• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi terkettim sona geldik galiba :(

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
48
Herkeze merhaba, daha öncede iki konu açmıştım okuyanlar bilirler
Hemen konuya geçiyorum (Eşimin ailesiyle aram yeni düzeldi hafta içi çaya çağırdım hepsini)
Cumarteside kayınvalidem eşimi işden arayıp Pazar günü kahvaltıya çağırmış bizi kontürü yokmuş oyüzden beni arayamamış.Eşimde bana söyledi, bende Pazar günü dinleniriz yada başbaşa bişeyler yaparız diye düşünmüştüm bakarız dedim oda 2 saat oturup kalkarız sonra gezeriz dedi bende kabul ettim.
Sabah kalktık ben ona biraz soğuk davrandım ama kötü davranmadım yaşadığımız kavgalar ikimizide agresifleştirdi .Eşim kalktı camı açtı camlar çok kirlenmiş bugün gezmeyelim camları sil diyo bana (Bi önceki gün tüm evi temizledim ama yağmur ve soğuktan camlar kaldı) Bende öyleyse annenlerede gitmeyelim cam silerim dedim
Eşimde çok bozuldu surat astı sonra hadi gidelim dedi kalktık çıkıcaz annesine 10da geliriz dedik biraz geciktik
Hazırlanmam uzun sürdü sonuçta bayanım onun gibi sadece üstümü değişmiyorum.
Eşim söylenmeye başladı saat kaç oldu
Geç kaldık ofluyo pufluyo çıkarken bede hayıdır canım diye sordum bana canım deme diyo
Karşıdan karşıya geçerken elimi tutacaktı bende elimi çektim iyice sinirlendi el kol hareketleri dişlerini sıkmalar (aşırı sinirli)
Dedimki noluyo sana senin için geliyorum hemde surat yapıyosun oda gelmek istemiyomusun diye sorunca istemiyorum dedim.
(burda hatalıyım istemesemde söylememeliydim) ozaman eve git eşyalarını topla doğru babanın evine dedi anahtarıda vermiyo sokakta kalakaldım peşimden geldi yürü anneme gidicez kolumdan sürüklüyor insanlara rezil oldum gelmicem dedim
Sen git diyorum bana anahtarı ver yok vermiyo eve döndük bir sürü hakaretler suçlamalar şiddet boğazıma yapıştı resmen evi terkedicekmişim anahtarımıda vermicekmiş o istediği zaman eşyamı alırmışım yerde sürüklüyor çıkim diye çıkaramadı (busefer kendi çıkmaya çalışıyo anahtarımıda vermiyo ama gidicek annesine akşam çıkıp gelicek sonra tekrar aynı şeyleri yaşıcaz konuşmıcak ayrı odada kalıcak vs ) Kendimi dışarı zor attım üstümde sadece telefon var annem babam ayrı anneminde evinde sorunlar var babamda evde değil ogün kayınvalidemi aradım
Bana gel dedi cebimde para bile yok taksiye bindim gittim kayınvalideme orda verdiler parasını durumu anlattım yorumu ; size rahat batıyo ne sen susuyosun ne o ben sizi anlamıyorum sen bayansın olan sana olur vs. sonra eşim geldi aldım anahtarı eve döndük
Eşyalarımı topladım gördü hiçbişey demedi çıktı evden 10 dk sonra aradı açmadım sonra annemi aramış ben onu seviyorum beni çok tahrih ediyo sinirlendiriyo evden gitmesin ben gidim biraz annemlere (daha öncede biçok kere gidicem dedi gitmedi) hepsi palavra ben şimdi geldim babamlara hiçbişeyin düzeleceği yok en ufak şeyde yerlerde sürükleniyorum
Artık o eve dönmeyi düşünmüyorum 10 aydır herşey aynı hiç mutlu bi günüm olmadı haftada bir kavga
Sadece şuan kafam çok karışık dertleşmek istedim şimdiden okuyan herkese teşekkürler

Herkeze merhaba, daha öncede iki konu açmıştım okuyanlar bilirler
Hemen konuya geçiyorum (Eşimin ailesiyle aram yeni düzeldi hafta içi çaya çağırdım hepsini)
Cumarteside kayınvalidem eşimi işden arayıp Pazar günü kahvaltıya çağırmış bizi kontürü yokmuş oyüzden beni arayamamış.Eşimde bana söyledi, bende Pazar günü dinleniriz yada başbaşa bişeyler yaparız diye düşünmüştüm bakarız dedim oda 2 saat oturup kalkarız sonra gezeriz dedi bende kabul ettim.
Sabah kalktık ben ona biraz soğuk davrandım ama kötü davranmadım yaşadığımız kavgalar ikimizide agresifleştirdi .Eşim kalktı camı açtı camlar çok kirlenmiş bugün gezmeyelim camları sil diyo bana (Bi önceki gün tüm evi temizledim ama yağmur ve soğuktan camlar kaldı) Bende öyleyse annenlerede gitmeyelim cam silerim dedim
Eşimde çok bozuldu surat astı sonra hadi gidelim dedi kalktık çıkıcaz annesine 10da geliriz dedik biraz geciktik
Hazırlanmam uzun sürdü sonuçta bayanım onun gibi sadece üstümü değişmiyorum.
Eşim söylenmeye başladı saat kaç oldu
Geç kaldık ofluyo pufluyo çıkarken bede hayıdır canım diye sordum bana canım deme diyo
Karşıdan karşıya geçerken elimi tutacaktı bende elimi çektim iyice sinirlendi el kol hareketleri dişlerini sıkmalar (aşırı sinirli)
Dedimki noluyo sana senin için geliyorum hemde surat yapıyosun oda gelmek istemiyomusun diye sorunca istemiyorum dedim.
(burda hatalıyım istemesemde söylememeliydim) ozaman eve git eşyalarını topla doğru babanın evine dedi anahtarıda vermiyo sokakta kalakaldım peşimden geldi yürü anneme gidicez kolumdan sürüklüyor insanlara rezil oldum gelmicem dedim
Sen git diyorum bana anahtarı ver yok vermiyo eve döndük bir sürü hakaretler suçlamalar şiddet boğazıma yapıştı resmen evi terkedicekmişim anahtarımıda vermicekmiş o istediği zaman eşyamı alırmışım yerde sürüklüyor çıkim diye çıkaramadı (busefer kendi çıkmaya çalışıyo anahtarımıda vermiyo ama gidicek annesine akşam çıkıp gelicek sonra tekrar aynı şeyleri yaşıcaz konuşmıcak ayrı odada kalıcak vs ) Kendimi dışarı zor attım üstümde sadece telefon var annem babam ayrı anneminde evinde sorunlar var babamda evde değil ogün kayınvalidemi aradım
Bana gel dedi cebimde para bile yok taksiye bindim gittim kayınvalideme orda verdiler parasını durumu anlattım yorumu ; size rahat batıyo ne sen susuyosun ne o ben sizi anlamıyorum sen bayansın olan sana olur vs. sonra eşim geldi aldım anahtarı eve döndük
Eşyalarımı topladım gördü hiçbişey demedi çıktı evden 10 dk sonra aradı açmadım sonra annemi aramış ben onu seviyorum beni çok tahrih ediyo sinirlendiriyo evden gitmesin ben gidim biraz annemlere (daha öncede biçok kere gidicem dedi gitmedi) hepsi palavra ben şimdi geldim babamlara hiçbişeyin düzeleceği yok en ufak şeyde yerlerde sürükleniyorum
Artık o eve dönmeyi düşünmüyorum 10 aydır herşey aynı hiç mutlu bi günüm olmadı haftada bir kavga
Sadece şuan kafam çok karışık dertleşmek istedim şimdiden okuyan herkese teşekkürler

Niye birbirinizi tahrik ediyorsunuz? İkinizde de suc var bence.

ikinizde ergenler gibi davranıyorsunuz.
nasıl ilişki bu böyle, yeni evlisiniz sanırım.sizin şu anda pembe bulutların üzerinde olmanız gerkiyor.
belliki birbirinizi seviyorsunuz ama eşinin sinirli olmasından kaynaklanan kontrolsüz öfkesi, seninde bazı durumlarda yanlış beklentilerin var zannedersem.

benimde hatalarım var tabi ama onun bu hareketleri yapmasını gerektirmezki beni sokakta ne duruma düşürdü :(

İlişkide 2 kişiden biri alttan almadıkça böyle sorunlar ortaya çıkacaktır elbette. Sen ona o sana böyle davrandığınız sürece bu ilişki sürmez.

benimde hatalarım var tabi ama onun bu hareketleri yapmasını gerektirmezki beni sokakta ne duruma düşürdü :(

Valla kusura bakma ama ikiniz de birbirinizin aynısısınız. Evde yaptığı iğrencliğe tepki gösterin sokaktaki halinizden ziyade.

Sokakta sürüklemekte ne demek ya eşimle evlenmeden önce bende tartışırdım bırakıp giderdim onu o zaman yaşımızın verdiği cahillikte vardı .. Ama yinede 5 dk sonra eşim arardı beni gel nerdesin diyr buluşurduk bizde tartışırız ama şimdiye kadar beni bırakmadı cebinde beş kuruş yok seni yolun ortasında bırakan bir eş.. Kendi namusunu yol ortasında bıraktı hangi erkekliğe sığar ki bu sinirlenmeninde bir adabı var.. Bence bir süre ayrı durun burnu sürtsün ilişkini bitir diyemem sana ama eşin senin büyümemiş daha

önceden gidilmesi için söz verilmiş biryere camlar kirli gitmeyelim diye vazgeçildiğini ilkkez sizden gördüm bu birde eşinizin ailesi. Gitmek istemeye bilirsiniz, kimse bayılarak gitmiyor ama eşimizin hatırı için gidiyoruz. Pazar gününüzü siz berbat etmişsiniz huyunuzu degiştirin bence eşiniz kadar sizde haksızsınız durduk yere sorun çıkarmışsınız. Geride düzenli bir ailenizde yokmuş gercekten ayrılırsanız olan size olur.

Bir yerde okumuştum evliliklerde Her iki tarafında seni boşayacağım, babanın evine git, evden kovmalara evlilik bağını bozuyomuş sakata düşüyomuş evlilik ve barışsalar daha o kelimeler ağıza alındıktan sonra olan cocuk zina cocugu gibi oluyormuş Allah affetsin ne diyim.. Evlilik bu kadar basit bir kurum değil keşke anlayabilseler keşke bir anlık sinirle bu kadar gafrete düşmese kimse:43:

kayınvalide doğru demiş...
rahat batmış size
..
evliliklerde denge çok önemli zıtlaşma işte bu sonucu doğurur..

kaynanan doğru demiş valla...
ikinizde hatalısınız..
ama anladığım kadarıyla sen başlatmışsın..
sabah neden soğuk davrandı ki eşine...
sonuçta gitmeyi kabul etmişsin gitmeyi fln..
hayırlısı olsun ikiniz içinde..
ama bu ayrılma sebebi gibi gelmedi bana..
tabi senin bakışın kaldırma gücün farklıdır...

ya ben bu kızları anlamıyorum 1 arkadaşlar bakın hiçkimse k.v tarafını sevmek zorunda değil.ama bunu illada eşinizin gözüne sokmakta nedir.böyle yaptıkça adam evdeki karısından soğuyup annesi tarafına yapısıyo işte.çaktırmadan caktırmadan yapın ne yapıosanız yaa.canım cicim deyin,annen çok ıyı,çok seviyorum ama şu huyunu sevmiyorum diyin.ne biliym mesela o kahvaltıya gitmek ıstemiyosan iki cilve yap,pazar günümüzü başbaşa geçirelim seni özledim annene sonra gideriz falan de,hooop yatak odasına :)) sonra ne anne kalır,ne kahvaltı :)) adamları zıtlaşarak yola getiremeyiz malesef...suyuna gideceksiniz,zayıf noktasından vuracaksınız...cinsellikse cinsellik,duygu sömürüsüyse duygu sömürüsü...

arkadaşlarında dedigi gibi sadece eşinizde degil hata sizdede var
asla ve asla ailesine gitmek istemedigini belli etmeyeceksin
madem babanlara gittin kal biraz kafanı dinle
eşin ararsa sorunlarınızı konuşur ikna olursanız bir şans daha verirsiniz
gerisi size ve zamana kalmış

kızlar yorumları okuyorum çoğu kişi beni suçlu görüyo benim anlamadığım evlilikte kadının hiçmi suratı asılamaz hiçmi kötü bi günü olamaz herşeyi kadınmı hoş görmeli? kadın bigün biraz tepki verince hemen kapının önünemi konmalı
ben eşimi alıp psikolağa bile gittim düzelelim diye ogünden beride hep ılılmlı yaklaşıyorum ama bende insanım

bak ne güzel psikoloğa bile gitmişsiniz evliliğinizde büyük problermler göremedim sadece zıtlaşma ve eşinin babanın evine git demesi dışında bunlarda aşılır konular ,bide evini asla terketmemeliydin orası senin evin eğer gitmesi gereen biri varsa oda eşin oda demiş zaten sen gitme ben annemlere gideyim diye ayrıca uzak kalıp bir birinizi özlemessiniz araya soğukluk giremesin dikkat et bide ailesini benim düştüğüm hataya düşerek kötüleme arkadşında dediği gibi başka yollardan ikna edebilirsin eşin hem gezmeyelim camları sil demeside tuhaf neyse eşinin karakterini bilemem ama barışın uzatmayın bide artık birisi konuşuyosa birisi sussun güzelim yuva kolay kurulmadı kolayda yıkılmasın silkelen kendine gel hayatına devam et

kızlar yorumları okuyorum çoğu kişi beni suçlu görüyo benim anlamadığım evlilikte kadının hiçmi suratı asılamaz hiçmi kötü bi günü olamaz herşeyi kadınmı hoş görmeli? kadın bigün biraz tepki verince hemen kapının önünemi konmalı
ben eşimi alıp psikolağa bile gittim düzelelim diye ogünden beride hep ılılmlı yaklaşıyorum ama bende insanım

canım suçlu görmekten ziyade malesef erkekler böyle. bu tarz şeyleri direk söyledinmi hep sen kötü olursun. samanın altına suyu salıp çıkıp üzerine oturman lazım yoksa çok zor. bende ilk zamanlarda çok yaşadım. arkadan arkadan iş çeviremediğim için herşey dilimdeydi ama malesef iş öyle diilmiş. öyle yapınca senden kötüsü olmuyor. evlilik biraz strateji oyunlarına benziyor. ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama arkadaşların da dediği gibi bazen ses çıkarmadan gidiceksin bazende güleryüzle gitmemeye çalışcaksın ama hani istemiyormuşsun gibi diilde başka şeyler çıkartarak onu vazgeçirceksin başka çaren yok. yoksa daha çok kapı önlerinde kalırsın daha çok kovulursun ve sonrakilerdede öyle anneni arayıp seviyorum dönsün de demez

Kayınvalidenizle aranızı duzeltmek icin evinize cagırmıssınız duzeltmişsiniz
Onlarda sizi cagırmıs.
Ama sonra neyin u donusunu yapıpta gitmek istemediğinizi, esinize soguk davrandıgınızı, elini tutmadıgınızı anlamadım
Sırf pazar gunu diyemi yani. Sonucta 2 saat oturup kalkarız diye anlasma yapıp bu sorunu cozmussunuz

Olayları siz baslatmıssınız bana gore, cocuk gibi davranmıssınız ve zaten asırı sinirlidir dediğiniz esinizi tahrik etmissiniz
Oda sizi sürükleyerek babanın evine git diyerek cok kırıcı ve yanlıs davranmıs

Boyle bir nedenden dolayı sona gelmemelisiniz diye dusunuyorum cunku gercekten cocukca bir sebep

İkiniz de birbirinizden eksik değilsiniz yani. Birinizde susuvereyim demiyor. Hem elini tutmak istediğinde tutuverseydiniz yada madem kaynanaya gitmek gibi bir fedakarlıkta bulunuyorsunuz bari tam yapın. Ben eşime ne kadar küste olsam elini de tutarım yanına da yatarım çünkü eşim o. Böyle böyle ara düzelir zaten. Kayınvalideniz de sözlerinde çok haklı. Baba evine gidecek kadar bir mesele yok yani ortada...

Back
X