- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.459
Bu konuda banlanmadan sakin kalabilmek zor.Allah belanızı versin demeye geldim simdi banlana bilirim vay ki o yavruya kimlerin eline düşmüş keşke o arabanın motorunda kalıp ölüp gitseydide kurtulsaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda banlanmadan sakin kalabilmek zor.Allah belanızı versin demeye geldim simdi banlana bilirim vay ki o yavruya kimlerin eline düşmüş keşke o arabanın motorunda kalıp ölüp gitseydide kurtulsaydı
Ne demek ne suçum var sitenin bahçesine bırakana kadar birine sahiplenirebilirdiniz hiç mi acimadiniz benim kedim veterinere gideceği zaman bile deli gibi miyavliyor 5 kat koşarak inip koşarak götürüyorum koşarak getiriyorum strese girmesin ağlamasın diye konuşarak götürüyorum nasıl bu kadar merhametsiz olabiliyorsunuz bıraktıktan sonra yara bere içindeki hayvanı nasıl almıyorsunuzŞuan resmen lincleniyorum. Ben elimden geleni herseyi yaprim ama alışamadım varlığına. Eşime kaç kere sahiplendilerim dedim kabul etmedi benim ne sucum var
Yalniz size kotu haberlerim var. Cevremde defalarca sahit oldum ki, eger bir kediye bile isteye zarar verecek en ufak bir sey yaparsaniz iki yakaniz bir daha bir araya gelmiyor. Cok ciddiyim, sizi pek guzel bir gelecek beklemiyor ne yazik kiMerhaba herkese. 1 yıl önce bir kedi bulduk eşimle arabanın motorundan çıkarttım çok kucukth o zaman ama yalnızdı. Aldik iş yerimizde bakmaya başladık. Büyüyünce sokağa bırakıriz diye ama eşim maalesef hiç bırakmadı. Hatta iş yerimjzj kapattik. Tuttu eve getirdi. Ben temizlik konusunda biraz takıntılıyım. Hatta osb denilecek kafar bile olabilir. Kedi evde 1 ay kaldı. Bende çok sevdim evi neşesi oldu ama kakasi kumu kokusu beni çok çok zorladı. Herseyden midem bulaniyordu evde yemek yiyemiyordum. Bende kediyi apartmanın bahçesine bıraktım. Sonra 10 gün ortadan kayboldu. Bi bulduk heryeri yara bere içinde kan revan. Diğer kediler saldırmış. Ve sonradan farkettikki bizim kedi cins kediymis. Tiffany cinsi. Hiç buyumuyorlar ve bacak boyları kısa ve kendilerini savunamiyorlar. Neyse asıl konu kedi 10 gün sonra çıktı geldi bizim yangın merdivenine yerleşti. Eve almadim. Eşim hergun orda besledi. Ama orası güneş almayan karanlık ortam olduğu için kedide sorunlar oluşmaya başladı. Kedi bayılmaya başladı. Bir nevi anksiyete geçiriyordu. Orada 1 ay kaldı. Simdi ise vicdan yaptim geri eve aldim. Ama kedi şuan uyuz oldu. Ve ben kafayı yiyorum. Ya bana da bulasirsa diye. Yardım edin lütfen kediye zarar vermeden esjmi üzmeden kediden kopmam lazim. Ve uyuz insana bulaşır mı lütfen şimdiden psikolojik olarak çok kasiniriyorum. Ve evin heryerinde bakteri uyuz geziyor diye düşünüyorum.
Bide hayvan bayıliyormuş muş kim bilir ne stress sıkıntı yaşadıds bide uyuz oldu hayvancık hala utanmadan gelmiş konu açabiliyorBu konuda banlanmadan sakin kalabilmek zor.
Aminnn inşallahYalniz size kotu haberlerim var. Cevremde defalarca sahit oldum ki, eger bir kediye bile isteye zarar verecek en ufak bir sey yaparsaniz iki yakaniz bir daha bir araya gelmiyor. Cok ciddiyim, sizi pek guzel bir gelecek beklemiyor ne yazik ki
Yahu eve alisan bi hayvanı sokağa atmışsınız algılama sorununuz mu var !! Yara bere içindeki hayvanı karanlık merdiven boşluğuna bırakmışsınız ne biçim insansınız hangi sehirdesiniz ben yuva bulucam o yavruya sizin elinizden kurtulması lazimŞuan resmen lincleniyorum. Ben elimden geleni herseyi yaprim ama alışamadım varlığına. Eşime kaç kere sahiplendilerim dedim kabul etmedi benim ne sucum var
Vicdansiz olmaniz? Esiniz sizle hala nasil evli kalmis hayret!!!Şuan resmen lincleniyorum. Ben elimden geleni herseyi yaprim ama alışamadım varlığına. Eşime kaç kere sahiplendilerim dedim kabul etmedi benim ne sucum var
Ay yazıyı okuyup bitirene kadar cinnet geçirdim. Hâlâ da üste çıkmaya çalışıyor ya biz depremde kedileri bulacaz diye 1 saat binayı terkedemedik, nasıl insanlar varBide hayvan bayıliyormuş muş kim bilir ne stress sıkıntı yaşadıds bide uyuz oldu hayvancık hala utanmadan gelmiş konu açabiliyor
Verecek zaten haberi yok. Karma is loading… hem de en beterindenAllah belanızı versin demeye geldim simdi banlana bilirim vay ki o yavruya kimlerin eline düşmüş keşke o arabanın motorunda kalıp ölüp gitseydide kurtulsaydı
Ben bosardim cok netAma bütün suç eşinizde sizin gibi merhametsiz bir kadınla hala aynı evi paylaşıyor. Bence eşiniz kediyi sahiplendirmek yerine sizi boşasın .
Ben hala bulamadım kedimiAy yazıyı okuyup bitirene kadar cinnet geçirdim. Hâlâ da üste çıkmaya çalışıyor ya biz depremde kedileri bulacaz diye 1 saat binayı terkedemedik, nasıl insanlar var
Düşünsene evinde böyle vicdansız merhametsiz biriyle yaşıyorsun neymiş titizmişAdamda da suç var madem evdeki kadın böyle neyin inadını yapıyorsun sokağa atmayın sahiplendirin.
Çok hayvan kayboldu bu depremde maalesef biz 1 saat sonra evin içinde bulduk annemler 1 ay sonra evde buldu, sürekli de arıyorlardı evin içini.Ben hala bulamadım kedimi
Neden sahiplendirsin ki konu sahibini boşasa daha iyi olurAdamda da suç var madem evdeki kadın böyle neyin inadını yapıyorsun sokağa atmayın sahiplendirin.
Benim çevremde de var böyle kedi konusu açılınca titizim diye ağzını burnunu eğen biri bi gün çarpcam suratının ortasına sabrediyorumDüşünsene evinde böyle vicdansız merhametsiz biriyle yaşıyorsun neymiş titizmiş
Ben biraz mıncırarak seviyorum diye ona bile kızıyor eşim canlarını yakma diyor, böyle olsam anında boşanırdı.Düşünsene evinde böyle vicdansız merhametsiz biriyle yaşıyorsun neymiş titizmiş
Yani sevmek veya bakmak zorunda değil. Ama keşke sokağa atmak yerine sahiplendirseymişDüşünsene evinde böyle vicdansız merhametsiz biriyle yaşıyorsun neymiş titizmiş