• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi terkettim sona geldik galiba :(

kızlar yorumları okuyorum çoğu kişi beni suçlu görüyo benim anlamadığım evlilikte kadının hiçmi suratı asılamaz hiçmi kötü bi günü olamaz herşeyi kadınmı hoş görmeli? kadın bigün biraz tepki verince hemen kapının önünemi konmalı
ben eşimi alıp psikolağa bile gittim düzelelim diye ogünden beride hep ılılmlı yaklaşıyorum ama bende insanım

ben seni çok iyi anlıyorum canım bnm ctesi kv zaten sizdeymiş şimdi pazar pazar ne gereği var kahvaltıya çağırmanın sende doğal olarak sinirleniyosun bu suratına yansıyo rol yapamıyosun ... ben erkek ailesinin neden bu kadar sıktığını vıcık vıcık bi ilişki yaşamak istediklerini anlamıyorum .evliliğiniz oturmamış sizi bence kendi halinize bırakmalrı lazım biraz başbaşa zamn gecirmenize izin verselerdi bari eminim aranızdaki problemleride biliyolardır herşey anlayışlı olmakla bitiyo emininm ki sen o zamn kendin diyeceksin bugün annenlere gidelim die ...

mutsuz bi kadınsın rol yapamıyosun bana öyle geldi size bağırıp hakaret eden bi insana da canım cicim demek gurur kırıcı oluyodur kimileri yazmış işte canım cicim de zayıf noktasından vur die .. baştan öyle yapmış olsaydın belki bu kadar büyümezdi olaylar bu kadar tartışmazdınız ama şimdi evi terkettin madem biraz sessiz kal ne telefona çık ne görüs biraz burnu sürtülsün ikinizde öfkenizi kontrol edin konuşup anlaşın ..

zaten bu yüzden evi terkettim kabul edilir bişey değildi

O zaman ben anlatayım.

eş gelecek yalvar yakar özür dileyecek siz pişman oldu diye geri döneceksiniz sonra yine birbirinize gireceksiniz. Neden biliyor musun? Aradaki cizgiyi aşmışsınız, cocuk gibi birbirinizi tahrik edip sonra da bu hale geliyorsunuz.

Kadın hep güçlü durmak alttan almak zorunda değil.Size tamamen haklısınız demiyorum ama tek hatada sizde değil.Evlilikte karşılıklı anlayış saygı olmazsa o evlilik yürümez. Evde yaptığı muamele affedilir gibi değil.Çok üzüldüm eşinizin tavrına umarım bundan sonraki hayatınız daha mutlu huzurlu geçer.

O zaman ben anlatayım.

eş gelecek yalvar yakar özür dileyecek siz pişman oldu diye geri döneceksiniz sonra yine birbirinize gireceksiniz. Neden biliyor musun? Aradaki cizgiyi aşmışsınız, cocuk gibi birbirinizi tahrik edip sonra da bu hale geliyorsunuz.

siz galiba geleceği görüyosunuz ne olacağını bilmem ama tek bildiğim ölüm dışında herşeyin bi çaresi bulunur
ve ben bu mutsuzluğa devam etmeyeceğim bu kesin

Eşinin ailesini sevmek zorunda değil ama burada sevgisine yönelik bir eleştiri yok...

İki gün üstü üste gitmek sıkıntı vermiş olabilir ama yeni düzelmiş aranız. 2 saat
kahvaltı kimseyi öldürmez. Surat yapmanız çok gereksiz olmuş. Ayrıca kayınvalideniz
davet ettiğinde bir mazeretle reddedebilirdiniz gerekirse. Önce kabul edip sonra
yüzünüzü asmak size birşey kazandırmaz, kazandırmadı.

Eşinizin de cam temizliği konusundaki titizliğinin sizin gezmek istediğiniz ana denk
gelmesi oldukça sinir bozucu. Kızmakta haklısınız ama daha yapıcı bir şekilde
defedebilirsiniz böyle önerileri.

Evde size yaptıkları dışarıdaki tavrından daha çirkin. O konuda ne denli kızsanız
haklısınız, Hatta bana göre affedilemez bir durum ama asıl aklımın almadığı şey;
sizi tutup sürükleyeceği hiçbir şey yok ortada... Bu agresiflik nedir böyle???

Sona falan gelmediniz

Ikiniz de birbirinize blof yapiyorsunuz

Siddet affedilemez ama
bir evlilik de bu sekilde cocukca tavirlarla yurumez

Biraz daha buyumeniz lazim

siz galiba geleceği görüyosunuz ne olacağını bilmem ama tek bildiğim ölüm dışında herşeyin bi çaresi bulunur
ve ben bu mutsuzluğa devam etmeyeceğim bu kesin

Ne münasebet, geleceği görseydim neyse....

Burada bu konuları öyle cok okuduk ki, geçmiş geleceğin aynasıdır.

yaşadıklarınızı anladığımı düşünüyorum . sabah eşinizin sizi gezdirmek yerine, size cam sil diye akıl vermesi bile rahatsız etmiş. bazı durumlarda kendinizi değersiz hissetmişsiniz. bir de önceki kavgada siz alttan aldıysanız gururunuz incinmiş olabilir içten içe bunun sıkıntısını yaşamış olabilirsiniz. tabi ki bir seçim yaptıktan sonra onu sonuna kadar götürebilmek lazım ama duygusal davranıyoruz işte bazen. benim size tavsiyem şudur ki eğer kavga gürültü dışında eşiniz size güven veriyorsa yani ona bu anlamda inanma ihtimaliniz varsa kendinizi de zorlayarak barışın derim. zamanla evlilikler oturabiliyor çünkü. yalnız benim anlamadığım nokta şu eşiniz size hiç vurdu mu? yani bu olduysa ya da mütemadiyen oluyorsa zaten bir iyi bir geleceğiniz olacağını sanmam. yani aranızda itişme gibi bir şey olduğunu anladım ben yazdıklarınızdan.

yaşadıklarınızı anladığımı düşünüyorum . sabah eşinizin sizi gezdirmek yerine, size cam sil diye akıl vermesi bile rahatsız etmiş. bazı durumlarda kendinizi değersiz hissetmişsiniz. bir de önceki kavgada siz alttan aldıysanız gururunuz incinmiş olabilir içten içe bunun sıkıntısını yaşamış olabilirsiniz. tabi ki bir seçim yaptıktan sonra onu sonuna kadar götürebilmek lazım ama duygusal davranıyoruz işte bazen. benim size tavsiyem şudur ki eğer kavga gürültü dışında eşiniz size güven veriyorsa yani ona bu anlamda inanma ihtimaliniz varsa kendinizi de zorlayarak barışın derim. zamanla evlilikler oturabiliyor çünkü. yalnız benim anlamadığım nokta şu eşiniz size hiç vurdu mu? yani bu olduysa ya da mütemadiyen oluyorsa zaten bir iyi bir geleceğiniz olacağını sanmam. yani aranızda itişme gibi bir şey olduğunu anladım ben yazdıklarınızdan.

vurma olmadı ama çoğu kez itip kalkma kollarımı sıkma darp şeklinde oldu buda şiddete giriyo zaten bu son olaydada boğazıma yapıştı ilk defa hepsi bi kabus gibi

ya ben bu kızları anlamıyorum 1 arkadaşlar bakın hiçkimse k.v tarafını sevmek zorunda değil.ama bunu illada eşinizin gözüne sokmakta nedir.böyle yaptıkça adam evdeki karısından soğuyup annesi tarafına yapısıyo işte.çaktırmadan caktırmadan yapın ne yapıosanız yaa.canım cicim deyin,annen çok ıyı,çok seviyorum ama şu huyunu sevmiyorum diyin.ne biliym mesela o kahvaltıya gitmek ıstemiyosan iki cilve yap,pazar günümüzü başbaşa geçirelim seni özledim annene sonra gideriz falan de,hooop yatak odasına :)) sonra ne anne kalır,ne kahvaltı :)) adamları zıtlaşarak yola getiremeyiz malesef...suyuna gideceksiniz,zayıf noktasından vuracaksınız...cinsellikse cinsellik,duygu sömürüsüyse duygu sömürüsü...

Guzelım dedıgın seyler genel olarak cok doğru cogu evlılıkde de ıse yarar emınım....ama ıstısnalar kaıdeyı bozmaz; mesela benım X kesınlıkle ısve&cılveden anlamadığı gıbı benı elının tersiyle ıtelerdı (bu durumu bır kac kez yasadım) veyahutda cogunlukla günlerce surat yapar,konusmaz, bır yabancı gıbı davranır, bazen yüzüme bakmaz, içer içer sonra da bana sırtını donup sızıp uyurdu...böyle inat, ters, hep ıdare edılmesı, pohpohlanması, huyuna gıdılmesı gereken, gecımsız ve zor bır tıptı işte...sonuçta ne oldu? daha cok kendı aılesı kaynaklı sebeplerden durdu durdu en sonunda kendısı ayrılmak ıstedı, su anda aydır ayrıyız, ne kendısı ne aılesınden 1 Allahın kulu arayıp sormuyor; ztn bastan berı benı ona layık gormuyor ve bu evlılıgı onaylamıyorlardı netıcede adam da benı korumadığı ıcın habıre ezıldım, alttan almaya calıstım; buna rağmen yaranamadım.....neyse lafı uzattım; dıyecegım o ki; her erkegın karakterı huyu suyu farklı aynı taktık hepsınde sokmuyor; yetıstırılme tarzıyla, koklerıyle de cok ılgılı....

hiçbir sebep şiddetin bahanesi değildir.ya da kadın hep alttan alan taraf olmak zorunda değil.
ne demek yolda sokakta hırpalayacak sonra eve getirip boğazına yapışacak sonrada seviyorum diyecek.
burda ne konular okundu şiddet görüp evliliğe devam etti diye kaç kez şunu söylemedik mi bi kere kabuleden ikinciye hazır olsun diye .
arkadşa geri dönermi herşey düzelir mi orasını bilemem ama tek diyeceğim evlilik oturmadan emin olamdan çocuk yapma.

hiçbir erkek veya kadın vazgeçilmez değildir. dışarıda milyonlarca erkek var eşinden daha yakışıklı daha insan. bence mutlu olamıyorsanız birlikte yaşamanın hiçbir anlamı olamaz.

eşiniz hatalı çirkin davranmış evet ama kavga ortamını yaratan eşinizi tetikleyen sizin davranışlarınız gibi geldi yani siz başlatmışsınız bencede..:26:.

iyi kötü herkes birşeyler yaşıyor ki daha rahat yorum yapıyor...erkekleri hep alttan alacaksın maalesef...çocuk gibi oluyor çoğu...inatlaşmaya,dik dik konuşmaya,trip yapmaya gelmiyor arkadaşım...herşeye peki pekala demek gerekiyor yeri geldiğinde....yada olumsuz bir durum olduğunda bağırıp çağırmadan surat asmadan halletmek....yoksa yürümüyor işte biryerden patlak veriyor.o anda deseydin madem hava yağışlı daha sonra hallederim mesela ....o gezmeye sonra gidelim demiş annemlere sonra gidelim dememiş ki....sen hemen annesini sokmuşsun araya...o da gitmek istemediğini düşündü muhtemelen....bu konu sadece senin için değil başka biri açsaydı bu şekilde yine aynı olurdu cevaplar....kadının biraz alttan alan taraf olması gerekiyor...ayrı kalın,biraz özleyin birbirinizi....ayrılık ve burun sürtmek olarak da düşünme....çünkü kimse kimsenin burnunu sürtemez...bir arkadaş da demiş pişman olur gelir alır devam edebilir diye.....yani ders almayabilir,ama eşin kendini değiştirebilirse o zaman işe yarar....

Son düzenleme:
canım senı cok ıyı anlıyorum insan sinirlilik halıyle hersey dıyebılır o an esınde sende susup alttan almamış olabılırsınız ama sonucta sende isteyerek dememışsın emınım oda ısteyerek dememıştır.annen baban ayrıymış ve pek duzenlerı yokmuş.benımde dururumum öyle annem babam ayrı.. tekrar dön barış derim ayrı kalmak bişeyi çözmez.oda hatasını anlamış ki annenı aramış seviyorum demiş.çok iyi düşün cunku bızden cok ne yasadıgını en ıyı sen bılırsın sen anlarsın.inşaallah yanlış bir karar vermezsin hakkında herseyın hayırlısı olsun..

kızlar yorumları okuyorum çoğu kişi beni suçlu görüyo benim anlamadığım evlilikte kadının hiçmi suratı asılamaz hiçmi kötü bi günü olamaz herşeyi kadınmı hoş görmeli? kadın bigün biraz tepki verince hemen kapının önünemi konmalı
ben eşimi alıp psikolağa bile gittim düzelelim diye ogünden beride hep ılılmlı yaklaşıyorum ama bende insanım

kendi adıma söyleyim sen suçlu olduğun kadar eşin de suçlu.iki taraf da yapıcı olmayınca evliliği yürütmesi zor malesef.sen barışmak için bir adım atıp ailesini çaya çağırmışsın,o da kahvaltıya çağırmış,neden gitmeyeceksin ki.eşin sen baştan gitmeyelim birşeyler yapalım deyince zaten sinir olmuş belli.neyse birşey dememiş seni ikna etmiş biraz durup sonra gezelim diye bundan sonrası sorun çıkmamalıydı artık.sen sabah soğuk davranmışsın.niye ki?ailesine gidiyorsunuz diyemi?keşke yapmasaydınız.eşiniz de sinirlendi mi belliki sabredemiyor.siz soğuk davranınca gezmeyelim camları sil diyerek güya intikam alıyor.siz de onun karşılığını verince olay buralara gelmiş.valla siz dönseniz de çok kavga edersiniz.aslında herşey bitmiş olsa eşiniz annenizi arayıp seviyorum falan demezdi.biraz özverili davransanız her ikiniz de halledebilirsiniz aslında

dün babamı aradı babamdan özür diliyo bişeyler yaşandı ikimizinde hataları var bi süre ayrı kalalım sonra oturup konuşuruz demiş
ama ben onun değişeceğine inanmıyorum çünkü yaşamı boyunca şiddetle büyümüş evdede varmış kardeşlerinede hep şiddet uygulamış bu onun huyu nasıl bana yapmıcakki hiç umudum kalmadı :(

Öfkeliyken konuşmayın, birbirinize küsüp başka şeylerle uğraşın
Sinirliyken en ufacık bir tartışma bile büyür, sesler yükseler bilir
Eşin zaten yeterince asabi biri

Bende sinirliyimdir, sinir anımda susmayı öğrendim.
Çiçeklerle ilgilenirim, internete girerim, oyun oynarım birkaç saat sonra geçer sinirim..

gerçekten dehşet içinde okudum olanları, 10 ayda bu hale mi geldiniz:53: Allah sonunuzu hayır etsin:10:
biriniz sinirliyken biriniz susmalı bence ama eşiniz aşırı sinirli bi insanmış galiba, boşanmak bi çözüm olmamakla beraber böyle devam etmek de bi çözüm değil, böyle sorunlara tek tavsiyem aile terapisi, öfke kontrol terapisi........

ya iyidee ben bu cam silme muhabbetinide cok büyüttüğünüzü düşünüyorum.benim eşimde cok titizdir mesela,bişey olur bana derki ne bu camların hali,ne bu banyonun pisliği falan der...kadın değilmisin temizlesene der bazen şakaya vurup.ki ben çalıştığım halde...bende derimki gülerek ''hayatım zaten çalışıyorum,zaten vaktim yok dogru düzgün,kalan vaktimide cam silmekle geçiremem.camı temizlikçi kadın alırız oda siler ama seninle temizlikçi kadın vakit geçiremez derim :))) hakhaka atar,tamam ben sileyim der vallahi oturur silerde...büyütmeyin herşeyi ya.tamam adamda suç var ama sendede yok değilki.sende biraz üslubunu yumuşatacaksın.malesef erkekler zıtlıkla hiiççbişey yapmıyor.hep suyundan hep huyundan.napalım,evliliğn kanunu bu,kadın daha fedakar oluyor işte.her dediğini yaptır kocana,hep senin dediklerin olsun ama bunu güzellikle yaptırabilirsin sadece

Back
X