Çok beğendim maşallah :)
Mutlu mutlu oturun
Evimin geri kalan bölümleri ve ayrıntıları....
Öncelikle herkeze yorumları için teşekkür ediyorum...Bu ev kurma olayı çok sıkıntılı bir dönemmiş.Önce heveslenerek int araştırısın sonra ya beyenmezsin yada araya maddi durumlar girer yinede tarzımdan vazgeçemedim parıltıyı ve taşlı objeleri sevmiyorum...Zaten evime gelenler yeni gelin evinden farklı diyolar :)
Kirada oldugum için herşey istedigim gibi olmadı tabi köşe takımı kitaplık alamadım odalar küçük oldugu için zaten bütçemiz sınırlıydı :)
bütün aksesuarlar çeyizimden iyiki almışım diyorum bütün arkadaşlarım daha ortada mobilya yok ne aksesuarı diyodu bende o zamanlar almaya fırsat olmaz aceleye gelmesin diyodumEvlenirken bana hak verdiler
Eksiklerim mutlaka var almayıda düşünmüyorum :) kendi evim olursa inş o zaman tamamlanır :)
Resimleri telefondan çektim birde odanın tamamını çekemiyorum ne kadar duvarlara yapışarak çeksemde ev küçük :)
Yatak odam;
Eki Görüntüle 1283899 Eki Görüntüle 1283901 Eki Görüntüle 1283902
Yemek odası ;
Eki Görüntüle 1283903 Eki Görüntüle 1283904
Mutfak;
Eki Görüntüle 1283906
Banyo;
Eki Görüntüle 1283910
Oturma odam;
Eki Görüntüle 1283916 Eki Görüntüle 1283917 Eki Görüntüle 1283918
Banyondaki beyaz metal ayaklı rafı nereden aldın acaba ? Epey beğendim. Gülegüle oturasınBence evin gayet kibar olmuş.
Keşke benim banyomda da bu tür bir ferforje için yer olsa.. Kısmet bakalım taşınırsam tekrar o eve alırım inşallah , ne kadardı ki fiyatı aldığında canım ? Ben perdelerine de bayıldım söylemeden geçemeyeceğim , puantiyeli perden ve yemek odası perden müthişşş !
hayallerimimn evi çok doğal huzur verici seçimlerin harika
evine bayıldım ..
masa takımlarını özellikle nerden aldığını öğrenebilir miyimm çok güzel gözüküyor
canım mutfak halısının markasını ögrenebilir miyim ?
teşekkürler canım gercekten mutfagınız bahar gibi olmuş güle güle kullanın...Sarayın ilkbahar serisiydi...
teşekkürler canım gercekten mutfagınız bahar gibi olmuş güle güle kullanın...
Huzurla oturun canim cok hos eviniz, yemek odasindaki avizeyi nerden aldigini ogrenebilir miyim bende:)
Super olmus emeginize saglik :)
Evimin geri kalan bölümleri ve ayrıntıları....
Öncelikle herkeze yorumları için teşekkür ediyorum...Bu ev kurma olayı çok sıkıntılı bir dönemmiş.Önce heveslenerek int araştırısın sonra ya beyenmezsin yada araya maddi durumlar girer yinede tarzımdan vazgeçemedim parıltıyı ve taşlı objeleri sevmiyorum...Zaten evime gelenler yeni gelin evinden farklı diyolar :)
Kirada oldugum için herşey istedigim gibi olmadı tabi köşe takımı kitaplık alamadım odalar küçük oldugu için zaten bütçemiz sınırlıydı :)
bütün aksesuarlar çeyizimden iyiki almışım diyorum bütün arkadaşlarım daha ortada mobilya yok ne aksesuarı diyodu bende o zamanlar almaya fırsat olmaz aceleye gelmesin diyodumEvlenirken bana hak verdiler
Eksiklerim mutlaka var almayıda düşünmüyorum :) kendi evim olursa inş o zaman tamamlanır :)
Resimleri telefondan çektim birde odanın tamamını çekemiyorum ne kadar duvarlara yapışarak çeksemde ev küçük :)
Yatak odam;
Eki Görüntüle 1283899 Eki Görüntüle 1283901 Eki Görüntüle 1283902
Yemek odası ;
Eki Görüntüle 1283903 Eki Görüntüle 1283904
Mutfak;
Eki Görüntüle 1283906
Banyo;
Eki Görüntüle 1283910
Oturma odam;
Eki Görüntüle 1283916 Eki Görüntüle 1283917 Eki Görüntüle 1283918
Daha önce yorum yaptım mı tam bilmiyorum ama evinize bayıldım. Yatak odası gerçekten insanın içini açıyor:)