kırmızı ağırlıklı karışık bir renkteydi tam tuvalete girdim gördüğüm anda fırladım kaçtım şimdi tuvalete girmeye korkuyorum acaip bir böcek fobisi var inanılmaz korkuyorum hemen tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor bunu görünce o an kalp krizi geçiricem sandım eşimde çalışıodu aradım hemen geldin die o gelene kadar koltuğun tepesinden inemedim hıçkıra hıçkıra ağlıorum
sadece eski evlerdemi çıkıyor nerelerde çıkıyor yuvaları nereler olur
o korkuyu bilirim canım hiçbir şey teselli etmez korkan kişiyi. o korktuğun hayvanın yok olmasından hariç.. gecko kertenkelesi sanırım pek bilgim olmasa da o tür kertenkele olduğuna aşinayım. inan her evde olma olasılığı yüksek. temiz pis ortam farketmiyor onlar için. ama insandan kaçar yani korkma uyurken üzerimde gezer falan diye.
Bir kedi her şeyi halleder...
Kesinlikle.
Ama cins kedi filan olmasın ha, şöyle sokak kedileriyle arayı iyi tutun. süt verin ara ara eve girip çıkmalarına bişey demeyin
Onun dışında foribinz varmış. Bu hayvanlar zarar vermezler . Elöpen deniyor halk içind e.
Benim kedim var, valla börtü, böcük, sinek, haşarat derdim tasam kalmadı, sağolsun hepsini hallediyo, ayaklı raid gibi mübarekbi çekirge ve yarasalarla başedemedi, onlara da boyu yetmedi zıpanın
ayy ben de böcek hiç sevmiyorum. hele ki örümcek görmeye dayanamıyorum. sizin gördüğünüz sürüngeni görseydim napardım bilemem...ne işi var evde bunların ya
Aşırı harika hayvanlar kediler ama çok inatçı çok nazlılar.
Yaşam ortamları tükeniyor. Her yer binalaştı .
Bi kişide çıkıp orda yaşayan kuş olsun kertenkele olsun tavşan olsun ne oluyor bu hayvanlara demiyor :)
Onlarda yaşamaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?