Sokakta ac açıkta insan görseniz suratına bakmazsiniz. Düşüp dizini acıtan çocuğa yardım etmezsiniz. Ama herkes merhametini vicdanını insanlığını kedi köpek üzerinden gösteriyor.herkss çuvaldızı kendine batirsin. Ben batırdım ve sonuna kadar hatalıyım dedim. Ama kendinize gelin. Bile isteye yapmadim hicbirseyi. Hayvan nedir nasil beslenir hic bilmedim bu zamana kadar. Sizin dediğiniz gibi vicdansız olsaydım şuan koltugumda uyuyor olmazdı Kedi. Bugun götürüp bakımını yapmazdım. Müthiş hatalıyım. Yaptığım şeyin hafife alınacak bir yanı yok farkındayım. Ama bana canavar muamelesi çekeceğinize keşke kediyi sevebilmem için yada ona alınabilmem için öneride bulunsaydiniz. Ben size bunun icin geldim. Ama siz..Tmm varsin ben yapmacik olayim ama siz bir psikiyatriye gidip bu sikayetleriniz icin tedavi olmayi dusunmeyip hayvani sokaga atarken de cok mu vicdanli oldugunuzu dusunuyordunuz?
Kendi anneniz bile size istemeye istemeye yardım ederken homurdanmıs dedigim gibi aileden yadigar kalan vicdansızlık hayvana bunları yaptırıyosa insanı zaten düşünemiyorum. Cuvaldız degil galata kulesinin ucunu batırın ilk siz. Nereye isterseniz seçim sizin.Sokakta ac açıkta insan görseniz suratına bakmazsiniz. Düşüp dizini acıtan çocuğa yardım etmezsiniz. Ama herkes merhametini vicdanını insanlığını kedi köpek üzerinden gösteriyor.herkss çuvaldızı kendine batirsin. Ben batırdım ve sonuna kadar hatalıyım dedim. Ama kendinize gelin. Bile isteye yapmadim hicbirseyi. Hayvan nedir nasil beslenir hic bilmedim bu zamana kadar. Sizin dediğiniz gibi vicdansız olsaydım şuan koltugumda uyuyor olmazdı Kedi. Bugun götürüp bakımını yapmazdım. Müthiş hatalıyım. Yaptığım şeyin hafife alınacak bir yanı yok farkındayım. Ama bana canavar muamelesi çekeceğinize keşke kediyi sevebilmem için yada ona alınabilmem için öneride bulunsaydiniz. Ben size bunun icin geldim. Ama siz..
Tanimadiginiz insanlarii yargılamakta uzerinize yok galiba herkesin vicdani kendine sevgiyi bizmi öğreteceğiz 1 yılda küçücük canı sevemeyen alışamadım diye bahaneler ureten birisine o masum canlara acımayan merhamet duymayan insana hiç acıyıp merhamet etmez maalesefSokakta ac açıkta insan görseniz suratına bakmazsiniz. Düşüp dizini acıtan çocuğa yardım etmezsiniz. Ama herkes merhametini vicdanını insanlığını kedi köpek üzerinden gösteriyor.herkss çuvaldızı kendine batirsin. Ben batırdım ve sonuna kadar hatalıyım dedim. Ama kendinize gelin. Bile isteye yapmadim hicbirseyi. Hayvan nedir nasil beslenir hic bilmedim bu zamana kadar. Sizin dediğiniz gibi vicdansız olsaydım şuan koltugumda uyuyor olmazdı Kedi. Bugun götürüp bakımını yapmazdım. Müthiş hatalıyım. Yaptığım şeyin hafife alınacak bir yanı yok farkındayım. Ama bana canavar muamelesi çekeceğinize keşke kediyi sevebilmem için yada ona alınabilmem için öneride bulunsaydiniz. Ben size bunun icin geldim. Ama siz..
Karar verin!Yardım edin lütfen kediye zarar vermeden esjmi üzmeden kediden kopmam lazim.
Ama bana canavar muamelesi çekeceğinize keşke kediyi sevebilmem için yada ona alınabilmem için öneride bulunsaydiniz. Ben size bunun icin geldim.
Nasıl da çözmüşsün bizi gözünden de bir şey kaçmıyorSokakta ac açıkta insan görseniz suratına bakmazsiniz. Düşüp dizini acıtan çocuğa yardım etmezsiniz. Ama herkes merhametini vicdanını insanlığını kedi köpek üzerinden gösteriyor.herkss çuvaldızı kendine batirsin
Bırakın bunları ya. Hayvan hastalık bulaştıracak yok tüy yutarsam ölürüm diye düşünen iş yerinde de aynı ortama girmez orda da saatlerce aynı ortamda kalıyorsunuz. O kediyi şu an mecburen bırakamayışınızın tek sebebi bence eşinizi ikna edememeniz. Yorumlar yapmacık falan da değil her insana aynı saygı çerçevesinde yorum yapamıyoruz maalesef konunun tam olarak da bu yorumları hakediyor.Hanımefendi bugün götürdüm bütün aşılarını yaptırdım iç dış parazit. Herseyini. Kedi şuan çok sağlıklı. Hepinizi anlıyorum. İnanın anlıyorum. Çok hassas bir konu. Ama ben hayvana bile isteye işkence etmedim hayatım boyunca hayvanlar bana hastalık bulastiracak tüyünü yutarsam ölürüm enfeksiyon kapatırım diye düşünerek büyüdüm. Ama bu benim bilinç altım. Ben vicdansız yada merhametsiz kalpsiz değilim. Sadece hayvanlara alışık bir insan olmadığım için tecrübem olmadığı için bütün bunları yaptım. Ve inanın hala daha vicdan yapiyorum. Ama yorumlar o kadar yapmacık ki. İnsana bu cümleleri kuranların hayvan sevgisi bana çok sahte geliyor. Kimse kusura bakmasin
Ne saçma sapan bir yorum ne saçma bir savunma. Evet ağzı dili olmayan acıktığında susadığında canı yandığında dile getiremeyen kendini zalim insanoğluna karşı savunamayan şiddet gören sokağa atılan canlara karşı insanlığımızı gösteriyoruzSokakta ac açıkta insan görseniz suratına bakmazsiniz. Düşüp dizini acıtan çocuğa yardım etmezsiniz. Ama herkes merhametini vicdanını insanlığını kedi köpek üzerinden gösteriyor.herkss çuvaldızı kendine batirsin. Ben batırdım ve sonuna kadar hatalıyım dedim. Ama kendinize gelin. Bile isteye yapmadim hicbirseyi. Hayvan nedir nasil beslenir hic bilmedim bu zamana kadar. Sizin dediğiniz gibi vicdansız olsaydım şuan koltugumda uyuyor olmazdı Kedi. Bugun götürüp bakımını yapmazdım. Müthiş hatalıyım. Yaptığım şeyin hafife alınacak bir yanı yok farkındayım. Ama bana canavar muamelesi çekeceğinize keşke kediyi sevebilmem için yada ona alınabilmem için öneride bulunsaydiniz. Ben size bunun icin geldim. Ama siz..
Hanımefendi araştırıp öğrenseydiniz. Neyinize güvendiniz? Ciddi bir sorumluluk bir candan bahsediliyor. Ben hatalıyım diyip vicdanınızı aklayamazsınız. Vebali sizin boynunuzda. Yazık değil mi? Ayrıca verdiğiniz örnekler demagojiden başka bir işe yaramıyor. Onuda yiyen insanlara yapın. Umarım biran önce sağlığına kavuşur, sizin için kötü söz bile söylemeye gerek yok o vebali nasıl ödersiniz oda allahla sizin aranızda.Sokakta ac açıkta insan görseniz suratına bakmazsiniz. Düşüp dizini acıtan çocuğa yardım etmezsiniz. Ama herkes merhametini vicdanını insanlığını kedi köpek üzerinden gösteriyor.herkss çuvaldızı kendine batirsin. Ben batırdım ve sonuna kadar hatalıyım dedim. Ama kendinize gelin. Bile isteye yapmadim hicbirseyi. Hayvan nedir nasil beslenir hic bilmedim bu zamana kadar. Sizin dediğiniz gibi vicdansız olsaydım şuan koltugumda uyuyor olmazdı Kedi. Bugun götürüp bakımını yapmazdım. Müthiş hatalıyım. Yaptığım şeyin hafife alınacak bir yanı yok farkındayım. Ama bana canavar muamelesi çekeceğinize keşke kediyi sevebilmem için yada ona alınabilmem için öneride bulunsaydiniz. Ben size bunun icin geldim. Ama siz..
Merhaba herkese. 1 yıl önce bir kedi bulduk eşimle arabanın motorundan çıkarttım çok kucukth o zaman ama yalnızdı. Aldik iş yerimizde bakmaya başladık. Büyüyünce sokağa bırakıriz diye ama eşim maalesef hiç bırakmadı. Hatta iş yerimjzj kapattik. Tuttu eve getirdi. Ben temizlik konusunda biraz takıntılıyım. Hatta osb denilecek kafar bile olabilir. Kedi evde 1 ay kaldı. Bende çok sevdim evi neşesi oldu ama kakasi kumu kokusu beni çok çok zorladı. Herseyden midem bulaniyordu evde yemek yiyemiyordum. Bende kediyi apartmanın bahçesine bıraktım. Sonra 10 gün ortadan kayboldu. Bi bulduk heryeri yara bere içinde kan revan. Diğer kediler saldırmış. Ve sonradan farkettikki bizim kedi cins kediymis. Tiffany cinsi. Hiç buyumuyorlar ve bacak boyları kısa ve kendilerini savunamiyorlar. Neyse asıl konu kedi 10 gün sonra çıktı geldi bizim yangın merdivenine yerleşti. Eve almadim. Eşim hergun orda besledi. Ama orası güneş almayan karanlık ortam olduğu için kedide sorunlar oluşmaya başladı. Kedi bayılmaya başladı. Bir nevi anksiyete geçiriyordu. Orada 1 ay kaldı. Simdi ise vicdan yaptim geri eve aldim. Ama kedi şuan uyuz oldu. Ve ben kafayı yiyorum. Ya bana da bulasirsa diye. Yardım edin lütfen kediye zarar vermeden esjmi üzmeden kediden kopmam lazim. Ve uyuz insana bulaşır mı lütfen şimdiden psikolojik olarak çok kasiniriyorum. Ve evin heryerinde bakteri uyuz geziyor diye düşünüyorum.
Yanlız bu hayvan sevmeyenlerin hepsinin ağzı aynı değil mi ya aç insan gorseniz doyurmazsınızSokakta ac açıkta insan görseniz suratına bakmazsiniz. Düşüp dizini acıtan çocuğa yardım etmezsiniz. Ama herkes merhametini vicdanını insanlığını kedi köpek üzerinden gösteriyor.herkss çuvaldızı kendine batirsin. Ben batırdım ve sonuna kadar hatalıyım dedim. Ama kendinize gelin. Bile isteye yapmadim hicbirseyi. Hayvan nedir nasil beslenir hic bilmedim bu zamana kadar. Sizin dediğiniz gibi vicdansız olsaydım şuan koltugumda uyuyor olmazdı Kedi. Bugun götürüp bakımını yapmazdım. Müthiş hatalıyım. Yaptığım şeyin hafife alınacak bir yanı yok farkındayım. Ama bana canavar muamelesi çekeceğinize keşke kediyi sevebilmem için yada ona alınabilmem için öneride bulunsaydiniz. Ben size bunun icin geldim. Ama siz..
Gerçekten eleştirmek istemiyorum zor tutuyorum kendimi hayvana eziyet etmişsiniz resmen 1 ay karanlıkta bırakmak ne demek ya. Kediden size uyuz da geçmez rahat olun umarım tedavisini yaptırıyorsunuzdur. Yaptırmıyorsanız da vakit kaybetmeden sahiplendirme ilanı açın siz açamıyorsanız da hayvansever sayfalara gönderin ya da veterinerden rica edin paylaşsın cins kedi bulunca hemen kapıyorlar zaten.Merhaba herkese. 1 yıl önce bir kedi bulduk eşimle arabanın motorundan çıkarttım çok kucukth o zaman ama yalnızdı. Aldik iş yerimizde bakmaya başladık. Büyüyünce sokağa bırakıriz diye ama eşim maalesef hiç bırakmadı. Hatta iş yerimjzj kapattik. Tuttu eve getirdi. Ben temizlik konusunda biraz takıntılıyım. Hatta osb denilecek kafar bile olabilir. Kedi evde 1 ay kaldı. Bende çok sevdim evi neşesi oldu ama kakasi kumu kokusu beni çok çok zorladı. Herseyden midem bulaniyordu evde yemek yiyemiyordum. Bende kediyi apartmanın bahçesine bıraktım. Sonra 10 gün ortadan kayboldu. Bi bulduk heryeri yara bere içinde kan revan. Diğer kediler saldırmış. Ve sonradan farkettikki bizim kedi cins kediymis. Tiffany cinsi. Hiç buyumuyorlar ve bacak boyları kısa ve kendilerini savunamiyorlar. Neyse asıl konu kedi 10 gün sonra çıktı geldi bizim yangın merdivenine yerleşti. Eve almadim. Eşim hergun orda besledi. Ama orası güneş almayan karanlık ortam olduğu için kedide sorunlar oluşmaya başladı. Kedi bayılmaya başladı. Bir nevi anksiyete geçiriyordu. Orada 1 ay kaldı. Simdi ise vicdan yaptim geri eve aldim. Ama kedi şuan uyuz oldu. Ve ben kafayı yiyorum. Ya bana da bulasirsa diye. Yardım edin lütfen kediye zarar vermeden esjmi üzmeden kediden kopmam lazim. Ve uyuz insana bulaşır mı lütfen şimdiden psikolojik olarak çok kasiniriyorum. Ve evin heryerinde bakteri uyuz geziyor diye düşünüyorum.
Herkes siz mi ya? OKB bende de var, tertemiz kadınım, bir sürü papağan, kediyle, köpekle yaşıyorum. Her gün evi defalarca kez siler süpürürüm; bir elim hep süpürgede diğeri de mopta, evet meşakkatli; fakat hiçbiri hayvan sevgimin önüne geçemiyor.Sokakta ac açıkta insan görseniz suratına bakmazsiniz. Düşüp dizini acıtan çocuğa yardım etmezsiniz. Ama herkes merhametini vicdanını insanlığını kedi köpek üzerinden gösteriyor.herkss çuvaldızı kendine batirsin. Ben batırdım ve sonuna kadar hatalıyım dedim. Ama kendinize gelin. Bile isteye yapmadim hicbirseyi. Hayvan nedir nasil beslenir hic bilmedim bu zamana kadar. Sizin dediğiniz gibi vicdansız olsaydım şuan koltugumda uyuyor olmazdı Kedi. Bugun götürüp bakımını yapmazdım. Müthiş hatalıyım. Yaptığım şeyin hafife alınacak bir yanı yok farkındayım. Ama bana canavar muamelesi çekeceğinize keşke kediyi sevebilmem için yada ona alınabilmem için öneride bulunsaydiniz. Ben size bunun icin geldim. Ama siz..
Sokakta Ac insana ya da dusen cocuga ne tepki verecegimi siz mi biliyorsunuz? Bir de cuvaldizi batir falan demissiniz de ben zaten istedigim, vicdanen rahatsiz oldugum tum canlilara yardim ediyorum.Sokakta ac açıkta insan görseniz suratına bakmazsiniz. Düşüp dizini acıtan çocuğa yardım etmezsiniz. Ama herkes merhametini vicdanını insanlığını kedi köpek üzerinden gösteriyor.herkss çuvaldızı kendine batirsin. Ben batırdım ve sonuna kadar hatalıyım dedim. Ama kendinize gelin. Bile isteye yapmadim hicbirseyi. Hayvan nedir nasil beslenir hic bilmedim bu zamana kadar. Sizin dediğiniz gibi vicdansız olsaydım şuan koltugumda uyuyor olmazdı Kedi. Bugun götürüp bakımını yapmazdım. Müthiş hatalıyım. Yaptığım şeyin hafife alınacak bir yanı yok farkındayım. Ama bana canavar muamelesi çekeceğinize keşke kediyi sevebilmem için yada ona alınabilmem için öneride bulunsaydiniz. Ben size bunun icin geldim. Ama siz..