Bilmiyorum, inanin bilmiyorum ben galiba kendi kendimi herseyin yolunda olduguna inandirdim, etrafimada asla belli etmedim sorunlarimi, ufaktan aileme anlatiyordum onlarda şok oldu bu derece olmasina, ben bir ömür boyu sürmesini istedim evliliğimin ama olmayinca olmuyor. Daha saymadiğim birsürü şey var. Eşime göre abartiyorum cocuksu davraniyorum kendi benden 7 yas buyuk.Sana bu kadar eziyet çektiren adamı neden hala sevdiğinin cevabını bulabilir misin?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evi terk ettim
- Konu Sahibi hayat2324
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
Okuluna devam et kardeşim. Ne olursa olsun, kaydınızı yapın. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu.
İkinci söyleyeceğim, eğer barışacaksanız, umut varsa kalbinizde şartlarınızı kabul edene kadar bekleyin. "Değişeceğim " demek yeterli değil sizi kazanması için.
Ne istiyorsanız sıralayın; hayır diyorsa vermeyin şans zira canınızı her yönden yakmış bu adam.
İkinci söyleyeceğim, eğer barışacaksanız, umut varsa kalbinizde şartlarınızı kabul edene kadar bekleyin. "Değişeceğim " demek yeterli değil sizi kazanması için.
Ne istiyorsanız sıralayın; hayır diyorsa vermeyin şans zira canınızı her yönden yakmış bu adam.
- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- 23 Nisan 2013
- 149
- 82
- 98
Aılen ne dıo ? bu konuda bır ewlılıgı bıtırmek hıc kolay degıl bıraz Kafanı topla duşun akısına bırak bakalım gerçekten akıllanmısmı kac gun oldu ewı terk edelın? Bölümün ne çalışmana ızın verırmı sen ıstermısın çalışmakBilmiyorum, inanin bilmiyorum ben galiba kendi kendimi herseyin yolunda olduguna inandirdim, etrafimada asla belli etmedim sorunlarimi, ufaktan aileme anlatiyordum onlarda şok oldu bu derece olmasina, ben bir ömür boyu sürmesini istedim evliliğimin ama olmayinca olmuyor. Daha saymadiğim birsürü şey var. Eşime göre abartiyorum cocuksu davraniyorum kendi benden 7 yas buyuk.
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Eşim 31, ailem yanimda ama onlarda ancak şartlarını kabul ederse dönebilirsin diyorlar. Ben aileme yakın biryere taşınmak istiyorum, bu şekilde annem cocuklara bakar bende okuluma tekrar dönebilirim. Eşim kesinlikle kabul etmiyor ben erkeğim bide beni düşün diyor. Ama ben onu çok düşündüm artik o düşünsün.Ah şu aileler... Bir aile nasıl olur da üniversitede okuyan bir kızını tutup görücü usulüyle evlendirir. Bu düpedüz hainlik. Kusuruma bakmayınız başka kelime bulamadım.
Aileniz yanınızdaysa(gerçi hiç zannetmiyorum) dönmeyin. Eğer dönecek olursanız olacaklar belli. En geç 1 hafta sonra yine şiddet göreceksiniz.
Bu arada eşinizin yaşı kaç?
3 hafta oldu, evi terk ettiğimi ögrenince bana iki gün müddet verdi ya geri dönersin yada bu iş bitmiştir dedi bende dönmedim cunku zaten bitirmistim sonra beni aramaya basladi yalvardi agladi cocuklari dusun dedi sonra ailemle karar verdik sartlarimi kabul ederse geri doncektim ama kesinlikle orali olmuyor ortayi bulmaya bile calismiyor sadece sözler vaadler ama onlar gectim artik onun sözünün bi degeri kalmadi benim icin.Aılen ne dıo ? bu konuda bır ewlılıgı bıtırmek hıc kolay degıl bıraz Kafanı topla duşun akısına bırak bakalım gerçekten akıllanmısmı kac gun oldu ewı terk edelın? Bölümün ne çalışmana ızın verırmı sen ıstermısın çalışmak
- 3 Mayıs 2015
- 344
- 523
- 18
- 35
ne demek ben erkeğim beni düşün? siz zaten onun için okulunuzu bırakıp 24 yaşında 2 çocuk yapmışsınız. bakın yaşınız 2 çocuğa sahip olmak için gerçekten çok genç. yani eğer geri adım atarsanız ve eşinizin dediklerini yapmaya devam ederseniz 35 yaşınıza geldiğinizde 5 çocuk olacak. ve siz yine mutsuz... hayat boyu da bu mutsuzluğunuz muhtemelen devam edecek.Eşim 31, ailem yanimda ama onlarda ancak şartlarını kabul ederse dönebilirsin diyorlar. Ben aileme yakın biryere taşınmak istiyorum, bu şekilde annem cocuklara bakar bende okuluma tekrar dönebilirim. Eşim kesinlikle kabul etmiyor ben erkeğim bide beni düşün diyor. Ama ben onu çok düşündüm artik o düşünsün.
size yazık ama çocuklarınıza da yazık etmiş olacaksınız. hiçbir çocuk annesi mutsuzken mutlu o l a m a z.
şartlarınız yerine gelmeden sakın dönmeyin.
Bende yurtdisinda kaliyorum esimin ailesi turkiyede ama annesi surekli gidip geliyor esimde gidiyordu surekli bizi birakip iş icabi ve ailesinidi gidip göruyordu o sirada. Eşimin babası aradi ve babama ben sebepsiz bir tokat yuzunden gitmisim dedi ve babam cok kizdi ona sizede anlatigim gibi sadece tokat degil mesele. Babam kesinlikle hakaret veya kufur kullanmadi öyle biri degil ama cok sinirlendi ve bagirdi sonrada birdaha aramadi kayinbabam. Babam hakaret etmis ona göre. onlar icin ogullarinin yuvasi bukadar kiymetli iste.Ailelerde konussun. Ortada iki cocuk var ve hekes bi sansi daha hak eder ve herkesin icindede soyleyin bir daha ayni seyler olursa kesin biter donusu olmaz.
Kadinlar klubunde oyle bisey varki herkes herkese gaz vermekten baska bisey yapmiyor. Direk hemen ayril bosan diyorlar. Bunlari yazan kimler merak ediyorum hayatlarini.
Ben yurtdisinda buyudum burda butun hayatim gecti ve burdada evlendim Turkle ama ne kadar moderen olursak olalim her evlilkte sorun oluyor ve cokca fedakarlik oluyor.
Arkadasim bence sen iyice dusun tasin. Ve aile buyukleri bir araya gelsin orda istedigin herseyi soyle.
nisanliyken söz vermisti devam edersin okuluna diye, sonra evlenince gidemezsin dedi, calismamada asla izin vermez, ama okulumu bitirmek istiyorum, calismasam bile elimde diplomam olursa zor durumda kalmam hemen iş bulabilirim gerekirse.Aılen ne dıo ? bu konuda bır ewlılıgı bıtırmek hıc kolay degıl bıraz Kafanı topla duşun akısına bırak bakalım gerçekten akıllanmısmı kac gun oldu ewı terk edelın? Bölümün ne çalışmana ızın verırmı sen ıstermısın çalışmak
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
Eşim 31, ailem yanimda ama onlarda ancak şartlarını kabul ederse dönebilirsin diyorlar. Ben aileme yakın biryere taşınmak istiyorum, bu şekilde annem cocuklara bakar bende okuluma tekrar dönebilirim. Eşim kesinlikle kabul etmiyor ben erkeğim bide beni düşün diyor. Ama ben onu çok düşündüm artik o düşünsün.
Erkek öyle olmaz. Yanlış anlatmışlar ona. İdrak etsin biraz.
- 23 Ağustos 2012
- 49.891
- 1
- 231.522
- 798
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Ailelerde konussun. Ortada iki cocuk var ve hekes bi sansi daha hak eder ve herkesin icindede soyleyin bir daha ayni seyler olursa kesin biter donusu olmaz.
Kadinlar klubunde oyle bisey varki herkes herkese gaz vermekten baska bisey yapmiyor. Direk hemen ayril bosan diyorlar. Bunlari yazan kimler merak ediyorum hayatlarini.
Ben yurtdisinda buyudum burda butun hayatim gecti ve burdada evlendim Turkle ama ne kadar moderen olursak olalim her evlilkte sorun oluyor ve cokca fedakarlik oluyor.
Arkadasim bence sen iyice dusun tasin. Ve aile buyukleri bir araya gelsin orda istedigin herseyi soyle.
Kadinlar kulubünde öyle bir şey var ki gencecik hayatının baharında bir kız çocuğu kendi büyümeden okuldan alınıp evlendiriliyor çocuk bakmaya mecbur ediliyor. Bunlar başlı başına kötüy değilmiş gibi adam hödüğün tek çıkıyor bu kıza psikolojik ve fiZiksel şiddet gösteriyor. Ama hala birileri yuvana sahip çık fedakarlık yap diyebiliyor ya pes. Modernlikle alakası yok bu işlerin. Vicdanla ilgili biraz. Ayrıca yurtdışında büyümek modern olmak anlamına gelmez. Yurtdışındaki türkler bizlerden çok daha kapalı yaşıyor.
Bunları yazan üniversite okumuş ekonomik özgürlüğe sahip canı istediği zaman istediği erkekle sadece aşık olduğu için evlenmiş sıradan kadınlar. Çok uçkun haytlarımız yok merak etme.
İçim karardı konu sahibi. Yapacakların belli zaten bir adım atmışsın sakın dönme. Çocuklarının o hödüğe benzemesini istemiyorsan dönme. Onların güçlü ayakları yere basan anneye ihtiyaçları var. Ezik büzük bir kadına değil.
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Bence geri dönme karekter değişmez bu kadar zulüm görüp halen sevmenize şaşırdım sanırım bu sevmek değil bağımlılık ,
gayet onsuzda yaparsın , üni mezunu bir kadın her zorluğu aşar , erkek kısmı sanıyor ki kadın beni sonsuza kadar sever bu doğru değil saygının bitiği yerde evlilikte biter , bence bu adam piskoloğa gitsin eğer dayanamayıp tekrar barışırsan bunu mutlaka iste ondan,
gayet onsuzda yaparsın , üni mezunu bir kadın her zorluğu aşar , erkek kısmı sanıyor ki kadın beni sonsuza kadar sever bu doğru değil saygının bitiği yerde evlilikte biter , bence bu adam piskoloğa gitsin eğer dayanamayıp tekrar barışırsan bunu mutlaka iste ondan,
Bence dönme bir kere yapan her zaman yapar erkekler böyleler allah yardımcın olsunMerhaba, ben 24 yasinda evli iki oğlan cocuk annesiyim, size icimi dökmek istiyorum. 3 yil önce esimle görücu usulu evlendik. Ben evlenmeden önce universitede okuyordum. Bana mutlu bir evlilik herşeyden daha önemli diyordu etrafimdakiler buyuzden evliligim egitimimin önune gecti. Ben evliligim icin her konuda fedakarliklar verdim. ama birtek bakimimdan ve cocuklarimdan taviz vermedim. Nikahimizin kiyildiği ertesi gün aslinda eşimin gercek yüzünü görmüstüm ama hep özürlerine ve sözlerine inandim, değiseceğine inandim ama ikinci cocugumuz olduktan sonra hersey cok daha kötüye gitti. Esimin bana hic saygisi kalmamisti kavga ederken bana tokat atardi, hakaretler ederdi, kufur ederdi, yuzume tukururdu, ama sonra cok pisman olurdu ve gönlumu alirdi, kizginlikla yaptim ben aslinda öyle biri değilim derdi, ama artik ona hic inancim kalmadi. Benden yaptiğim herşeyin tek tek hesabini vermemi isterdi. başkalarinin yaninda asla ne bana nede cocuklarimiza sahip cikmazdi. Esimin annesi bizden uzakta oturuyor ama yinede oğlunun huyunu bildiği icin beni en ufak birşeyde şikayet ederdi ve eşim onun icin benimle kavga ederdi. Misal gelen misafire hosgeldin dememisim halbuki demistim ama hadi duymadi farz edilim kaynanam bunu gidip ogluna neden söyluyor demi. Esim aksamlari gec gelirdi, ailesiyle vakit gecirmekten hoşlanmazdi, sürkeli arkadaşlariyla buluşurdu. Oturdugumuz ev kaynanamgilindi, ve hic bir zaman benimmis gibi his etmedim. Bana surekli hersey babamin annemin diyordu ve buyuzden kazandigini hep onlara yolluyordu. Benim harcadigim her kurusun hesabini istiyordu, calismamada izin vermiyordu. Bir yere birlikte gittigimizde hep kiskancligi yuzunden burnumdan getiriyordu. Anlicanaz her konuda bana muhalefet ederdi. Nisanliyken aileme para yardimininda bulundu ve buyuzden ailemi surekli paracilikla sucladi. Bastan boyle olacagini bilseydim asla kabul etmezdim parasini ama oda bahane bence, cunku baskada hicbirsey bulamiyor bana karsi kullanabilecegi. Ailemden beni hep uzaklastirmaya calisti ama buna izin vermedim. Ben 3 hafta önce son kavgamizdan sonra, onun evden gitmesini bekledim ve cocuklarimi alip evi terk ettim, suan babamin evindeyim. Artik dayanamiyorum esimin baskilarina. Esim suan geri barismamiz icin araya birilerini sokuyor ama ben artik o eve geri dönmek istemiyorum, aslinda onu hala biraz seviyorum ve cocuklarimin babasi. Ona bir sans daha vermek istiyorum, ona o evi istemedigimi söyledim ama kessinlikle kabul etmiyor. Degisecigim yeterki dön diyor ama hic inanmiyorum.
- 3 Mayıs 2015
- 344
- 523
- 18
- 35
hadi küçücük kızlar cahildir, hevesinin peşinden gider falan ama koca koca anne-babalar hiç mi düşünmüyor?Erkenden evlenmek istiyorum diyen 18lik kızlar, okurken evlilik niye olmasın diye konu açan kızlar, onların altına evet cnm ben erken evlendim çok mutluyum koş sen de evlen yazanlar, ibretlik olarak okuyun, okuyun, okuyun.....
düşünmüyor işte... bu konu bu akşam beni çok üzdü ve sinirlendirdi. gerçekten 25 yaş evlilikte alt sınır olmalı bence.
gerçi bizim yöneticilere kalsa, 25 yaşın altında evlenenlere burs vermeler, kolaylıklar sağlamalar bilmem neler...
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
hadi küçücük kızlar cahildir, hevesinin peşinden gider falan ama koca koca anne-babalar hiç mi düşünmüyor?
düşünmüyor işte... bu konu bu akşam beni çok üzdü ve sinirlendirdi. gerçekten 25 yaş evlilikte alt sınır olmalı bence.
gerçi bizim yöneticilere kalsa, 25 yaşın altında evlenenlere burs vermeler, kolaylıklar sağlamalar bilmem neler...
Evlilik hiç kolay bir şey değil. Adamın ne çıkacağı neler yaşayacağın meçhul. Gerçekten kötü şeyler olursa 25 yaşın altındaki insan mücadele edemez bunlarla. Tamam adam iyise tadından yenmez belki ama gerçekler çok başka...
- 23 Ağustos 2012
- 49.891
- 1
- 231.522
- 798
hadi küçücük kızlar cahildir, hevesinin peşinden gider falan ama koca koca anne-babalar hiç mi düşünmüyor?
ben anlamıyorum bu hevesi, yaşıtları gezer tozarken bu kızlar gelip buraya üniversite okurken evlenicem yazıyor, biz yapma yazıyoruz. Adam okula gitmene karışır eder, otur ailenle önce okulunu bitir di mi, atlı kovalamıyor ya?? Ben bunu yazıyorum, başka biri gelip erken evlendim çok mutluyum cnm yazıyor. Eeee kardeşim senin evlilğinin iyi olması bu tip evliliklerin patlama olasılığı yüksek evlilikler olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki......neyse. Bence de ailelere görev düşüyor.