• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim bahçe katında devamli kedi giriyor

Hayvanı kızarak korkutarak uzaklaştırmaya uğraşmayın; sineklik yeterli ,lekeye gelince sprey şeklinde kutuda aspirin marka leke çıkarıcılar var ben onlardan kullanıyorum daha çıkarmadığı leke görmedim

Eşiniz internetten sineklik yapımına baksın. Gerekli malzemeleri alıp kendisi yapar cok kolay bir işlem. En fazla da 30-40 lira tutar.

Bahçenize de onlar için ufak bir alan yaparsanız cok güzel olur :) kedilerin bazı psikolojik rahatsızlıklara iyi geldiği konusuluyor :)

Haklısınız bnde yapıyım o zaman balkona sineklik yaptırmak ne kadardirki
onlar ne kadar bilmiyorum. ama yapışkanlıklı kapı sineklikleri var. şoka bime falanda geliyo 30 lira civarı. ama bi süre sonra yaışkanlar tutmuyo düşüyo. biz kapının üst kısmına çivilemiştik

Ay bu arada sizin kadar şanslı olmak isterdim. Ne güzel canınız sıkkınsa çıkar sever okşarsınız dert tasa kalmaz :) Benim evim hem bahçeli değil hem de sokaktaki kediler hep kaçıyor...

Merhaba..havanın soğumaya başladığı şu günlerde kedinin eve girmek istemesi doğal, muhtemelende daha önceden evde bakılıp sokağa atılmış :KK43: benim kedim var ve evimiz yüksek katta..normal sineklikler kedilerin pati darbesine dayanabilecek kadar sağlam değil o yüzden eşim nalburdan dosyaya eklediğim yeşil telden aldı..akıllı vida denen zımbırtıylada pencereye sabitledi..hem sağlam,hem pencere açık kaldı derdimiz yok, hemde sizin için sineklikten çok daha ucuza mal olur :KK66:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 49
Annemin eski evide bahçe katıydı,yatak odasına bir girerdik yatakta kedi uzanmis yatıyor :uykucu::-)

En iyi çözüm sineklik gibi görünüyor ,başka da yapacak bir şey yok sanırım.

Eşim aksamlari yiyecek atıyor alışmış gitmiyor delircem kapıyı açar açmaz girmeye çalışıyo korkmuyor bn böyle gözü kara bi kedi görmedim ölümü göze almış :):):)
Ölümü göze almış derken ne olucak yani arttan yemekleri ona verseniz ölür müsünüz ? Siz hiç açlık çekmediniz mi ? Allah aşkına bu kadar nefret niye eşinizi tebrik ederim

Eşim aksamlari yiyecek atıyor alışmış gitmiyor delircem kapıyı açar açmaz girmeye çalışıyo korkmuyor bn böyle gözü kara bi kedi görmedim ölümü göze almış :):):)
Ölümü göze almış derken ne olucak yani arttan yemekleri ona verseniz ölür müsünüz ? Siz hiç açlık çekmediniz mi ? Allah aşkına bu kadar nefret niye eşinizi tebrik ederim

Giriversin hanfendi. Sizi yemez korkmayın. Şu hayvancıklara hırsız gangster muamelesi yapmayın. Bu tamamen sevgisizlikten.
Çok istemiyorsanız uzak bi bölgeye yemek bırakın doyarsa gelmez belki ama havalar soğuk kıvrılıp uyucak yer arıyolar iki minder atın orda uyusunlar.
Şiddet yoktur inşallah. Tekmeyle sopayla kovmak gibi....
Ben pencereme gelip pati atsınlar diye gözlüyorum kış boyu mama vereyim diye. Burnunu cama sürtmüş sümük lekesi olmuş diye mutlu oluyorum.

Giriversin hanfendi. Sizi yemez korkmayın. Şu hayvancıklara hırsız gangster muamelesi yapmayın. Bu tamamen sevgisizlikten.
Çok istemiyorsanız uzak bi bölgeye yemek bırakın doyarsa gelmez belki ama havalar soğuk kıvrılıp uyucak yer arıyolar iki minder atın orda uyusunlar.
Şiddet yoktur inşallah. Tekmeyle sopayla kovmak gibi....
Ben pencereme gelip pati atsınlar diye gözlüyorum kış boyu mama vereyim diye. Burnunu cama sürtmüş sümük lekesi olmuş diye mutlu oluyorum.
Şu kelimeyi kullanmış ya ölümü bile göze aklımada direk şiddet geldi inşallah öyle birşey yoktur yada zehirlemeyi düşünmüyordur

Hanımlar bir sakin olun lütfen.

Kediler evlere girmezse daha iyi çünkü garibimler insanlara alışıp yakınlaşıyor sonra caninin biri kafalarına taş vurup öldürüyor, bizim yemek verdiğimiz 2 kedimiz var, bir tanesi seslenince eve girer şımarıktır biraz delikanlımız ama dokunmaya kalkınca 2 patiyle çakıverir hemen :))) diğeri daha ürkek, ürkek olsun daha iyi, insanlara yaklaşmasın diyoruz çünkü bir kediciği insanlara sevecenliğinden yararlanıp çok ağır bir şekilde yaraladılar burada, veterinere götürdük çene kemikleri kırılmış, kurtaramadık öldü:(

Şu kelimeyi kullanmış ya ölümü bile göze aklımada direk şiddet geldi inşallah öyle birşey yoktur yada zehirlemeyi düşünmüyordur[/QUOTya asla öyle bişey olamaz delirdinizmi Allah korkusu olan bi insanım süt veriyorum yemek veriyorum belki sizden daha merhametliyimdir bn espiri amaçlı söylüyorum Allah korusun asla hiçbir canlıya zarar veremem verenleride Allaha havale ediyorum lütfen beni bir daha böyle o vahşi insanlarla aynı kategoriye sokmayin

Direk markası aspirin -temizleme sıvısı cam sil şişesine benzer kutusu var hatta internetten bi bakın isterseniz

Hanımlar bir sakin olun lütfen.

Kediler evlere girmezse daha iyi çünkü garibimler insanlara alışıp yakınlaşıyor sonra caninin biri kafalarına taş vurup öldürüyor, bizim yemek verdiğimiz 2 kedimiz var, bir tanesi seslenince eve girer şımarıktır biraz delikanlımız ama dokunmaya kalkınca 2 patiyle çakıverir hemen :))) diğeri daha ürkek, ürkek olsun daha iyi, insanlara yaklaşmasın diyoruz çünkü bir kediciği insanlara sevecenliğinden yararlanıp çok ağır bir şekilde yaraladılar burada, veterinere götürdük çene kemikleri kırılmış, kurtaramadık öldü:KK43:
Arkadaslar bn asla öyle biri değilim kafayimi yediniz espri yapmıştım Allah öyle insanlarında belasını versin o hayvanda bi canlı hayvana böyle yapan insana neler yapmazki çok şükür besliyorum da onu ama eve girmesini istemiyorum asla çok korkuyorum napıyım niye anlamıyor kimse beni takmissiniz bana katil muammesi yapmaya

Arkadaslar bn asla öyle biri değilim kafayimi yediniz espri yapmıştım Allah öyle insanlarında belasını versin o hayvanda bi canlı hayvana böyle yapan insana neler yapmazki çok şükür besliyorum da onu ama eve girmesini istemiyorum asla çok korkuyorum napıyım niye anlamıyor kimse beni takmissiniz bana katil muammesi yapmaya
Haklısınız, zaten girmesinler eve, siz iyi niyetli olursunuz ama başkası olmaz, o yüzden ben de evden uzak tutmaya çalışıyorum baktığım kedileri, biraz yabani kalsınlar diye.

Şu kelimeyi kullanmış ya ölümü bile göze aklımada direk şiddet geldi inşallah öyle birşey yoktur yada zehirlemeyi düşünmüyordur
Delirdinizmi kim zehirliyo katilmiyim bn öylesine şaka yaptım Allah korusun o canı serefsiz aciz insanlarla beni bir tutmayin

Back
X