Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga geçmiyorum.Cnm benim dalqa qecilecek bisey yok daha once baktim yani ilgilenmiyorsan yorumda yapmaaa
Ilgilenenler gelip evi beni taniyarak guvenebilir cnm anldnmi bu tur bakan cok
İlan köşesi değil burası arkadaşım.Ayyy canim sana cok dert olmus ilanim ilgilenmiyorsan bakma yazma turkceyi senden ogrenecek deqilimm hadi isine bak
Allh razi olsun destekleyen birini gormek cok guzel ihtiyactan dolayi bekarken bakicilik yaptim bir evde ama evlenince esim birakmiyor baska yere bende boyle dusundum tabikide herkez kendi evinde bakici aramalari normal ama belki boylede kabul edenler cikabilir buna herkezin tepki gostermesini anlayamadin kendim kurtaj yasamis 3 senedir cocuk hasretiyle yasiyorum oyuzden cocuklara cok bagliyim bu sekilde bakarsam benim icinde cok iy olur diye dusundum ama yanlis yaptim galibainşallah iyi birilerini bulursun canım hiçte kötü değil çok iyi düşünmüşsün eşine evine katkı saglarsın hemde birinin yükünü hafifletmiş olursun ,
guvendiğin çalışan bayanlara söyle etrafında varsa onlar sana daha cabuk dönüş yapabilirler