Evim...

Banyondaki beyaz metal ayaklı rafı nereden aldın acaba ? Epey beğendim. Gülegüle oturasın Bence evin gayet kibar olmuş.

Banyondaki beyaz metal ayaklı rafı nereden aldın acaba ? Epey beğendim. Gülegüle oturasın Bence evin gayet kibar olmuş.

English home dan aldım canım şuan varmı bilmiyorum hatta ceyizime almıştım.Önce kitaplık yapmayı düşündüm ama evde koycak yer bulamadım mutfaga koycaktım esyalar agır gelir yağ olur diye vazgeçtim banyoda şuan sevdim orda kaldı....Aklıma geldi ikeada benzerini görmüştüm yada böyle ferforje satan yerlerde mevcut....

Keşke benim banyomda da bu tür bir ferforje için yer olsa.. Kısmet bakalım taşınırsam tekrar o eve alırım inşallah , ne kadardı ki fiyatı aldığında canım ? Ben perdelerine de bayıldım söylemeden geçemeyeceğim , puantiyeli perden ve yemek odası perden müthişşş !

Ferforje fiyatı 100 tl canım beyenmenize çok sevindim.Banyoya çok uydu zaten eski mavi dolap vardı biz onu beyaza boyadık kulplarını değiştirdik vintage havası oldu.İnş kiradan kurtulurda kendi evlerimiz olur. Ev sahibiyle ugraşmak gerçekten zor.Perdelerimi önümüzdeki ay yıkıcam da çiçekli olanı oturma odasına takmayı düşünüyorum....

hayallerimimn evi çok doğal huzur verici seçimlerin harika

evine bayıldım ..
masa takımlarını özellikle nerden aldığını öğrenebilir miyimm çok güzel gözüküyor

evine bayıldım ..
masa takımlarını özellikle nerden aldığını öğrenebilir miyimm çok güzel gözüküyor

Teşekkürler canım yemek masamı Ankara'dan aldım. Malesef Eskişehir'de yoktu bu tarzlar daha yeni bu yıl görüyorum vitrinlerde.Mutfak masamı da İnternetten aldım Evim di sitenin adı galiba :)

Huzurla oturun canim cok hos eviniz, yemek odasindaki avizeyi nerden aldigini ogrenebilir miyim bende:)

Huzurla oturun canim cok hos eviniz, yemek odasindaki avizeyi nerden aldigini ogrenebilir miyim bende:)

Sağol canım avizenin alt kısmını ablamdan aldım o sallanan adamları.Hasır satan yerlerde vardır baya 5-7 yıllık bir şey üst kısmını da ben hasır lamba aldım birbirine bağladım.

Daha önce yorum yaptım mı tam bilmiyorum ama evinize bayıldım. Yatak odası gerçekten insanın içini açıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…