Evim bahçe katında devamli kedi giriyor

Sedasedacan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
124
41
13
28
Evim bahçe katında arkadaşlar kapı pencere açmaya korkuyorum ne yapmalıyım kedi nasıl uzaklaştırilir? Kapimi açar açmaz dalmaya çalışıyo delircem artık evim havasıZda kalıyor bide bi sorum daha halıya pekmez döküldü pril ile sildim epey geçti ama sarı leke kaldı ne ile geçer ?yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

Eşim aksamlari yiyecek atıyor alışmış gitmiyor delircem kapıyı açar açmaz girmeye çalışıyo korkmuyor bn böyle gözü kara bi kedi görmedim ölümü göze almış :):):)

Zavallı bir kedicikle ölüm kelimesi aynı cümlede ve kediye ithafen söylemeyin lütfen.
Kusabilirsiniz de.
Hanımefendi şaka yapıyorum dedim daha neler bn asla hiçbir canlıyı öldüremem Allah nasipte etmesin bak konu yine başka yere geldi bi daha cevap vermem sana

Merak etmeyin saldırmaz sinekliklere. Genelde evinde kedi besleyenler balkon kapısı ve camlara sineklik takarlar. Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor hayvancağızlar :)
Haklısınız bnde yapıyım o zaman balkona sineklik yaptırmak ne kadardirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…