Evim...

Mia-

Nirvana
Pro Üye
23 Eylül 2013
23.862
48.526
Hoşgeldiniz
Evet buda benim evim...Herşeyi kendimiz aldığımız için bazı eksikliklerim var.Buyrun evime Bu arada evim kira oldugu için kapılar dolaplar çok iyi değil malesef Diger bölümler ilerki zamanlarda paylaşırım isterseniz....

Evimin diger bölümleri 4. sayfada :)

Son düzenleme:
duvar renginiz ve lambader cok hos özellikle lambader cok cok hosuma gitti bir evde bulunması o evi sevmem için baslı basına bir sebep:)

Cok ferah soft tam istedigim gibi ... Diger odaları merakla beklıprum

Cok ferah cok huzurlu gule gule agiz tadiyla oturun:)

çok şirin :) sağlıkla oturun :) diğer yerler yokmu :)
Teşekkür ederim diger yerleri çektim ama beyenmedim odalar küçük oldugu için tam açı yakalayamıyorum en yakın zaman da koyarım resimleri...

cok ferah bir oda yapmışsnız huzurla mutlulukla oturun ağzınızın tadı hiç bozulmasın
Teşekkür ederim beyazı çok seviyorum...aslında herseyi beyaz almıcaktım ama her girdigim magazada direk gözüme bunlar çarptı...

duvar renginiz ve lambader cok hos özellikle lambader cok cok hosuma gitti bir evde bulunması o evi sevmem için baslı basına bir sebep:)

Teşekkürler boya buz beyazı aslında benim aklımda deniz kabugu rengi vardı ama ev sahibimiz evini bu renge boyatmış eşyalar gelincede güzel oldu...Lambaderi mobilyalardan önce aldım int gördüm çokk beyendim Evde yaşanmışlık hissi yaratıyo bende çok seviyorum...

Cok ferah soft tam istedigim gibi ... Diger odaları merakla beklıprum
Teşekkürler en yakın zamanda eklicem...

diğer odalaaaaarrrrrrrrrr
Tamamdır pek yakında

Cok ferah cok huzurlu gule gule agiz tadiyla oturun:)

Teşekkür ederim...

çok güzel kız maşşallah zipzip olsaydı yaşı kaç bu evin derdi D
Daha yeni 2 aylık Teşekkür ederim sagolun

eviniz dekorasyon dergilerimdeki gibi çok şık gerçekten , güle güle oturun.
koltuk takımlarınızı markası ne acaba?

eviniz dekorasyon dergilerimdeki gibi çok şık gerçekten , güle güle oturun.
koltuk takımlarınızı markası ne acaba?
Teşekkür ederim canım mobilyaları eskişehirden mobilya mobilya diye magazadan aldık onlarda inegölde yaptırıyolarmış.oturması çok rahat minderli tavsiye ederim...

nil yesili gibi duruyor ama buz beyazıda güzeldir , lambader cok isabetli olmus dediğim gibi bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…