. Bu sekilde cok buyuk kitlelere ulasanlari gordum bizzat.

Insallah bende basarabilirim..

Mutfakta kendine güveniyorsan günler için kek börek sarma gibi şeyler yapabilirsin bi arkadaşım sarma sarıyo mesela birde şimdi bebek mevlüt şekerleri moda onlardan da siparişle yapabilirsin

Mutfakta kendine güveniyorsan günler için kek börek sarma gibi şeyler yapabilirsin bi arkadaşım sarma sarıyo mesela birde şimdi bebek mevlüt şekerleri moda onlardan da siparişle yapabilirsin
Sarmayi iyi sararim ve sevdigim birsey ama burda herkes kendi yapiyor.mutfak becerim orta halli

Back
X