çok ciciymiş katalog gibi güle güle oturun
Teşekkür ederim diger yerleri çektim ama beyenmedim odalar küçük oldugu için tam açı yakalayamıyorum en yakın zaman da koyarım resimleri...çok şirin :) sağlıkla oturun :) diğer yerler yokmu :)
Teşekkür ederim beyazı çok seviyorum...aslında herseyi beyaz almıcaktım ama her girdigim magazada direk gözüme bunlar çarptı...cok ferah bir oda yapmışsnız huzurla mutlulukla oturun ağzınızın tadı hiç bozulmasın
Teşekkür ederim canımCok guzel cnm gule gule oturun ikea katologu gibi :)
duvar renginiz ve lambader cok hos özellikle lambader cok cok hosuma gitti bir evde bulunması o evi sevmem için baslı basına bir sebep:)
Teşekkürler en yakın zamanda eklicem...Cok ferah soft tam istedigim gibi ... Diger odaları merakla beklıprum
Tamamdır pek yakındadiğer odalaaaaarrrrrrrrrr
Cok ferah cok huzurlu gule gule agiz tadiyla oturun:)
Daha yeni 2 aylıkçok güzel kız maşşallah zipzip olsaydı yaşı kaç bu evin derdiD
Teşekkür ederim canım mobilyaları eskişehirden mobilya mobilya diye magazadan aldık onlarda inegölde yaptırıyolarmış.oturması çok rahat minderli tavsiye ederim...eviniz dekorasyon dergilerimdeki gibi çok şık gerçekten , güle güle oturun.
koltuk takımlarınızı markası ne acaba?
Teşekkürler boya buz beyazı aslında benim aklımda deniz kabugu rengi vardı ama ev sahibimiz evini bu renge boyatmış eşyalar gelincede güzel oldu...Lambaderi mobilyalardan önce aldım int gördüm çokk beyendim Evde yaşanmışlık hissi yaratıyo bende çok seviyorum...