Evim:))

allah mutluluğunuzu bozmasın canımm::)ömür boyu mutluluklar dilerimm..
evinde çok hoşş canım sade ve sıcak bi evin var:):)

elseciğim çok güzel bir evin var canım. inşallah çok yakın zamanda kiradanda kurtulur temelli evin olur.
allah içinde güle güle oturmak nasip etsin birde :emir_bebek:3. kişiyle dahada neşe içinde olursunuz.:Saruboceq:

Canım evın Çok Şeker allah huzur ıÇınde oturmayı nasıp etsın eksıkler var demıŞsın ama bunu bulamayanlarda var bın ŞÜkÜr yınede herŞey Çok gÜzel mutlluklar canımcım

evin güzelmiş canı güle güle oturmak nasip etsin mevlam
eksikler hiç bir zaman bitmez canım
yeterki mutluluk olsun bi o eksigimiz olmasın
varsın eşyanın ne önemi var

mutlulukla güle güle otur.
yatağının üzerindeki eşinle resminiz olan kalp yastığı çok sevdim.

teşekkür ederim canım
sevgililer gününde ben yaptırmıştım eşime
ikimizin tek fotoğrafı bile yoktu daha o zamanlar başka resimden kesip yaptırmıştım kaydirigubbakcemile3

Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
yastıkta ne cici resminizi mi yaptırdınız üstüne

elifcim evin çok güzelmiş, eşya eksiğini ne dert ediyosun bak ben 14 senelik evliyim daha yeni evimiz olacak da eşya alacağız. sen ne güzel bi düzen kurmuşsun. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah :nazar:

ev çok güzel güle güle otur ama mutfakla salon bana çok karışık geldi
çok eşya var sanki
çiçekler falan ne bilim..
banamı öyle geldi acaba?
yada ben sadeliği seviyorum:)

ev çok güzel güle güle otur ama mutfakla salon bana çok karışık geldi
çok eşya var sanki
çiçekler falan ne bilim..
banamı öyle geldi acaba?
yada ben sadeliği seviyorum:)

sağol canım mutfağım açık salonla bir
bende aslında sevmiyorum öyle olmasını
salonun ayrı olması daha iyi
bi de salon ve oturma odası diye ayrı odalarım olmadığı için öyle gelmişte olabilir
çiçeklerimi seviyorum ama

elifcim evin çok güzelmiş, eşya eksiğini ne dert ediyosun bak ben 14 senelik evliyim daha yeni evimiz olacak da eşya alacağız. sen ne güzel bi düzen kurmuşsun. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah :nazar:

elsecimmm çok şirin bi evin varr Allah mutlu mesud oturmayı nasib etsinn canımmma.s.:1hug:

amin kızlar teşekkür ederim

Canım öncelikle Allah afiyetle oturmanızı nasip etsin diorum herşey çoook güzel ama naçizane önerilerim var...
O saksılar ortada öyle tren gibi hiç olmamış...
Ferforjeden saksılıklar var böyle tek tek aksıları koyuyorsun ağaç gibi duruyor öyle birşey alırsan ve köşede biryere koyarsan daha güzel olur.

Daha sonra televizyonun olduğu duvar ünitesinin önündeki halı çok büyük... sırf halı batıyor insanın gözüne..
Yemek masanın üzerine datel yerine boncuklu bişey koysan daha modern olur...

Yatak odan çok güzel tek bişey söyliycem keşke yatak başı alsaydın, yatak böyle çok çıplak olmuş...
Umarım kızmazsın yorumlarıma....

Canım öncelikle Allah afiyetle oturmanızı nasip etsin diorum herşey çoook güzel ama naçizane önerilerim var...
O saksılar ortada öyle tren gibi hiç olmamış...
Ferforjeden saksılıklar var böyle tek tek aksıları koyuyorsun ağaç gibi duruyor öyle birşey alırsan ve köşede biryere koyarsan daha güzel olur.

Daha sonra televizyonun olduğu duvar ünitesinin önündeki halı çok büyük... sırf halı batıyor insanın gözüne..
Yemek masanın üzerine datel yerine boncuklu bişey koysan daha modern olur...

Yatak odan çok güzel tek bişey söyliycem keşke yatak başı alsaydın, yatak böyle çok çıplak olmuş...
Umarım kızmazsın yorumlarıma....

kızmam canım söylediklerinin farkındayım bende
çiçeklerim için dediğin gibi ferforje saksılık düşünüyorum bende
masamın üzerinde boncuklu örtüm vardı da annemim emeği var o kadar yazık onun ördüğü örtüyü sereyim dedim bu hafta
yatağım çığlak duruyo biliyorum farkettiysen yatak odası takımım yok
iki evimizde de gömme dolap olduğu için yatak odasını alamadık
sadece baza,yatak aldık,eşimde 2 komidin almış koymuş oraya
inşallah başka biyere taşınırsam yatak odası takımıyla beraber yatak başı alcam
dedim ya eksiklerim çok yavaş yavaş tamamlamaya uğraşıyoruz

Back
X