- 5 Ekim 2017
- 124
- 41
- 13
- 28
- Konu Sahibi Sedasedacan11
-
Sineklik yok ama yapcam yirtipta içeri girer diye korkuyorumsineklik yokmu
Ölüm derken?Eşim aksamlari yiyecek atıyor alışmış gitmiyor delircem kapıyı açar açmaz girmeye çalışıyo korkmuyor bn böyle gözü kara bi kedi görmedim ölümü göze almış :):):)
Az önce yapcam dediniz?Yok yapamıyorum kapıya sineklik
Şaka yapıyorum delirdinizmi hemen sakayi ciddiye almayın daha neler kusucam şimdiÖlüm derken?
Bu ne nefret?
Sadece camlara yapicamAz önce yapcam dediniz?
Zavallı bir kedicikle ölüm kelimesi aynı cümlede ve kediye ithafen söylemeyin lütfen.Şaka yapıyorum delirdinizmi hemen sakayi ciddiye almayın daha neler kusucam şimdi
Halıya sürünce bişey olmazmi parlaticiyi?Pekmezi bulasik makinasinin parlaticilari oluyo al onu leke mek kalmaz
Merak etmeyin saldırmaz sinekliklere. Genelde evinde kedi besleyenler balkon kapısı ve camlara sineklik takarlar. Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor hayvancağızlar :)Sadece camlara yapicam
Hanımefendi şaka yapıyorum dedim daha neler bn asla hiçbir canlıyı öldüremem Allah nasipte etmesin bak konu yine başka yere geldi bi daha cevap vermem sanaZavallı bir kedicikle ölüm kelimesi aynı cümlede ve kediye ithafen söylemeyin lütfen.
Kusabilirsiniz de.
Haklısınız bnde yapıyım o zaman balkona sineklik yaptırmak ne kadardirkiMerak etmeyin saldırmaz sinekliklere. Genelde evinde kedi besleyenler balkon kapısı ve camlara sineklik takarlar. Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor hayvancağızlar :)
Hiç araştırmadım ama monte yapılan kapı sineklikleri çok pahalı olmasa gerek.Haklısınız bnde yapıyım o zaman balkona sineklik yaptırmak ne kadardirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?