- 23 Eylül 2013
- 23.862
- 48.526
her köşesine ayrı bayıldım, yatak odanız ve yemek masanız muhteşemmm
Teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her köşesine ayrı bayıldım, yatak odanız ve yemek masanız muhteşemmm
sümeyra salon halını şöyle bir ayrıntılı çeksen, bana nerden ve ne kadara aldığını deyiversen ya şekerimHoşgeldinizEvet buda benim evim...Herşeyi kendimiz aldığımız için bazı eksikliklerim var.Buyrun evime Bu arada evim kira oldugu için kapılar dolaplar çok iyi değil malesef Diger bölümler ilerki zamanlarda paylaşırım isterseniz....
Eki Görüntüle 1264831 Eki Görüntüle 1264833
Evimin diger bölümleri 4. sayfada :)
sümeyra salon halını şöyle bir ayrıntılı çeksen, bana nerden ve ne kadara aldığını deyiversen ya şekerim
HoşgeldinizEvet buda benim evim...Herşeyi kendimiz aldığımız için bazı eksikliklerim var.Buyrun evime Bu arada evim kira oldugu için kapılar dolaplar çok iyi değil malesef Diger bölümler ilerki zamanlarda paylaşırım isterseniz....
Eki Görüntüle 1264831 Eki Görüntüle 1264833
Evimin diger bölümleri 4. sayfada :)
Demin yalnışlık oldu dekorasyon süper yaşanılası ve samimi gerçekten ilham verici koltuklarına bayıldım bı yarz birşey arıyorum bende nerden acaba yatak oluyomu malum gırbet halleri
Evimin geri kalan bölümleri ve ayrıntıları....
Öncelikle herkeze yorumları için teşekkür ediyorum...Bu ev kurma olayı çok sıkıntılı bir dönemmiş.Önce heveslenerek int araştırısın sonra ya beyenmezsin yada araya maddi durumlar girer yinede tarzımdan vazgeçemedim parıltıyı ve taşlı objeleri sevmiyorum...Zaten evime gelenler yeni gelin evinden farklı diyolar :)
Kirada oldugum için herşey istedigim gibi olmadı tabi köşe takımı kitaplık alamadım odalar küçük oldugu için zaten bütçemiz sınırlıydı :)
bütün aksesuarlar çeyizimden iyiki almışım diyorum bütün arkadaşlarım daha ortada mobilya yok ne aksesuarı diyodu bende o zamanlar almaya fırsat olmaz aceleye gelmesin diyodum Evlenirken bana hak verdiler
Eksiklerim mutlaka var almayıda düşünmüyorum :) kendi evim olursa inş o zaman tamamlanır :)
Resimleri telefondan çektim birde odanın tamamını çekemiyorum ne kadar duvarlara yapışarak çeksemde ev küçük :)
Yatak odam;
Eki Görüntüle 1283899 Eki Görüntüle 1283901 Eki Görüntüle 1283902
Yemek odası ;
Eki Görüntüle 1283903 Eki Görüntüle 1283904
Mutfak;
Eki Görüntüle 1283906
Banyo;
Eki Görüntüle 1283910
Oturma odam;
Eki Görüntüle 1283916 Eki Görüntüle 1283917 Eki Görüntüle 1283918
sümeyra merhaba, bana halınla ilgili bilgi verecektin. marka, model, fiyat? nerelerdesin hu huuuu?
Eviniz ferah kalabalık değil ben çok beğendim özellikle yatak odasını.Nereden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilirmiyim ??
içim açıldı valla. Ne hoş bir eviniz var...
canım iki tane yemek masası var biri mutfak anladım da diğeri hangi oda salon ise salonun diğer bölümü neden yoookk?
çok cici eviniz güle güle oturun :))))))))))))))))))) renkler ve eşyalar super