Evililikte ilgisiz eşler

my._.angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2007
43
0
36
Arkadaşlar benim şeyim küçük(yani deliğim :eek::eek:)annemler küçükken doktora götürmüşler doktor da evlenmeden önce getirin biraz keseriz demiş ama ben çok korkuyorum evlenince sorun olur mu gerçekten de baya küçük evlenince cinsel ilişki sırasında sorun olur mu sizin başınıza böyle bişey geldi mi erkek arkadaşım var şuan evlenmeyi düşünüyoruz ama ona nasıl söleyecem bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen :a015::a015:

enteresan bir durum bence bu sorunu cevabı burada değil bir jinekoloğa gitmelisin daha iyi yardımcı olur..
anlamadığım nasıl küçük olur hadi küçük annenler nasıl anlamışlarda dr. götürmüşler... ee o zamna bir şey anlatılmamışmı şu sakıncası var bu yan etkisi var gibi?

Eeee madem doktor evlenmeden önce getirin keselim demiş.Siz şimdi başka 2,3 doktor daha gezin. Hepsi aynı şeyi söylüyorsa evet kestirin.:1ninca:
Yapacak başka bir şey yok ki biz ne yapalım bu konuya onu anlamadım ben..kafamçokkarıştı

ilk kez duydum yani bolye birsey..kucuk diye kestirmeyi...millet buyuk diye kuculkturmeye calisiyor hehehe

yaa belki çok dardır kızınki canı yanar belki allaa allaaa:icecream:

Buradan nasıl bir çare bekliyorsun anlamadım bende, diğer arkadaşlar gibi. :sm_confused:
Bende ilk defa duydum böyle birşeyi cahilmi kalmışım ne:smiley-cool:

nasıl küçük yaa.iğne deliği değildir heralde.
hem elastik bi yapısı vardır.küçükse küçük
aslında hiç ciddiye almıyorum bu sorunu
bana inandırıcı gelmedi

banada saçma geldi
neye göre küçük yada büyük bide
bizimki hangi ebatta acep

arkadaşlar öyle iğne deliği kadar değil herhalde böle dip taraf doğru perde gibi bişey var onu kesecek sanırım doktor buraya yazmamın sebebi sizin de başına böyle bişey gelip gelmediğini merak ettiğim için çünkü doktor olağan bi durum demiş küçükken ben daha doktora gitmedim utanıyorum:eek::eek: acaba evlenince cinsel yönde bi sorun olur mu die merak ettimm sadeece rahatsız edici bi durumu yok

cinsel birleşme olmayacak kadar küçk ben size öyle söyleyim evlenemzsem sorun yok benim için ama evlenirsemm yanarımm

ya bende anlamadım ama esnek yapıya sahiptir
bence bir iki doktora git.kesmek nası olcak anlamadım ki ya
ama daha çocukken ne diye götürmüşlerde
doktora böle bişi çıkmış...

hmm ... cinsel ilişkiye giremicek kadar
küçük yani.tek çaren kesmekse kestir
başka bi çare yok gibi heralde.
ben böle bişi ilk defa duydum.allah yardımcın olsun...

Çok enteresan bi durum Allah yardımcın olsun ama çok zor bir operasyon değil gibi geldi bana en kısa zamanda hallet.Acaba kızlık zarına zarar verir mi?Kızlık zarına zararı yoksa erkek arkadaşına söylemene de gerek yok zaten.
Bu arada ası mavi senin arkadaşın kocişi de pek hoşmuş kız üç sene kardeş kardeş oturmuşlar o da beklemiş aferin valla taktir ettim.

Böyle Bi Durum Olabilir Belki Küçüktür Ama Dr .un Fikri Saçma Geldi,nereyi Kescekki Yani Yukari Tükürsen Biyik Aşağiya Tükürsen Sakal ,anladiin? Sen Iyisimi Başka Dr Git

neyi küçükmüş yaaa.sidik deliğimi yoksa diğer delikmii.anlamadım valla.hem nasıl kesiliyomuş ooo.dar ise bence acı cinsel ilişki sırasında.anlamadım ama yinede yorum yaptım .sırnaşık şeysırnaşık şey

yani kesecek dediğim perdeyi kesecek kızlık zarına hiçbi etkisi olmazmış zaten baktığım zman o perdeyi görebiliorum inşallah bi sorun olmaz da hallolur hepinize çok tşk ederim yaptığınız yorumlar için eğer başına bölyle bişey gelen varsa yada tanıdığının başına yazarsanız sevinirim

X