• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi terkettim sona geldik galiba :(

önceden gidilmesi için söz verilmiş biryere camlar kirli gitmeyelim diye vazgeçildiğini ilkkez sizden gördüm bu birde eşinizin ailesi. Gitmek istemeye bilirsiniz, kimse bayılarak gitmiyor ama eşimizin hatırı için gidiyoruz. Pazar gününüzü siz berbat etmişsiniz huyunuzu degiştirin bence eşiniz kadar sizde haksızsınız durduk yere sorun çıkarmışsınız. Geride düzenli bir ailenizde yokmuş gercekten ayrılırsanız olan size olur.

cnm yanlış anladınız galiba annemlerde biraz durur, sonra gezeriz demiş adam. Sonra camlar kirli gezmeyelim demiş. Arkadaşta o zaman annene de gitmeyelim demiş. Adam hadi gidiyoruz annemlere demiş. Arkadaş yinede hazırlanmış gitmek için yola çıkmış. Pazarı mahveden kocası bence. İlk sataşma ondan gelmiş. ne demek camları sil gezmeyelim.

hakkaten okuyunca karsımda 5 yasında cocuklar gordum ve guldum.tabıkı sızı suruklemesı vs hos degıl ama helden anlamak lazım yoksa evlılık yurumuyor.benım esım mılyonda bır kızar ama normal ses tonuyla nazıkce konusur hatta ben gulerım sesımı cıkarmam.bırara yıne sınırlı ama stres var bellı ev dısı bıseylere kızmıs.soylendı durdu caktırmadan cok guldum tabı ama bende ses yok hıc.sonra geldı ozur dıledı sorununu paylastık.halbukı ozur dıleyecek hıcbırsey yapmadı.bazen ben soylenıyorum o susuyor.tabı 13 yılda ıkı defa oldu bu.delırecegını anlayınca susmayı deneyın o sakınlesınce derdınızı anlatın bence.

- Her ikinizde de hata var.
O agresifken sen alttan almadın.Sen kızgınken o almadı.
AMA BUNLARIN HİÇ AMA HİÇBİRİSİ KADININ YERLERDE SÜRÜKLENMESİNİ BOĞAZININ SIKILMASINI BİR YERLERİNİN
MORARTILINCAYA KADAR SIKILMASINI HAKLI GÖSTERMEZ.
Ne yani konu sahibi alttan almadı diye şiddeti hak mı etti.

- Konu sahibi sakın dönme o eve.
İki cambaz bir ipte oynamaz.
Evlilikte biri bağırıyor ise diğeri susmalı.
O ortam terkedilmeli başka odaya geçilmeli.
Sakinleşince konuşulmalı.
İki taraf birbirine saygı duymalı.
Siz birbirinize olan saygıyı yitirmişsiniz.
Şiddet varsa o evlilikten kati suretle hayır mayır gelmez bunu bilmek için müneccim olmaya hacet yok.

dün babamı aradı babamdan özür diliyo bişeyler yaşandı ikimizinde hataları var bi süre ayrı kalalım sonra oturup konuşuruz demiş
ama ben onun değişeceğine inanmıyorum çünkü yaşamı boyunca şiddetle büyümüş evdede varmış kardeşlerinede hep şiddet uygulamış bu onun huyu nasıl bana yapmıcakki hiç umudum kalmadı :(

Şiddet taraftarı biri bu adam.
Ailen arkandayken dönme o eve.

Ikinizde de suc ola bilir, ama kocaninin yaptigi yenir yutulur birsey degil.
Birkere erkekler sunu bilmeliki, insan o aileden sogunca baskiyla hic bir zaman birseye ulasilmaz.

Kalkmis birde camlarin psiliginimi görmüs, hani hic is yapmayan bir kadin olur ozaman anlarim erkegin biraz yol göstermesini.
Ama kadin bir gün önce temizlik yapmis o ne öyle kaynana kilikli..
Adam da aranmis sende agizini dilini tutan biri degilsin, bi yanlisin o erkeklere göre.
Ama inan bende tutmam , neden biliyormusun tutmayi denedigim zaman daha cok üzerime geldigini gördüm.
O yüzden hiiiiic tutmam, ben de senin yerinde olsaydim ayni davranirdim, gitmek istemiyordumda derdim.
Ama bi güzel cingaaar cikarirdim.

Bence nerdeysen kal dönme, görüsmede.
Yoksa inan , zamani gelir daha cok sürükler.
Biraz kafanizi dinleyin.

Ayrilmaya cesaretin varsa ayril bile diye bilirim.

- Her ikinizde de hata var.
O agresifken sen alttan almadın.Sen kızgınken o almadı.
AMA BUNLARIN HİÇ AMA HİÇBİRİSİ KADININ YERLERDE SÜRÜKLENMESİNİ BOĞAZININ SIKILMASINI BİR YERLERİNİN
MORARTILINCAYA KADAR SIKILMASINI HAKLI GÖSTERMEZ.
Ne yani konu sahibi alttan almadı diye şiddeti hak mı etti.

- Konu sahibi sakın dönme o eve.
İki cambaz bir ipte oynamaz.
Evlilikte biri bağırıyor ise diğeri susmalı.
O ortam terkedilmeli başka odaya geçilmeli.
Sakinleşince konuşulmalı.
İki taraf birbirine saygı duymalı.
Siz birbirinize olan saygıyı yitirmişsiniz.
Şiddet varsa o evlilikten kati suretle hayır mayır gelmez bunu bilmek için müneccim olmaya hacet yok.

valla kesinlikle kesinlikle katılıyorum yapılan yorumlardan şu sonuç çıkıyor alttan almadıysan şiddet görmen normal var mı böyle bişey yani.
tamam kadın alttan almamış onu uyarmanın başka yolu yokmu küssün tavır aslın ne demek boğazına yapışmak.

siz ne yapmış olursanız olun (ki ortada çok çok büyük bi sebeb yok)
eşinizin sizi yollarda sürüklemesi hiç hoş değil...
kayınvalideninde yorumu çok çirkin,bence eşinizde sizde kafanızı toplamadan tekrar bir araya gelmeyin...

siz ne yapmış olursanız olun (ki ortada çok çok büyük bi sebeb yok)
eşinizin sizi yollarda sürüklemesi hiç hoş değil...
kayınvalideninde yorumu çok çirkin,bence eşinizde sizde kafanızı toplamadan tekrar bir araya gelmeyin...

bence onun psikiyatrise gidip ciddi bi tedavi görmesi lazım sorunlarını hep kafa kırarak çözmüş bi adam belki ilaç kullanırsa normale döner beni ararsa aynen böyle sölicem bakalım kabul edip giderse ve gerçekten düzelirse ozaman ne yapacağıma karar vericem benim için dua edin :(

Erkeği idare edecek olan kadındır, eşinizin sinirli olduğunu da biliyorsunuz. Onu idare edecek olan sizsiniz. Kaldı ki bu olayda sadece eşiniz suçlu değil. Yuva kolay yıkılıyor da kolay kurulmuyor. İyi düşünün derim.

ikiniz de suçlusunuz..

öncelikle aranızı yeni düzeltmişsiniz ve çaya gelmişler size kadıncagız da kahvaltıya cağırmış ne güzel belli ki o da barışmanıza çağrı yapmış söz vermişsiniz gideceksiniz o zaman niye bu sinir bu huysuzluk..eşiniz camı sil dediyse kibar bir dille dün tüm evi temizledim yağmur yağdı tekrar da yağabilir o yüzden haftaya silicem deseniz daha doğru olurdu ben olsam öyle derdim..

yolda elinizi tutan adamın elini niye bıraktınız onu hiç anlamadım gereksiz kapris..

kayınvalideye kahvaltıya gitmeyip yolda rezil oldunuz ama arayıp yine kayınvalideye gittiniz ortda sorunlu bir anne var evine bile gidemediniz babanız deseniz o da yok ortada yani siz bi nevi kocanızın ailesine ailem diye sarılmalısınız..

ayrıca kayınvalidenizin yorumu cok doğru size rahat batıyor demiş güzel geçecek bi günü mahvetmişsiniz oh hazır kahvaltı ne güzel sonra da biraz sohbet eder gezerdin eşinle ne vardı bu kadar anlamadım..

eşinizin sucu yok mu var tabi şiddet kısmı saygısızlığın alası ama tahrik kısmı doğru bana darılmayın ama çocuk gibi davranmayın düşünmeden hareket etmeyin karşılıklı sözler insanı çileden çıkarır..

eşiniz hatalı evet ama , sizde kv nize gitmemek için surat asıyorsunuz laf söylüyorsunuz.. ondan sonra yok annemin sorunu var babamın işi var soluğu kv nizde alıyorsunuz..

eşiniz hatalı evet ama , sizde kv nize gitmemek için surat asıyorsunuz laf söylüyorsunuz.. ondan sonra yok annemin sorunu var babamın işi var soluğu kv nizde alıyorsunuz..

ben kv'ye gitmemek için surat asmadım konuyu okumadınız galiba kv aramak zorunda kaldım en yakında o oturduğu için cebimde 1 lira bile yoktu sokağa atıldım kime gidicektim o halde biraz mantıklı yorum yapın rica ediyorum

evet eşiniz hatalı size karşı ne olursa olsun şiddet uygulamamalıydı
ancak bence hatanın büyüğü sizde
çok üstüne gittiğiniz ve çok kaprisli biri olduğunuz izlenimi bıraktınız bende
bence eşinizle barışmalı ve bundan sonraki ilişkinizde biraz daha uyumlu olmalısınız

yani bana kızacaksınız belki ama iki kişiden biri alttan alacak oda çoğunlukla kadın olacak
bunun adı bence ezilmek değil idare etmek
sen bir süre eşine tamam dedikten sonra onunda tamam demeye başladğını göreceksin zamanla
erkeklerin tabiatında var agrasiflik biz bayanlarda ince nazik kırıklganızdır
eğer iki tarafta (en çokta kadın tabiiki)fedakarlık yaparsa iş yoluna kendiliğinden girer
kadın başta kırılır yutkunamaz biraz üzülür ama erkeğin yola girmesiyle mükafatı ipleri eline alır
ama yinede olmuyorsa ya bir aile danışmanına giderek destek alınır yada başka çözüm yolu bulunur mutlaka
büyüklrimizin bir sözü vardır dumuşsunuzdur belki
yastık değişse de kader değişmez....

Herkeze merhaba, daha öncede iki konu açmıştım okuyanlar bilirler
Hemen konuya geçiyorum (Eşimin ailesiyle aram yeni düzeldi hafta içi çaya çağırdım hepsini)
Cumarteside kayınvalidem eşimi işden arayıp Pazar günü kahvaltıya çağırmış bizi kontürü yokmuş oyüzden beni arayamamış.Eşimde bana söyledi, bende Pazar günü dinleniriz yada başbaşa bişeyler yaparız diye düşünmüştüm bakarız dedim oda 2 saat oturup kalkarız sonra gezeriz dedi bende kabul ettim.
Sabah kalktık ben ona biraz soğuk davrandım ama kötü davranmadım yaşadığımız kavgalar ikimizide agresifleştirdi .Eşim kalktı camı açtı camlar çok kirlenmiş bugün gezmeyelim camları sil diyo bana (Bi önceki gün tüm evi temizledim ama yağmur ve soğuktan camlar kaldı) Bende öyleyse annenlerede gitmeyelim cam silerim dedim
Eşimde çok bozuldu surat astı sonra hadi gidelim dedi kalktık çıkıcaz annesine 10da geliriz dedik biraz geciktik
Hazırlanmam uzun sürdü sonuçta bayanım onun gibi sadece üstümü değişmiyorum.
Eşim söylenmeye başladı saat kaç oldu
Geç kaldık ofluyo pufluyo çıkarken bede hayıdır canım diye sordum bana canım deme diyo
Karşıdan karşıya geçerken elimi tutacaktı bende elimi çektim iyice sinirlendi el kol hareketleri dişlerini sıkmalar (aşırı sinirli)
Dedimki noluyo sana senin için geliyorum hemde surat yapıyosun oda gelmek istemiyomusun diye sorunca istemiyorum dedim.
(burda hatalıyım istemesemde söylememeliydim) ozaman eve git eşyalarını topla doğru babanın evine dedi anahtarıda vermiyo sokakta kalakaldım peşimden geldi yürü anneme gidicez kolumdan sürüklüyor insanlara rezil oldum gelmicem dedim
Sen git diyorum bana anahtarı ver yok vermiyo eve döndük bir sürü hakaretler suçlamalar şiddet boğazıma yapıştı resmen evi terkedicekmişim anahtarımıda vermicekmiş o istediği zaman eşyamı alırmışım yerde sürüklüyor çıkim diye çıkaramadı (busefer kendi çıkmaya çalışıyo anahtarımıda vermiyo ama gidicek annesine akşam çıkıp gelicek sonra tekrar aynı şeyleri yaşıcaz konuşmıcak ayrı odada kalıcak vs ) Kendimi dışarı zor attım üstümde sadece telefon var annem babam ayrı anneminde evinde sorunlar var babamda evde değil ogün kayınvalidemi aradım
Bana gel dedi cebimde para bile yok taksiye bindim gittim kayınvalideme orda verdiler parasını durumu anlattım yorumu ; size rahat batıyo ne sen susuyosun ne o ben sizi anlamıyorum sen bayansın olan sana olur vs. sonra eşim geldi aldım anahtarı eve döndük
Eşyalarımı topladım gördü hiçbişey demedi çıktı evden 10 dk sonra aradı açmadım sonra annemi aramış ben onu seviyorum beni çok tahrih ediyo sinirlendiriyo evden gitmesin ben gidim biraz annemlere (daha öncede biçok kere gidicem dedi gitmedi) hepsi palavra ben şimdi geldim babamlara hiçbişeyin düzeleceği yok en ufak şeyde yerlerde sürükleniyorum
Artık o eve dönmeyi düşünmüyorum 10 aydır herşey aynı hiç mutlu bi günüm olmadı haftada bir kavga
Sadece şuan kafam çok karışık dertleşmek istedim şimdiden okuyan herkese teşekkürler
İkinizde çok fevri davranmışsınız arkadaşım bence acele karar vermeden ve geç olmadan karşılıklı saygı çerçevesinde konuşun derim...yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı,hakkında hayırlısı neyse o olsun.

bence hatanın buyuk cogunlugu sızde cam sılme konusunda da durumu ızah edebılırdın tatlı dılle.bı de ben sunu ogrendım esınle ıyı olmak ıstıyosan aılesıyle de ıyı olmalısın yoksa problem yasarsın kadının yaptıgı cok buyuk ıyı nıyet.eşının sana sıddet gostermesıde cok buyuk terbıyesızlık o ayrı ama kımse sucsuz degıll bence.

eşinin hareketleri yanlış her sinirli erkek o vakit kadını babasının evine yollasın , adam gibi adam sinirlerine hakim olan adamdır, yarin birde cocuk olacak , işin iş kızım böyle adama ben çocuk doğurmam ,2 .
çocukla çok uğraşırsın , beni kovacak vallahi gelmem ,sokakta seni rezil etmeler böyle adama tahamülüm olmaz,ileride boşanma dahi olur , kadın gururu önemli ,lnsanı depresyona sokan bu tipler

Gezmeyelim, cam sil ne demek yaa. Benim eşim bugüne bugün bir kez şu iş yap, yemek yap filan dememiştir bana. Adama neymiş ki camdan. Himzetçisi var herhalde.

Hem genelde erkekler cama filan takılmaz. Evi topla dese bile cam sil demez yani. Gıcıklığına sırf gezmeden kurtulmak için yapmış resmen.

O zaman her eşi surat yapan adam eşini hırpalasın annesine yollasın. Sonra da kadın alttan alsın. Niye ki padişah mı bu adamlar.

İkinizde birbirinize karşı çok anlayışsızsınız. Böyle devam ederseniz bu evlilik bugün bitmese yarın biter zaten...

Back
X