Evim...

Hoşgeldiniz
Evet buda benim evim...Herşeyi kendimiz aldığımız için bazı eksikliklerim var.Buyrun evime :KK70::KK68: Bu arada evim kira oldugu için kapılar dolaplar çok iyi değil malesef :KK14: Diger bölümler ilerki zamanlarda paylaşırım isterseniz....
Eki Görüntüle 1264831 Eki Görüntüle 1264833

Evimin diger bölümleri 4. sayfada :)
sümeyra salon halını şöyle bir ayrıntılı çeksen, bana nerden ve ne kadara aldığını deyiversen ya şekerim:KK36:

Demin yalnışlık oldu :oops: dekorasyon süper yaşanılası ve samimi gerçekten ilham verici koltuklarına bayıldım bı yarz birşey arıyorum bende nerden acaba yatak oluyomu malum gırbet halleri:KK22:

Demin yalnışlık oldu :oops: dekorasyon süper yaşanılası ve samimi gerçekten ilham verici koltuklarına bayıldım bı yarz birşey arıyorum bende nerden acaba yatak oluyomu malum gırbet halleri:KK22:

Teşekkürler canım koltuklar minderli yumusak yatak tipi değil ben eskişehirden aldım ama ikea bu tarz açılan koltuklar yapmış hem hesaplı hemde kiracıysan dökülene kadar kullanırsın :) eger tarz belirleydiysen kendine bütün dükkanları gez ben evlenmeden önceki baktıgım mobilyalarla aldıklarım arasında daglar kadar fark var.buraya birçok konu bile açtım güzelmi olur mu diye :)Markalara çok takılma gezdikçe kaliteden anlıyosun zaten ama marka istiyosan enza ilk tercihin olsun :)

sümeyra merhaba, bana halınla ilgili bilgi verecektin. marka, model, fiyat? nerelerdesin hu huuuu?

Evimin geri kalan bölümleri ve ayrıntıları....
Öncelikle herkeze yorumları için teşekkür ediyorum...Bu ev kurma olayı çok sıkıntılı bir dönemmiş.Önce heveslenerek int araştırısın sonra ya beyenmezsin yada araya maddi durumlar girer yinede tarzımdan vazgeçemedim parıltıyı ve taşlı objeleri sevmiyorum...Zaten evime gelenler yeni gelin evinden farklı diyolar :)
Kirada oldugum için herşey istedigim gibi olmadı tabi köşe takımı kitaplık alamadım odalar küçük oldugu için zaten bütçemiz sınırlıydı :)
bütün aksesuarlar çeyizimden iyiki almışım diyorum bütün arkadaşlarım daha ortada mobilya yok ne aksesuarı diyodu bende o zamanlar almaya fırsat olmaz aceleye gelmesin diyodum:KK51: Evlenirken bana hak verdiler :cool:
Eksiklerim mutlaka var almayıda düşünmüyorum :) kendi evim olursa inş o zaman tamamlanır :)

Resimleri telefondan çektim birde odanın tamamını çekemiyorum ne kadar duvarlara yapışarak çeksemde ev küçük :)

Yatak odam;
Eki Görüntüle 1283899 Eki Görüntüle 1283901 Eki Görüntüle 1283902

Yemek odası ;
Eki Görüntüle 1283903 Eki Görüntüle 1283904

Mutfak;
Eki Görüntüle 1283906

Banyo;
Eki Görüntüle 1283910

Oturma odam;
Eki Görüntüle 1283916 Eki Görüntüle 1283917 Eki Görüntüle 1283918

maşallah çok güzel eviniz <.9 güle güle oturun inşaallah

sümeyra merhaba, bana halınla ilgili bilgi verecektin. marka, model, fiyat? nerelerdesin hu huuuu?

Slm ay sorma kız yıllık izin aldım evdeydim pek nete girmedim halımın markasını hep unutuyorum öyle bilindik bi marka değil fotolarını çektim ama daha atamadım :KK22: yarın temizlikten sonra evimin detaylarını atıyım bari pazartesi söz :)

Eviniz ferah kalabalık değil ben çok beğendim özellikle yatak odasını.Nereden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilirmiyim ??

Eviniz ferah kalabalık değil ben çok beğendim özellikle yatak odasını.Nereden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilirmiyim ??

Evin küçük olması biraz kötü oldu elimi kolumu her yere çarpıyorum :) ama fazla esyadan olabildigince kaçtım aksesuar hariç...yatak odasını eskişehirden doganşahinden aldık.zaten mobilya inegöl yapımı yani heryerde bunu ve benzerleri mevcut biz eksradan beach yani büyük puf 5 cekmeceli şifonyer ve baza yatak dahil 5.200 e aldık. Mobilya seçerken depo alanlarının cok olmasına dikkat et.

canım iki tane yemek masası var biri mutfak anladım da diğeri hangi oda salon ise salonun diğer bölümü neden yoookk?

canım iki tane yemek masası var biri mutfak anladım da diğeri hangi oda salon ise salonun diğer bölümü neden yoookk?

Benim evim 2+1 ve odaları küçük tek oturma odam var yemek masası konulan yere koltuk almadım kiradayım ve gereksiz buluyorum...O yüzden bir odada sadece masa sandalyeler var camaşırımı kurutuyorum ütümü orada yapıyorum :)

X