• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi terk ettim

değişeceğine inanmıyorsanız tabi ki dönmeyin.en baştan hatalı omuş her şey;eğitimi bırakmak(hem de görücü usulü biri için kör kütük aşık oldum deseniz anlardım),nişanlıyken ailenize para vermesi,dayak,hakaret tükürmelere karşı gönlünüzü alması...bunların hepsi tuhaf geldi bana.hakkınızda hayırısı olsun ne diyeyim.
Evet en baştan çok yanlış yaptim, karakter olarak kendimi pek savunamayan biriyim, susan biriyim, taki sabrim taşana kadar oyüzden bende kabul ediyorum ben çok musahama gösterdim oda bunu firsat bilip iyice ileri gitti. Keşke en başta kararlı olabilseydim.

Afedersiniz tam anlamadım. Size öğreniminizi bıraktıracak kadar cezbeden tasavvur ne idi?
saflık de sıkısmışlık sorunlardan kaçış şevkat ... gerisini düzürmüloruz sadece inanıyoruz.. bende onlardan biriyim... dönsen de değisirmi bilmem.. evlat icin katlancaz cnm

İşte fedakar cefakar kadınımız.

Hayır aklım almıyor insan kendini döven birini nasıl sever ya nasıl nasıl?

Kusura bakma da zaten sorunlu bir eş ve ortada günahsız bir çocuk varken böyle bi durumda ikinciyi niye yaptın merak ettim ilkine ve eşine sahip çıkmayan ikinciyi mağdur etmekten başka ne yapabilir ki allah yardımcın olsun

İşte fedakar cefakar kadınımız.

Hayır aklım almıyor insan kendini döven birini nasıl sever ya nasıl nasıl?
Sevgili zeytinagaci sana denwyimli biri olarak cevap verecegim.hayir sevilmez ve sevilmiyorda.kisi korkusundan ve caresizliginden sevdigini saniyor sadece azbir cesaretli olsa ortamdan biraz uzaklassa.karsi tarafda yalandan seni seviyorum demeyi biraksa.ozaman sevmedigini anlayacak sevdigini sana kisi:))

Ayty bak onlari hic okumadan. O kadar konu varki bir birine benzeyen bende dasirdim.

Onları hiç okumamanız mümkün değil, zira diğer tespitlerinizi üzerinden yaptığınız mesajda geçiyorlar. Hem de aynı cümlelerde.

Yani ya hiç anlamadığınız bir konuda insanları suçlayarak akıl vermeye çalışıyorsunuz, ya da tepkiler nedeniyle şu an okumadığınızı iddia ediyorsunuz, aslında okudunuz.

Her iki ihtimalde de evli kadın olma merakınız yüzünden eşinizin katlanılmayacak hareketlerine katlandığınıza eminim. Bu yüzden diğer insanların hayatını merak ediyorsunuz. Hayır, herkes katlanmıyor, o sizin probleminiz.

Merhaba, ben 24 yasinda evli iki oğlan cocuk annesiyim, size icimi dökmek istiyorum. 3 yil önce esimle görücu usulu evlendik. Ben evlenmeden önce universitede okuyordum. Bana mutlu bir evlilik herşeyden daha önemli diyordu etrafimdakiler buyuzden evliligim egitimimin önune gecti. Ben evliligim icin her konuda fedakarliklar verdim. ama birtek bakimimdan ve cocuklarimdan taviz vermedim. Nikahimizin kiyildiği ertesi gün aslinda eşimin gercek yüzünü görmüstüm ama hep özürlerine ve sözlerine inandim, değiseceğine inandim ama ikinci cocugumuz olduktan sonra hersey cok daha kötüye gitti. Esimin bana hic saygisi kalmamisti kavga ederken bana tokat atardi, hakaretler ederdi, kufur ederdi, yuzume tukururdu, ama sonra cok pisman olurdu ve gönlumu alirdi, kizginlikla yaptim ben aslinda öyle biri değilim derdi, ama artik ona hic inancim kalmadi. Benden yaptiğim herşeyin tek tek hesabini vermemi isterdi. başkalarinin yaninda asla ne bana nede cocuklarimiza sahip cikmazdi. Esimin annesi bizden uzakta oturuyor ama yinede oğlunun huyunu bildiği icin beni en ufak birşeyde şikayet ederdi ve eşim onun icin benimle kavga ederdi. Misal gelen misafire hosgeldin dememisim halbuki demistim ama hadi duymadi farz edilim kaynanam bunu gidip ogluna neden söyluyor demi. Esim aksamlari gec gelirdi, ailesiyle vakit gecirmekten hoşlanmazdi, sürkeli arkadaşlariyla buluşurdu. Oturdugumuz ev kaynanamgilindi, ve hic bir zaman benimmis gibi his etmedim. Bana surekli hersey babamin annemin diyordu ve buyuzden kazandigini hep onlara yolluyordu. Benim harcadigim her kurusun hesabini istiyordu, calismamada izin vermiyordu. Bir yere birlikte gittigimizde hep kiskancligi yuzunden burnumdan getiriyordu. Anlicanaz her konuda bana muhalefet ederdi. Nisanliyken aileme para yardimininda bulundu ve buyuzden ailemi surekli paracilikla sucladi. Bastan boyle olacagini bilseydim asla kabul etmezdim parasini ama oda bahane bence, cunku baskada hicbirsey bulamiyor bana karsi kullanabilecegi. Ailemden beni hep uzaklastirmaya calisti ama buna izin vermedim. Ben 3 hafta önce son kavgamizdan sonra, onun evden gitmesini bekledim ve cocuklarimi alip evi terk ettim, suan babamin evindeyim. Artik dayanamiyorum esimin baskilarina. Esim suan geri barismamiz icin araya birilerini sokuyor ama ben artik o eve geri dönmek istemiyorum, aslinda onu hala biraz seviyorum ve cocuklarimin babasi. Ona bir sans daha vermek istiyorum, ona o evi istemedigimi söyledim ama kessinlikle kabul etmiyor. Degisecigim yeterki dön diyor ama hic inanmiyorum.
Eşin sana değişeceğim, yeter ki dön dediğinde "yaw hee heee!" deseydin keşke. Sen değişeceğine inanıyor musun? Ben inanmıyorum. Değişse bizim babişko değişirdi. Annem 4 çocuğu koydu gitti, 6 ay dönmedi. En küçüğümüz ilkokul 1 e mi 2 ye mi gidiyordu tam hatırlamıyorum. Annemi aramış ağlamış. Tabi planmış bu. Numara yaptırmışlar çocuğa annem dönsün diye. Ben evde yoktum. Babam gitti. Annem onun için döndü. 6 ay canım cicim. Sonra yine küfür, yine hakaret, yine dayak... Annemi de görsen melek gibidir. O adam değişmez. Annem halen boşanacam diyor. Anne bırak bu lafları sen bu adamı seviyorsun galiba, çoktan boşanırdın diyorum. Yok kızım artık sevgi mi bıraktı diyor. Çocuklar için duruyor yani. Yarın sevginiz de biter. Bir an önce kurtulun bu adamdan. Yoksa ileride şiddete meyilli, sorunlu ve mutsuz çocuklarınız olacak. Kendimizden biliyorum.

Baska eve tasinsan yine hicbirsey degismez. Sorunun ana kaynagi cözülmüs olmaz.
Cünkü bu adam hasta. Psikolojisi bozuk.
Cok seviyorsan psikologa gönder..tabi giderse. Allah sabir versin.

Bu fiziksel güç erkeklere yaratılırken git karını döv diye verilmedi, onlar o kuvveti çok yanlış anlamışlar. Ama sonra baktılar ki şiddete ses çıkarmayan kadınlar var, neden kullanmayalım dediler heralde..

Tek başınıza siz değil ama buna sessiz kalan tüm kadınlar dayak yiyen her kadının temelini attılar. Atmayada devam ediyolar. Size ne desek boş şans vermekten bahsederken.

Merhaba, ben 24 yasinda evli iki oğlan cocuk annesiyim, size icimi dökmek istiyorum. 3 yil önce esimle görücu usulu evlendik. Ben evlenmeden önce universitede okuyordum. Bana mutlu bir evlilik herşeyden daha önemli diyordu etrafimdakiler buyuzden evliligim egitimimin önune gecti. Ben evliligim icin her konuda fedakarliklar verdim. ama birtek bakimimdan ve cocuklarimdan taviz vermedim. Nikahimizin kiyildiği ertesi gün aslinda eşimin gercek yüzünü görmüstüm ama hep özürlerine ve sözlerine inandim, değiseceğine inandim ama ikinci cocugumuz olduktan sonra hersey cok daha kötüye gitti. Esimin bana hic saygisi kalmamisti kavga ederken bana tokat atardi, hakaretler ederdi, kufur ederdi, yuzume tukururdu, ama sonra cok pisman olurdu ve gönlumu alirdi, kizginlikla yaptim ben aslinda öyle biri değilim derdi, ama artik ona hic inancim kalmadi. Benden yaptiğim herşeyin tek tek hesabini vermemi isterdi. başkalarinin yaninda asla ne bana nede cocuklarimiza sahip cikmazdi. Esimin annesi bizden uzakta oturuyor ama yinede oğlunun huyunu bildiği icin beni en ufak birşeyde şikayet ederdi ve eşim onun icin benimle kavga ederdi. Misal gelen misafire hosgeldin dememisim halbuki demistim ama hadi duymadi farz edilim kaynanam bunu gidip ogluna neden söyluyor demi. Esim aksamlari gec gelirdi, ailesiyle vakit gecirmekten hoşlanmazdi, sürkeli arkadaşlariyla buluşurdu. Oturdugumuz ev kaynanamgilindi, ve hic bir zaman benimmis gibi his etmedim. Bana surekli hersey babamin annemin diyordu ve buyuzden kazandigini hep onlara yolluyordu. Benim harcadigim her kurusun hesabini istiyordu, calismamada izin vermiyordu. Bir yere birlikte gittigimizde hep kiskancligi yuzunden burnumdan getiriyordu. Anlicanaz her konuda bana muhalefet ederdi. Nisanliyken aileme para yardimininda bulundu ve buyuzden ailemi surekli paracilikla sucladi. Bastan boyle olacagini bilseydim asla kabul etmezdim parasini ama oda bahane bence, cunku baskada hicbirsey bulamiyor bana karsi kullanabilecegi. Ailemden beni hep uzaklastirmaya calisti ama buna izin vermedim. Ben 3 hafta önce son kavgamizdan sonra, onun evden gitmesini bekledim ve cocuklarimi alip evi terk ettim, suan babamin evindeyim. Artik dayanamiyorum esimin baskilarina. Esim suan geri barismamiz icin araya birilerini sokuyor ama ben artik o eve geri dönmek istemiyorum, aslinda onu hala biraz seviyorum ve cocuklarimin babasi. Ona bir sans daha vermek istiyorum, ona o evi istemedigimi söyledim ama kessinlikle kabul etmiyor. Degisecigim yeterki dön diyor ama hic inanmiyorum.

elin adamı için mis gibi okulunuzu bırakırsanız bu olanlar çok doğal.. okusam bunlar yaşanmayacakmıydı değil daha güçlü ve dik durabilecektiniz.. hele çalışmaya izin vermeme konusu apayrı.

bu devirde halen görücü usulü saçmalıklarıyla evlenen olmamalı insan eşini kendi seçmeli elin seçtiğinden bize ne?

bir an önce okumaya bakın. güzel bir iş sahibi olun. ve dönmeyin sakın bu tip düzelmez.

Senin hayatini 3 yilda zehir eden adami hala nasil sevebiliyosun ki ben anlayamiyorum acikcasi. Daha oncede degiscem demis ama degismemis bence artik herkes kendi yolunu cizmeli. Cocuklarinla huzurlu bi hayatin olur ins

bir şans bu adama.
ciddi soruyorum. iyi misinniz

o evı ıstemıyorum derken o evde ne var anlamadım? berabermı yasıyorsunuz kayınvalıdelerle?

Bu adam değişmez bacım. Tabiki karar senin ama dönme. Mutlu huzursuz şiddet içeren bi yuvada yetişen çocuklar da ileride babası gibi biri olup çıkıyor malesef

Sevgili zeytinagaci sana denwyimli biri olarak cevap verecegim.hayir sevilmez ve sevilmiyorda.kisi korkusundan ve caresizliginden sevdigini saniyor sadece azbir cesaretli olsa ortamdan biraz uzaklassa.karsi tarafda yalandan seni seviyorum demeyi biraksa.ozaman sevmedigini anlayacak sevdigini sana kisi:))
Ben de evde beraber yaşarken seviyorum sanıyodum, evi terk ettim bir de baktım ki ne sevmesi hiç özlemiyorum bile.. O yüzden konu sahibi de sevdiğini sanıyo onun ki sadece alışkanlık. Biraz zaman geçsin o da anlayacak gerçekleri.

Kusura bakma da zaten sorunlu bir eş ve ortada günahsız bir çocuk varken böyle bi durumda ikinciyi niye yaptın merak ettim ilkine ve eşine sahip çıkmayan ikinciyi mağdur etmekten başka ne yapabilir ki allah yardımcın olsun
o evı ıstemıyorum derken o evde ne var anlamadım? berabermı yasıyorsunuz kayınvalıdelerle?
Ev kayinvalidemlerin ve 2 veya 3 aya bir geliyor kendi katinda yanimizda kaliyor bizim katimiz ayri ama geldiginde hep yaninda durmak zorundayim hizmet etmeliyim esim böyle istiyordu ve ev sahibi kayinvalidemler oldugu icin surekli hersey onlarin diye esim surekli yuzume vuruyor, halbuki kendi 15 senedir calisiyor ama hic birseyi yok, en son kayinvalidem geldiginde benim evimden annemleri kovdurdu ogluna, o evden ayrilirsak artik esim kendi ayaklari ustunde durmayida ogrenir diye dusunuyorum.

Ev kayinvalidemlerin ve 2 veya 3 aya bir geliyor kendi katinda yanimizda kaliyor bizim katimiz ayri ama geldiginde hep yaninda durmak zorundayim hizmet etmeliyim esim böyle istiyordu ve ev sahibi kayinvalidemler oldugu icin surekli hersey onlarin diye esim surekli yuzume vuruyor, halbuki kendi 15 senedir calisiyor ama hic birseyi yok, en son kayinvalidem geldiginde benim evimden annemleri kovdurdu ogluna, o evden ayrilirsak artik esim kendi ayaklari ustunde durmayida ogrenir diye dusunuyorum.

Hadi kendinizi hiç düşünmüyorsunuz, ailenizi evden kovan bir adama bir şans daha????

Hadi kendinizi hiç düşünmüyorsunuz, ailenizi evden kovan bir adama bir şans daha????
Biliyorum hak etmiyor ama keşke değişebilse oda imkansiz gibi birşey, benim için hic kolay değil bitti demek, sizde beni anlayin ben bu evliliğin yurumesini cok istedim elimden geleni yaptim, belki biraz daha zamandir ihtiyacim olan bitirmek icin...

Back
X