Yok öle değil pas lekesi gibi görünüyor resim çekmeyi düşündüm ama yakinlastirdikca netleşmiyor görüntüsinek pisliği olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok öle değil pas lekesi gibi görünüyor resim çekmeyi düşündüm ama yakinlastirdikca netleşmiyor görüntüsinek pisliği olabilir mi?
İnanın her yolu düşündüm. Tek tek nerde gorduklerimi not aldım. Hepsinin ortak noktası nedir diye bulmaya çalışıyorum.Buzdolabındaki kağıt havluda var demeseniz eski tip demir kaloriferde çamaşır kurutuyorsunuz ondan oluyor derdim.
Benim bir odamdaki kaloriferde pas var oraya çamaşır koyunca pas lekesi çıkarıyor çünkü.
Kaşıntı gibi sorunlarınız varsa pire gibi bir böcek olabilir mi acaba?
Makinam eski dökülüyor diyebilirim. Ondan olur mu diye düşündüm ama bu seferde de duvarda neden olsun diyorum.Benim çamaşır makinmden dolayı böyle olmuştu. Ama eskiydi benim makine. Atıp yenisini almistim
Makinam eski dökülüyor diyebilirim. Ondan olur mu diye düşündüm ama bu seferde de duvarda neden olsun diyorum.
Kusura bakmayın fizik tedavi günümüz bugün ondan bakamadım mesajlara şimdi resim yükledimKonu açıp gitmeyen de ne bileyim.![]()
Cekebildigim kadar çektim bunlar sadece görüp fark ettiklerimOlduğu kadar fotoğraf çekin bence belki görünce anlarız.
Cekebildigim kadar çektim resimler.Olduğu kadar fotoğraf çekin bence belki görünce anlarız.
Evet evimde rutubet olur arka cephe olduğu için ama 7 senedir ilk defa böle oldu çamaşırlar eşyalar falanEvdeki tursil toz şeker vb topaklanma katilaşma oluyorsa rutubettir. Zaten kokusu da vardır
Evin içinde kurutmama taraftarıyım. İlk başta balkonda havalandiriyorum sonra nemli eve alıyorum mecburÇamaşırları nerde kurutuyosunuz ?
Az önce yükleyebildigim kadarıyla yükledimFoto atsanız
Evet kafamızı karıştıran da o zaten sadece camasirlar değil perde koltuk kenarı çamaşırlar kapı duvarSadece çamaşırlar olsa makineden dolayı pas oluyor bazen ama diğer yerler için aklıma böcek olabileceği geldi
Beyazlar ayrı açık renkliler ayrı siyahlari ayrı yıkarım yumuşatıcı kullanmıyorum uzun zamandır.çamaşırları renklileri beyazları beraber atıyorsanız ondan olabilir. Diğerlerinde olması ilginç fotoğraf atsanız daha anlaşılır olur.
Evet sıkıyordum yaklaşık 1 aydır falan sıkmiyorum sanırım. Tütsü yakıyorum geneldeOda kokusu sıkıyor musunuz evinize? Ondan da noktacıklar kalabiliyor kalitesiz marka olursa.
Tavanlarim genelde siyah oluyor ondan olabilir mi acabaKüf gibi duruyor.
Küf olabilir.
Makinenizde sorun olabilir.
Elinizde pekmezle gezmiyorsanız.
Arkadaşlar 1 ay önce falan üzerimdeki atletimde kahverengi noktalar gördüm. 28 haftalık hamileyim. Bebeğim için aldığım kıyafetleri yıkadım. Kuruduktan sonra katlarken gördüm aynı leke onda da var. 4 kıyafet çöpe gitti. Sonrasinda perde de duvarda buzdolabının rafında ilaç kutularında kağıt havlu üzerinde artık sinirlerim bozuldu. Nokta nokta kahverengi pas lekesi ne benziyor bana fikir verin lütfen napacagim iyice kafaya taktım hatta eşimde benim gibi taktı artık hergun birşey çıkıyor.Eki Görüntüle 3369144
Eskiler buna çillenme diyor, muhtemelen eviniz rutubetli şimdilik direkt küf yapacak seviyede değil sadece çillenme yapıyor.Yok öle değil pas lekesi gibi görünüyor resim çekmeyi düşündüm ama yakinlastirdikca netleşmiyor görüntü
Benim eski evde rutubet vardı dolaplarimin arkasi siyah leke çürüme olmustu 4 senede. Yine deterjan kutularimda leke seklinde siyahlaşma vardı. Yine toz deterjan cay şeker vb ürunlerde topaklaşma sertleşme el sürdügünde hafif ıslaklık hissi vb. Ve evi yazın gece gündüz camlar açık olmasına ragmen o rutubet kokusu gecmiyordu ve buna ragmen sabahlari uyandıgımızda tıkanıklık nefes darlıgı öksürük vb yaşıyorduk. Yine evin icinde sakladıgım bulgur pirinç vb kurtlanma topaklanma oluyordu( bunun çözümünü o evden taşınana kadar bakliyatı buzdolabında saklamakta bulmuştuk)Ama çamaşırda farketmedim emin olamıyorum o yüzden. Yada çamaşır kısmını ben hatırlamıyorum. Bunun dışında ufak sinek pisligi pire vb olabilir. Rutubet icin tuz lambası öneririm. Evin icinde camaşır kurutmayın balkon bahce vb kurutun. Kışin dahi sürekli havalandırın. Bunun dısinda son ve onemli çözum imkan varken taşınmak. Güneş görmeyen odanızı helé rutubetli evde hiç kullanmayın.Evet evimde rutubet olur arka cephe olduğu için ama 7 senedir ilk defa böle oldu çamaşırlar eşyalar falan