evimde mutfagimda nasil tasarruf yaparim

Saol canim cok guzel fikir vermizsin bende cok istiyorum altin almak ambeb yurt disinda kaliyorum burda fazla kuyumcu yok olsada en az 5 10liraya daha fazla istiyorlar turkiyeye bakarak.. bende bu aydan itibaren alisverisimi aylik yapacam.. insallah bakalim hedefim 200u gecmemek
Bazi arkadaslar intermetten aliyorlar altini onunbinarastir olmazsa. Yda altin sart degil harcayamayacagin sekilde muhafaza etsende olur bence.. turkiyebye geldiinde de topluca alirsin altini istiyosan

Cok guzel yapmizsin vallaha.
Gercekten kotu gub parasi sart allah korusun zor duruma dussen kimse donup bakmaz sana benim suanki ilk hedefim bizi bi 2 3 ay gecindirecek bir parayi kenara koyup yok saymak kotu gunler icin..

Günaydın canım... Biz bir de maaşımızın tamamını bankadan çekmiyoruz. 100-200 TL en fazla, alışverişlerimizi nakit kart ile yapıyoruz. Hepsini çektiğimiz dönemlerde nereye harcadığımızı bilmiyorduk, evdeyken gidiyor çünkü. Ayın 15inde eşimin maaşı yatacak, bir önceki maaşından da 350 lira kalmış şu an. İyi bir sistem yani nakit kart. Tavsiye ederim....

Günaydın canım... Biz bir de maaşımızın tamamını bankadan çekmiyoruz. 100-200 TL en fazla, alışverişlerimizi nakit kart ile yapıyoruz. Hepsini çektiğimiz dönemlerde nereye harcadığımızı bilmiyorduk, evdeyken gidiyor çünkü. Ayın 15inde eşimin maaşı yatacak, bir önceki maaşından da 350 lira kalmış şu an. İyi bir sistem yani nakit kart. Tavsiye ederim....

Evet canim bizde yapiyoruz oyle burda.kredi karti yok o yuzden cebinde ne varsa onunla aliyorsun. Borcla alma.imkanimiz.yok zaten.

Cok guzel olmus 350 guzel.para 5gun daha idare et koy onu kenara

Evet canim yapabilirim aslinda suan iste tek hedefim.kenara 2 3 bin lira koymak 2000liraya yakin borcum var taksitlendirdim ama iste yinede icim rahat deyil onu hemen kapatmak icin biriktirmek istiyorum

X