- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.978
Ya nolursunuz , nolursunuz eve alışan hayvanları sokağa atmayın nolur ya . Sahiplendirmek veya bir sürü seçenek varken sokağa atmayın yazık günah yapmayın .. sizi de anlıyorum ama sahiplendirin yeter ki atmayınMerhaba herkese. 1 yıl önce bir kedi bulduk eşimle arabanın motorundan çıkarttım çok kucukth o zaman ama yalnızdı. Aldik iş yerimizde bakmaya başladık. Büyüyünce sokağa bırakıriz diye ama eşim maalesef hiç bırakmadı. Hatta iş yerimjzj kapattik. Tuttu eve getirdi. Ben temizlik konusunda biraz takıntılıyım. Hatta osb denilecek kafar bile olabilir. Kedi evde 1 ay kaldı. Bende çok sevdim evi neşesi oldu ama kakasi kumu kokusu beni çok çok zorladı. Herseyden midem bulaniyordu evde yemek yiyemiyordum. Bende kediyi apartmanın bahçesine bıraktım. Sonra 10 gün ortadan kayboldu. Bi bulduk heryeri yara bere içinde kan revan. Diğer kediler saldırmış. Ve sonradan farkettikki bizim kedi cins kediymis. Tiffany cinsi. Hiç buyumuyorlar ve bacak boyları kısa ve kendilerini savunamiyorlar. Neyse asıl konu kedi 10 gün sonra çıktı geldi bizim yangın merdivenine yerleşti. Eve almadim. Eşim hergun orda besledi. Ama orası güneş almayan karanlık ortam olduğu için kedide sorunlar oluşmaya başladı. Kedi bayılmaya başladı. Bir nevi anksiyete geçiriyordu. Orada 1 ay kaldı. Simdi ise vicdan yaptim geri eve aldim. Ama kedi şuan uyuz oldu. Ve ben kafayı yiyorum. Ya bana da bulasirsa diye. Yardım edin lütfen kediye zarar vermeden esjmi üzmeden kediden kopmam lazim. Ve uyuz insana bulaşır mı lütfen şimdiden psikolojik olarak çok kasiniriyorum. Ve evin heryerinde bakteri uyuz geziyor diye düşünüyorum.
Öncelikle büyüyünce sokağa bırakırız diyip eve kedi almanız yani 1 senedir aklınız neredeydi ? Eve alışmış bir kediyi nasıl sokağa bırakırsınız ev ortamına alışmış bir kedi sokakta kendisini savunamaz ki .. ayrıca kedinin aşılarını vs yaptırırsanız bit pire bulaşmaz sizden daha temiz ve masum emin olun . O hayvanın canı sizin evinizdeki halıdan koltuk takımından daha kıymetli . Dışkısına gelince siz kendiniz diskilamiyor musunuz ? o hayvanda kumuna yapiyor gelip evin ortasına s.cmiyor ya vicdanınız o hale gelmesine nasıl müsade etti anlamiyorum esinizin aklı varsa böyle birinden çocuk falan yapmazMerhaba herkese. 1 yıl önce bir kedi bulduk eşimle arabanın motorundan çıkarttım çok kucukth o zaman ama yalnızdı. Aldik iş yerimizde bakmaya başladık. Büyüyünce sokağa bırakıriz diye ama eşim maalesef hiç bırakmadı. Hatta iş yerimjzj kapattik. Tuttu eve getirdi. Ben temizlik konusunda biraz takıntılıyım. Hatta osb denilecek kafar bile olabilir. Kedi evde 1 ay kaldı. Bende çok sevdim evi neşesi oldu ama kakasi kumu kokusu beni çok çok zorladı. Herseyden midem bulaniyordu evde yemek yiyemiyordum. Bende kediyi apartmanın bahçesine bıraktım. Sonra 10 gün ortadan kayboldu. Bi bulduk heryeri yara bere içinde kan revan. Diğer kediler saldırmış. Ve sonradan farkettikki bizim kedi cins kediymis. Tiffany cinsi. Hiç buyumuyorlar ve bacak boyları kısa ve kendilerini savunamiyorlar. Neyse asıl konu kedi 10 gün sonra çıktı geldi bizim yangın merdivenine yerleşti. Eve almadim. Eşim hergun orda besledi. Ama orası güneş almayan karanlık ortam olduğu için kedide sorunlar oluşmaya başladı. Kedi bayılmaya başladı. Bir nevi anksiyete geçiriyordu. Orada 1 ay kaldı. Simdi ise vicdan yaptim geri eve aldim. Ama kedi şuan uyuz oldu. Ve ben kafayı yiyorum. Ya bana da bulasirsa diye. Yardım edin lütfen kediye zarar vermeden esjmi üzmeden kediden kopmam lazim. Ve uyuz insana bulaşır mı lütfen şimdiden psikolojik olarak çok kasiniriyorum. Ve evin heryerinde bakteri uyuz geziyor diye düşünüyorum.
Bende mi gariplik var bilmiyorum istemiyorum ısınamadım bi tğrlü.küçük köpekler biraz sevimli geliyorMerhaba herkese. 1 yıl önce bir kedi bulduk eşimle arabanın motorundan çıkarttım çok kucukth o zaman ama yalnızdı. Aldik iş yerimizde bakmaya başladık. Büyüyünce sokağa bırakıriz diye ama eşim maalesef hiç bırakmadı. Hatta iş yerimjzj kapattik. Tuttu eve getirdi. Ben temizlik konusunda biraz takıntılıyım. Hatta osb denilecek kafar bile olabilir. Kedi evde 1 ay kaldı. Bende çok sevdim evi neşesi oldu ama kakasi kumu kokusu beni çok çok zorladı. Herseyden midem bulaniyordu evde yemek yiyemiyordum. Bende kediyi apartmanın bahçesine bıraktım. Sonra 10 gün ortadan kayboldu. Bi bulduk heryeri yara bere içinde kan revan. Diğer kediler saldırmış. Ve sonradan farkettikki bizim kedi cins kediymis. Tiffany cinsi. Hiç buyumuyorlar ve bacak boyları kısa ve kendilerini savunamiyorlar. Neyse asıl konu kedi 10 gün sonra çıktı geldi bizim yangın merdivenine yerleşti. Eve almadim. Eşim hergun orda besledi. Ama orası güneş almayan karanlık ortam olduğu için kedide sorunlar oluşmaya başladı. Kedi bayılmaya başladı. Bir nevi anksiyete geçiriyordu. Orada 1 ay kaldı. Simdi ise vicdan yaptim geri eve aldim. Ama kedi şuan uyuz oldu. Ve ben kafayı yiyorum. Ya bana da bulasirsa diye. Yardım edin lütfen kediye zarar vermeden esjmi üzmeden kediden kopmam lazim. Ve uyuz insana bulaşır mı lütfen şimdiden psikolojik olarak çok kasiniriyorum. Ve evin heryerinde bakteri uyuz geziyor diye düşünüyorum.
Bende okb temizlik takıntısı vardıMerhaba herkese. 1 yıl önce bir kedi bulduk eşimle arabanın motorundan çıkarttım çok kucukth o zaman ama yalnızdı. Aldik iş yerimizde bakmaya başladık. Büyüyünce sokağa bırakıriz diye ama eşim maalesef hiç bırakmadı. Hatta iş yerimjzj kapattik. Tuttu eve getirdi. Ben temizlik konusunda biraz takıntılıyım. Hatta osb denilecek kafar bile olabilir. Kedi evde 1 ay kaldı. Bende çok sevdim evi neşesi oldu ama kakasi kumu kokusu beni çok çok zorladı. Herseyden midem bulaniyordu evde yemek yiyemiyordum. Bende kediyi apartmanın bahçesine bıraktım. Sonra 10 gün ortadan kayboldu. Bi bulduk heryeri yara bere içinde kan revan. Diğer kediler saldırmış. Ve sonradan farkettikki bizim kedi cins kediymis. Tiffany cinsi. Hiç buyumuyorlar ve bacak boyları kısa ve kendilerini savunamiyorlar. Neyse asıl konu kedi 10 gün sonra çıktı geldi bizim yangın merdivenine yerleşti. Eve almadim. Eşim hergun orda besledi. Ama orası güneş almayan karanlık ortam olduğu için kedide sorunlar oluşmaya başladı. Kedi bayılmaya başladı. Bir nevi anksiyete geçiriyordu. Orada 1 ay kaldı. Simdi ise vicdan yaptim geri eve aldim. Ama kedi şuan uyuz oldu. Ve ben kafayı yiyorum. Ya bana da bulasirsa diye. Yardım edin lütfen kediye zarar vermeden esjmi üzmeden kediden kopmam lazim. Ve uyuz insana bulaşır mı lütfen şimdiden psikolojik olarak çok kasiniriyorum. Ve evin heryerinde bakteri uyuz geziyor diye düşünüyorum.
Kendi çocuğunuz tuvaletini bezini temizlemeyecek misiniz yani? Ya da kendi tuvaletinizi gelip başkası mı temizliyor? Kolay yolu bulup, tüm suçu sorumluluk alan eşinizin üzerine mi atıyorsunuz? Eşim sahiplendirmedi, eşim eve getirdi derken eşiniz yapıyor ama sıra sokağa atmaya gelince birden cesaretlenip her şeyi yapabiliyorsunuz. Çöp atmanın bile bir adabı vardır. Çöpün ağzını kaparsınız içinden bir şey akmasın diye emin olursunuz falan. Nasıl ev ortamından başka bir yer görmemiş hayvanı sokağa attıktan sonra, hastalanıp geri geldiğinde vicdanınız ayakta kalabiliyor anlamıyorum. Çöp bile bu muameleyi hak etmiyor. Siz dünyanın en temizi olsanız bile bu dünyada hiç bir şey değişmeyecek ama o hayvana yaptığınız yanlışlarla o canın tüm dünyası değişti. Sizi ilk önce vicdanınıza sonra Allaha havale ediyorum.Merhaba herkese. 1 yıl önce bir kedi bulduk eşimle arabanın motorundan çıkarttım çok kucukth o zaman ama yalnızdı. Aldik iş yerimizde bakmaya başladık. Büyüyünce sokağa bırakıriz diye ama eşim maalesef hiç bırakmadı. Hatta iş yerimjzj kapattik. Tuttu eve getirdi. Ben temizlik konusunda biraz takıntılıyım. Hatta osb denilecek kafar bile olabilir. Kedi evde 1 ay kaldı. Bende çok sevdim evi neşesi oldu ama kakasi kumu kokusu beni çok çok zorladı. Herseyden midem bulaniyordu evde yemek yiyemiyordum. Bende kediyi apartmanın bahçesine bıraktım. Sonra 10 gün ortadan kayboldu. Bi bulduk heryeri yara bere içinde kan revan. Diğer kediler saldırmış. Ve sonradan farkettikki bizim kedi cins kediymis. Tiffany cinsi. Hiç buyumuyorlar ve bacak boyları kısa ve kendilerini savunamiyorlar. Neyse asıl konu kedi 10 gün sonra çıktı geldi bizim yangın merdivenine yerleşti. Eve almadim. Eşim hergun orda besledi. Ama orası güneş almayan karanlık ortam olduğu için kedide sorunlar oluşmaya başladı. Kedi bayılmaya başladı. Bir nevi anksiyete geçiriyordu. Orada 1 ay kaldı. Simdi ise vicdan yaptim geri eve aldim. Ama kedi şuan uyuz oldu. Ve ben kafayı yiyorum. Ya bana da bulasirsa diye. Yardım edin lütfen kediye zarar vermeden esjmi üzmeden kediden kopmam lazim. Ve uyuz insana bulaşır mı lütfen şimdiden psikolojik olarak çok kasiniriyorum. Ve evin heryerinde bakteri uyuz geziyor diye düşünüyorum.