- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 184
- 41
- Konu Sahibi my._.angel
sosyetik hatunlar amelyatla küçültüyomuş onu biliyorumda bunu ilk kez duydum hadi gecmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hastalık değil bu sadece küçük bana hiçbir zararı yok sadece evlenince sorun olacak büyütmezsem :)
benim bir tanıdığım var böyle vajinası çok dar olan hatta onlar evlendikten sonra 3 ay cinsel ilişkiye giremediler şimdi kadını 4 yaşında bir çocuğu olmasına rağmen kocasıyla her ilişkiye girmesine rağmen hala canı yanıyormuş.ama onun durumuyla senin durumun farklı olabilir,bence sen sevgiline bu durumu anlat doktora gidersen ondan sonra git,mazallah bi şey falan olursa haberi olmuş olur ,dalga geçen arkadaşlarada hak vermek gerekir çünkü o kadar çok saçma soru soran varki .dalga geçiyor sanırsın muhtemelen o bizimle dalga geçmeden biz onunla dalga geçelimdiye düşünmüşlerdiryerimsenibenarkadaşlar ayrıca ben bunu dakga geçilecek bi yönü olduğunu düşünmüyorum bazı arkadaşlar alay konusu haline getirdi ama benim için önemli birşeyklava:
.Acaba kızlık zarına zarar verir mi?Kızlık zarına zararı yoksa erkek arkadaşına söylemene de gerek yok zaten.
.