- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi Sedasedacan11
Evet evet onun banyo mutfak lekeler vs türleri var ben memnunum bi deneyin sizde, işinize yarar belkiTamam kırmızı şişesi var biliyorum cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet onun banyo mutfak lekeler vs türleri var ben memnunum bi deneyin sizde, işinize yarar belkiTamam kırmızı şişesi var biliyorum cnm
Aynen bnde balkona tel taktirmayı düşünüyorum bu sebeptenHaklısınız, zaten girmesinler eve, siz iyi niyetli olursunuz ama başkası olmaz, o yüzden ben de evden uzak tutmaya çalışıyorum baktığım kedileri, biraz yabani kalsınlar diye.
Evet evet onun banyo mutfak lekeler vs türleri var ben memnunum bi deneyin sizde, işinize yarar belki
Rica ederim, kolay gelsinTmmm teşekkür ederim
Ne bileyim birden öyle yazınca hergün nette görüyorum işkence öldürme tek şaka olsun ama şakası bile beni kötü etkilediDelirdinizmi kim zehirliyo katilmiyim bn öylesine şaka yaptım Allah korusun o canı serefsiz aciz insanlarla beni bir tutmayin
Oda iyiymiş bn öyle olamıyorum çok korkuyorum ama süt koyuyorum et tarzı şeyler koyuyorumKediler eve cabuk alısiyor kapı önüne yemek falan koyarsaniz belki orayı benimser suyu yemegi bide koliden bir ev yaparsanız cok guzel olur havada sogudu zavallı ısınmiş olur
Annemin bir kedisi vardı mutfak camından dalardı iceri evin adami gibi dolanır ortalikta ne var ne yok yerdi bigun yarim kilo kiymayi aşırmıs toplamis arkadaşlarınida bahcede ziyafet vermisler![]()
Aynı teknikleri uyguluyoruzKedileri olan hayvan sevmeyenlerden hic haz etmeyen biriyim ama konuyu gorunce bosa masrafa girmeyin diye yazmak istedim kedi sinekligi yirtar girer bizim kedilerimiz degil sineklik kapiyi acar belirli bir noktaya uzaga yemek birakin zaten havalarda soguyor unutur bir sise alin agzini igneyle delin goedugunuzde sicratin en nefret ettigi sey saksilara girmesji istemeyince limon birakirdik limon gibi bir seyle girdigi yeri silin limonu birakin keskin kokulari sevmez.
Aynı teknikleri uyguluyoruzboş fairy şişesinde su var harici gelen büyük kediler var küçükleri dövüyor onlara sıkıyoruz
![]()
Aynen kediye razıyım fare ve böceğe aslaAma kimbilir belki o kedi sizin avcinizdir ve siz avcinizi sevmiyorsunuzdur kedi mi guzel fare bocek girmesi mi onuda dusunun zira bir kedi avlanmayacagi bolgeye musallat olmaz :) bol sans.