Evim:))

Else güzel günlerde otur inşlh cnm salondaki halının markası nedir sorabilirmiyim çok hoş

selamlar herşeyin çok güzel canım güle güle otur. zamanla herşey olur arkadaşlarında dediği gibi eksikler hiç bitmezz. ahh o salonda benim veletlerii düşünemiyorummm çiçekler falann talan olurduu :roflol:

Huzur iicnde otur insallah, ama o odanin icindeki saksilar ne öyle bence cok cirkin durmus kaldirsan daha iyi olur bence.

Halilarin cok hosuma gitti ne marka?

Saksıları bencede kaldır daha dekoratif şeyler koyabilirsin onların yerineyerimseniben ama genel olarak çok hoş evin Allah güle güle mutlu mesut oturmayı nasip etsin:1hug:a.s.

canım ALLAH agız tadıyla oturmanızı nasip etsin ömürrrrr boyu...
çok ama çok güzel bir evin var..eşyalarının seçimi çok zevkli...tebrik ediyorum..vitrinini özellikle çok begendimm...mutluluklar tatlım.Şeniz

Canım evin çok güzelmiş güle güle ağız tadıyla oturun inşaallah..Ama naçizane fikrimi söylemek istiyorum. Tv ünitesi önüne sıraladığın saksı çiçeklerini oradan kaldırırsan daha modern daha ferah daha hoş bir ortam olur..

canım evini çok beğendim çok sıcak ve huzurlu bir havası var güle güle otur. fakat bir tavsiyem var saksılar çok dağınık göstermiş bulunduğu yeri onları bir çiçeklikte veya başka bir yerde toplarsan daha derli toplu olur. mutlu kal....

ay melekcim çok üzel evin canım eksik falan göremedim yani eşyaların tam maşşallah..mutfak kısmı çok şirin çok beğendim..birsürüde çiçeğin varmış:)
güle güle huzurla oturun inşallah canım...

teşekkürler kızlar ,herkes sanırım aynı şeye takılmış çiçeklere kaydirigubbakcemile3

nazar değdi çiçeklerim öldüler zaten bi kısmı

rabbim ağız tadı,bol huzur bol bereket,bol mutluluk,bol sağlık ile oturmayı nasip etsin inşallah...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…