• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde akrep buldum!!!

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
Kızlar ,komşum uyarmıştı birkaç gün önce,aman camlarını açık bırakma akrep gördüm geçen evde dedi.ben pek tınlamadım ama şimdi üst banyoda leğenin içinde öylece duruyordu,önce ölü sandım biraz oynattım leğeni kıpırdamadı,sonra tuvalete atıyım dedim leğenin içine su koyup ay bi baktım yürüyo.hemen attım.şimdi bunlardan daha varsa evde naparım,küçük bişeydi nasıl diyim hamam böceğinden küçük.ama korktum yani,sıcaktan çıkar diyolar,birde üst katın tavanları ahşap lambri aralarından filan mı geldi çatıdan acaba,zehirlimidir nedir,bir bilen karşılaşan varmı,heryerde böcek yemi var hiç böcekte yok evde bu nerden çıktı şimdi.

Ilk olarak bir uzmana danisip zehirli olup olmadigini arastirin.
Ilk kez duyuyorum evde akrep.
Offf tüylerim ürperdi, ben örümcege bile dayanamazken.
Ama bosvermeyin mutlaka danisip gerekirse evi ilaclatin.

mutfağımı küçük beyaz böcekler sardı diye 2 gün ağlayan insan olarak akrep görsem ne yapardım bilemedim :18:

canımm tüylerim ürperdi.. ilk defa duydum gerçekten korkutucu bir durum. bence imkanınız varsa maddi manevi bir evi ilaçlatın .. allah muhavaza ısırırr dönülmez yollara sokmasın.. Allah korusun:nazar: ama baya ürperdim dikatli olun. evi ilaçlartın..

canım nerede yaşıyorsun....
bazı bölgelerde çok olurmuş akrep..
b,de sarımıydı siyahmıydı
siyah çok zehirli oluyor ve allah korusun öldürüyor insanı
sarıda zehirli ama siyah kadar etkisi yok..
sonuçta ikiside büyük tehlke demektir..
bide çoçuğun varsa rabbim korusun..
ilaçlama falan yaptırın....her zaman görmeyebilirsin....
benim abimi sokmuştu sarı olan parmağından acile zor yetiştirdik..
çok çabuk yayılıyor zehir..

katılıyorum. eve 5 gun kara sinek dolaşsa sinirler geçiririm böyle birşey görsem alllahım...:26:

benim mutfak çekmecemde olmuştu bakıp bakıp ağlıyordum benim biraz hastalık derecesinde
salonda ki siyah mobilyalarıma dikkatli bakıyordum var mı diye ( çok küçükler çünkü )
insan sürekli bi noktaya bakınca gözleri tuhaf olur ya bu sefer de salona da gelmişler diye tekrar ağlamaya başlıyordum :1:
allahtan sonra eşim gelip fener tutmayı akıl etti de böcek olmadığını anlayıp rahatladım :9:

çıkın evden br süre birinde mi otelde mi kalırsınız bilemiyorum ama evi ilaçlatın nerede olduklarını bilemezsiniz. zehirli olabilirler. örümcek degil bu ya akrep :s

Ay demeyin ya çok korktum şimdi napıcam ben.böyle kahverengiydi rengi,ilaçlama yaptırsam yine çıkıcak ,yaşadığım yer normal şehir merkezi,7 yıldır burdayım bu eve yeni taşındım,sıfır daireye girdim yani yeni bina.

benim ev,mdede çok oluyor böcek..
bahçeli olduğı için çok giriyor eve..
böcek fobimi yendim sayelerinde..
hergün ağla ağla nereye kadar...
eşimde evde olmuyor her an..
e oğlumda küçük
o bari korkmasın diye bu fobimi baya yendim..
içimde fırtınalar kopsada gayet sakin davranıyorum oğlum varken..
süpürgeyle çekiyorum yada bi bezi 10 kat yapıp almaya çalışıyorum..
sırf oğlum için...normalde kanapenin üzzerine çıkıp ağlamam gerekirdi:((

akrep mi :53: aman ben çok tiksinirim akrep ve yılandan,buraya yazarken bile içim bi garip oluyor o derece huylanıyorum.üstelik tehlikeli bir hayvan,dikkat edin.

Akreplerin hepsi zehirli olur canım,ama Türkiyedeki akreplerin zehiri hafiftir merak etme.Ve üzerine basmadıkça veya oturmadıkça sokmazlar.

13 yaşında beni sokmuştu bağımızda,ama hiçbirşey olmadı,arı sokmasının biraz daha ağrılısı.

Akrep toprakta çok olur,yaz aylarında özellikle evlerin duvarlarında görebilirsin.

Evin bahçeliyse eğer bundan sonrada karşılaşabilirsin.

Bende geçenlerde evde rastladım bir akrebe ,evdeki bütün kapı kenarlarına sünger çektirttim.

Pencereleride tellettirmelisin.

Ben bahçeme 2 tanede tavuk aldım ,tavuklar akrep vb. böcekleri yiyorlarmış.

Ay demeyin ya çok korktum şimdi napıcam ben.böyle kahverengiydi rengi,ilaçlama yaptırsam yine çıkıcak ,yaşadığım yer normal şehir merkezi,7 yıldır burdayım bu eve yeni taşındım,sıfır daireye girdim yani yeni bina.

sarı olanı işte..dikkat et canım...nerdn girdi ki acaba..
tavan arası falan varmı evde..
valla kork diye yazmıyorum da çok yumurtlar onlar...
ilaçlama yaptırmalısın

benim ev,mdede çok oluyor böcek..
bahçeli olduğı için çok giriyor eve..
böcek fobimi yendim sayelerinde..
hergün ağla ağla nereye kadar...
eşimde evde olmuyor her an..
e oğlumda küçük
o bari korkmasın diye bu fobimi baya yendim..
içimde fırtınalar kopsada gayet sakin davranıyorum oğlum varken..
süpürgeyle çekiyorum yada bi bezi 10 kat yapıp almaya çalışıyorum..
sırf oğlum için...normalde kanapenin üzzerine çıkıp ağlamam gerekirdi:((

Su iki cümlenizi okuyunca gülümsedim:)
Cünkü benim evimde bahceli ve yaz aylarinda terasin kapisi acik oldugu icin ister istemez örümcek geliyor.
Örümcek benim en büyük fobim.
Evde gördügüm zaman direk koltuklarin üzerine cikip ciglik atiyorum.
Cocuklari bile görmüyor gözüm.
Onlarda alisti artik direk babalarini cagariyorlar:)
Esim zaten yaz aylarinda eve örümcek girmesin diye tetikdedir:)

mutfağımı küçük beyaz böcekler sardı diye 2 gün ağlayan insan olarak akrep görsem ne yapardım bilemedim :18:

akrep mi :53: aman ben çok tiksinirim akrep ve yılandan,buraya yazarken bile içim bi garip oluyor o derece huylanıyorum.üstelik tehlikeli bir hayvan,dikkat edin.

sizi korkaklar sizi............

:18::18::18::18::18:

Akreplerin hepsi zehirli olur canım,ama Türkiyedeki akreplerin zehiri hafiftir merak etme.Ve üzerine basmadıkça veya oturmadıkça sokmazlar.

13 yaşında beni sokmuştu bağımızda,ama hiçbirşey olmadı,arı sokmasının biraz daha ağrılısı.

Akrep toprakta çok olur,yaz aylarında özellikle evlerin duvarlarında görebilirsin.

Bende geçenlerde evde rastladım bir akrebe ,evdeki bütün kapı kenarlarına sünger çektirttim.

bizimde k.validemlerin orada oluyor akrep ama ben daha hiç görmedim.görsem sanırım şu anda buraya yazıyor olmazdım zira korkudan ölmüş olurdum:52: ayrıca tavuk da dahil tüm kanatlı hayvanlardan korkuyorum :))

pencerelere tel taktırıcam ama fırsat olmadı daha dedimya yeni taşındım,evim çatı katı dublex,üst katta gördüm zaten,muhtemelen aralık olan lambri aralarından girdi,terasta var ordan da olabilir,yani gece üstümde filan yürüyüp sokmaz dimi ?

benimde yeni binaya taşınmıştık...kertenkele sarmıştı mutfağı......kovanın içinde deterjanlı su vardı....temizik yapıyordum...birde ne göreyim.....suyu içmiş acayip şişmiş....kovayla beraber attım...daha sonra yine makine arkalarında.....süreki boğuştuk...evimiz 3. kattı fakat duvardan tırmanıp balkondan giriyorlardı...daha sonra kesildi.ama yinede uyuyamıyordum yatakta gezinir diye....resmen kafayı yedim...iğrenç yaratıklar.....

benimde yeni binaya taşınmıştık...kertenkele sarmıştı mutfağı......kovanın içinde deterjanlı su vardı....temizik yapıyordum...birde ne göreyim.....suyu içmiş acayip şişmiş....kovayla beraber attım...daha sonra yine makine arkalarında.....süreki boğuştuk...evimiz 3. kattı fakat duvardan tırmanıp balkondan giriyorlardı...daha sonra kesildi.ama yinede uyuyamıyordum yatakta gezinir diye....resmen kafayı yedim...iğrenç yaratıklar.....

iyi ki şişip patlamamış :60:..birde onların şeffaf olanları var,içleri görünüyor bende onlardan hoşlanmıyorum.

Back