- Konu Sahibi sevgisiz11
-
kızlar yorumları okuyorum çoğu kişi beni suçlu görüyo benim anlamadığım evlilikte kadının hiçmi suratı asılamaz hiçmi kötü bi günü olamaz herşeyi kadınmı hoş görmeli? kadın bigün biraz tepki verince hemen kapının önünemi konmalı
ben eşimi alıp psikolağa bile gittim düzelelim diye ogünden beride hep ılılmlı yaklaşıyorum ama bende insanım
zaten bu yüzden evi terkettim kabul edilir bişey değildi
O zaman ben anlatayım.
eş gelecek yalvar yakar özür dileyecek siz pişman oldu diye geri döneceksiniz sonra yine birbirinize gireceksiniz. Neden biliyor musun? Aradaki cizgiyi aşmışsınız, cocuk gibi birbirinizi tahrik edip sonra da bu hale geliyorsunuz.
siz galiba geleceği görüyosunuz ne olacağını bilmem ama tek bildiğim ölüm dışında herşeyin bi çaresi bulunur
ve ben bu mutsuzluğa devam etmeyeceğim bu kesin
yaşadıklarınızı anladığımı düşünüyorum . sabah eşinizin sizi gezdirmek yerine, size cam sil diye akıl vermesi bile rahatsız etmiş. bazı durumlarda kendinizi değersiz hissetmişsiniz. bir de önceki kavgada siz alttan aldıysanız gururunuz incinmiş olabilir içten içe bunun sıkıntısını yaşamış olabilirsiniz. tabi ki bir seçim yaptıktan sonra onu sonuna kadar götürebilmek lazım ama duygusal davranıyoruz işte bazen. benim size tavsiyem şudur ki eğer kavga gürültü dışında eşiniz size güven veriyorsa yani ona bu anlamda inanma ihtimaliniz varsa kendinizi de zorlayarak barışın derim. zamanla evlilikler oturabiliyor çünkü. yalnız benim anlamadığım nokta şu eşiniz size hiç vurdu mu? yani bu olduysa ya da mütemadiyen oluyorsa zaten bir iyi bir geleceğiniz olacağını sanmam. yani aranızda itişme gibi bir şey olduğunu anladım ben yazdıklarınızdan.
ya ben bu kızları anlamıyorum 1 arkadaşlar bakın hiçkimse k.v tarafını sevmek zorunda değil.ama bunu illada eşinizin gözüne sokmakta nedir.böyle yaptıkça adam evdeki karısından soğuyup annesi tarafına yapısıyo işte.çaktırmadan caktırmadan yapın ne yapıosanız yaa.canım cicim deyin,annen çok ıyı,çok seviyorum ama şu huyunu sevmiyorum diyin.ne biliym mesela o kahvaltıya gitmek ıstemiyosan iki cilve yap,pazar günümüzü başbaşa geçirelim seni özledim annene sonra gideriz falan de,hooop yatak odasına :)) sonra ne anne kalır,ne kahvaltı :)) adamları zıtlaşarak yola getiremeyiz malesef...suyuna gideceksiniz,zayıf noktasından vuracaksınız...cinsellikse cinsellik,duygu sömürüsüyse duygu sömürüsü...
kızlar yorumları okuyorum çoğu kişi beni suçlu görüyo benim anlamadığım evlilikte kadının hiçmi suratı asılamaz hiçmi kötü bi günü olamaz herşeyi kadınmı hoş görmeli? kadın bigün biraz tepki verince hemen kapının önünemi konmalı
ben eşimi alıp psikolağa bile gittim düzelelim diye ogünden beride hep ılılmlı yaklaşıyorum ama bende insanım
yaşadıklarınızı anladığımı düşünüyorum . sabah eşinizin sizi gezdirmek yerine, size cam sil diye akıl vermesi bile rahatsız etmiş. bazı durumlarda kendinizi değersiz hissetmişsiniz. bir de önceki kavgada siz alttan aldıysanız gururunuz incinmiş olabilir içten içe bunun sıkıntısını yaşamış olabilirsiniz. tabi ki bir seçim yaptıktan sonra onu sonuna kadar götürebilmek lazım ama duygusal davranıyoruz işte bazen. benim size tavsiyem şudur ki eğer kavga gürültü dışında eşiniz size güven veriyorsa yani ona bu anlamda inanma ihtimaliniz varsa kendinizi de zorlayarak barışın derim. zamanla evlilikler oturabiliyor çünkü. yalnız benim anlamadığım nokta şu eşiniz size hiç vurdu mu? yani bu olduysa ya da mütemadiyen oluyorsa zaten bir iyi bir geleceğiniz olacağını sanmam. yani aranızda itişme gibi bir şey olduğunu anladım ben yazdıklarınızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?