- Konu Sahibi sevgisiz11
kızlar yorumları okuyorum çoğu kişi beni suçlu görüyo benim anlamadığım evlilikte kadının hiçmi suratı asılamaz hiçmi kötü bi günü olamaz herşeyi kadınmı hoş görmeli? kadın bigün biraz tepki verince hemen kapının önünemi konmalı
ben eşimi alıp psikolağa bile gittim düzelelim diye ogünden beride hep ılılmlı yaklaşıyorum ama bende insanım
ben seni çok iyi anlıyorum canım bnm ctesi kv zaten sizdeymiş şimdi pazar pazar ne gereği var kahvaltıya çağırmanın sende doğal olarak sinirleniyosun bu suratına yansıyo rol yapamıyosun ... ben erkek ailesinin neden bu kadar sıktığını vıcık vıcık bi ilişki yaşamak istediklerini anlamıyorum .evliliğiniz oturmamış sizi bence kendi halinize bırakmalrı lazım biraz başbaşa zamn gecirmenize izin verselerdi bari eminim aranızdaki problemleride biliyolardır herşey anlayışlı olmakla bitiyo emininm ki sen o zamn kendin diyeceksin bugün annenlere gidelim die ...
mutsuz bi kadınsın rol yapamıyosun bana öyle geldi size bağırıp hakaret eden bi insana da canım cicim demek gurur kırıcı oluyodur kimileri yazmış işte canım cicim de zayıf noktasından vur die .. baştan öyle yapmış olsaydın belki bu kadar büyümezdi olaylar bu kadar tartışmazdınız ama şimdi evi terkettin madem biraz sessiz kal ne telefona çık ne görüs biraz burnu sürtülsün ikinizde öfkenizi kontrol edin konuşup anlaşın ..