Evim bahçe katında devamli kedi giriyor

Haklısınız, zaten girmesinler eve, siz iyi niyetli olursunuz ama başkası olmaz, o yüzden ben de evden uzak tutmaya çalışıyorum baktığım kedileri, biraz yabani kalsınlar diye.
Aynen bnde balkona tel taktirmayı düşünüyorum bu sebepten

Kediler eve cabuk alısiyor kapı önüne yemek falan koyarsaniz belki orayı benimser suyu yemegi bide koliden bir ev yaparsanız cok guzel olur havada sogudu zavallı ısınmiş olur

Annemin bir kedisi vardı mutfak camından dalardı iceri evin adami gibi dolanır ortalikta ne var ne yok yerdi bigun yarim kilo kiymayi aşırmıs toplamis arkadaşlarınida bahcede ziyafet vermisler

Oda iyiymiş bn öyle olamıyorum çok korkuyorum ama süt koyuyorum et tarzı şeyler koyuyorum

Öncelikle onunda bir can olduğunu unutmayın bence bizimde evimiz bahçe katı ve sokakta 5 6 ya yakın sürekli baktığımız kedimiz var haricinde gelenlerde var tabi şöyle yapabilirsiniz ona sürekli aynı saatlerde bir bölgede yemek verebilirsiniz mesela sabah kalktığınızda ve akşam 5 6 gibi emin olun o saatlere alışacaktır. Eşiniz daha önceden yemek verdiği için ordan ayrılması zor ya siz kendiniz vicdanınız el verirse yakalayıp başka insanların olduğu bir yere bırakacaksınız yada ufak ufak yemek verebilirsiniz 10tye mama alsanız rahat uzunca yeter

Kedileri olan hayvan sevmeyenlerden hic haz etmeyen biriyim ama konuyu gorunce bosa masrafa girmeyin diye yazmak istedim kedi sinekligi yirtar girer bizim kedilerimiz degil sineklik kapiyi acar belirli bir noktaya uzaga yemek birakin zaten havalarda soguyor unutur bir sise alin agzini igneyle delin goedugunuzde sicratin en nefret ettigi sey saksilara girmesji istemeyince limon birakirdik limon gibi bir seyle girdigi yeri silin limonu birakin keskin kokulari sevmez.

Ama kimbilir belki o kedi sizin avcinizdir ve siz avcinizi sevmiyorsunuzdur kedi mi guzel fare bocek girmesi mi onuda dusunun zira bir kedi avlanmayacagi bolgeye musallat olmaz :) bol sans.

Aynı teknikleri uyguluyoruz boş fairy şişesinde su var harici gelen büyük kediler var küçükleri dövüyor onlara sıkıyoruz

Aynı teknikleri uyguluyoruz boş fairy şişesinde su var harici gelen büyük kediler var küçükleri dövüyor onlara sıkıyoruz

Bizde alt katta oturdugumuz bir donemde aynen uzulurduk ozellikle yavrulara yemek yeme firsati vermez ve erkek kediler işer diye mecbur kovardik :)) babam erkek kedi diye gece gece kavga kovalardi ay aklima geldi gulme tuttu simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…