• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar bağımlısı eş ve iki çocuk

Burda nişanlısı sevgilisi kumar oynayanlara ayrıl diyoruz gidip evleniyorlar yeni evlenene de ayrıl diyoruz çocuk yapıyor tek çocuğu olana ayrıl diyoruz ikinci çocuğu yapıyor. Yani bu hikayeyi okuyunca 5 aylık bebek detayı hiç de gözden kaçmıyor size bunları yapan adamla nasıl sevişip çocuk yapıyorsunuz kadınlar eğitimli ve ozguvenli olmayınca malesef bu tarz adamlar baba oluyor sen bosanmazsin bacı hiç sanmıyorum
Ayy ne kadar haklı yorumlar..2 çocuğu yapması içler acısıııı

Ayy ne kadar haklı yorumlar..2 çocuğu yapması içler acısıııı
Genelde düzelsin diye yapılıyor o çocuk belki konu sahibi de ondan yapmıştır ya da korunarak oldu dicektir bilemiyorum. Geri çekilme yöntem değil demekten dilimizde tüy bitti

Vallahi kaç senedir ne yapacağımı şaşırdım hep vicdanima yenik düştüm tabi bide aileme pisliği bulaştırmak istemedim çünkü kendim severek evlendim ailem baştan beri istemedi bende kendim ettim kendim buldum diye bu kadar her lafı çektim ama dayanacak gücüm kalmadı her ihtiyacimizi.aliyo ama köşe bir birikim bile yok memur kendisi ama hiç bişey imiz yok arabamizda yok hamileyken de yaptı kumar borcunu beni arabasız koydu üstelik yatarak geçirmek zorundaydım hamileliği babamlar getir götür yaptı beni herkesin gözüne bakar hale getirdi ama arsız hala babamlara onların yüzünden bozuldu bu iş diye iftira atıyor. Akşam oğlum uykusundan korkarak uyaniyo bu gece iki sefer uyandı birinde ağlayarak kalktı anne sen ölmüştun diye
Aynı durumdayız eşim memur ve inanılmaz derecede bağımlı tedavilere gittik herkesi kandırıyor oynamıyorum diyr bir yığın borcla yaşıyoruz iki de çocuğun var kücükler daha okadar araftayım ki birde bırakamıyorum diye depresyona girdi ne halt edicem nasıl cesaret edicem boşanmaya bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hiç umudum yok

Aynı durumdayız eşim memur ve inanılmaz derecede bağımlı tedavilere gittik herkesi kandırıyor oynamıyorum diyr bir yığın borcla yaşıyoruz iki de çocuğun var kücükler daha okadar araftayım ki birde bırakamıyorum diye depresyona girdi ne halt edicem nasıl cesaret edicem boşanmaya bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hiç umudum yok
Böyle bir adamdan boşanmak için cesaret etmek derken...Katlanmaya cesaretınız var ama boşanmaya yoksa bu da ciddi sıkıntı..Eğer çalışmıyorsanız sizi ancak o durumda anlayabilirim...

Ben şuan boşanma aşamasındayım okadar zor ki iki çocukta benim var biri altı aylık bir altı yaşında onlara baktikca hergun ağlıyorum bizimkinin kumarı ve annesi çok fena şuan kumarı oynamayacagina emin olsam ayrılmaz dim diğer ama değişmiyorlar Allah dayanma gücü versin bizim durumda olanlara

Merhaba arkadaşlar. Ben 8 yıllık evliyim biri 6 biri 5 aylık erkek çocukların var. Eşimle evlendiğim günden beri iddia oynarmis ama ben ilk çocuk doğduktan sonra öğrendim. Her sene bir araba aldık ve kumar için sattı. Krediler çekti hep bıraktım dedi ama. Yok benim moralimiz bozdunuz o yüzden tekrar başladım vay annemle tartıştım o yüzden başladım diye beni sürekli kandırdı. Bu kumar yüzünden hiç huzur yok evde büyük oğlum korkuyla yaşıyor kavga çıkacak diye gözümüze bakar oldu çocuk. Ailem arkamda nakafani alırsın evimizde var bizle yaşarsın yeterki boşan diyolar. Eşim sürekli tehdit ediyo öldürürüm diye ailenden birini vururum falan diyo oğlumun yaninda bana oğlum senin annen tam bir o... Diyo artık çok bıktım herşeyden ne güzel düzenim vardı yeni bir hayata başlamak cesaret işi başından geçenler bana akıl verebilirmi. Zaten eşim ailemle de küs onlarada saygısı yok onlarada küfürler ediyor ama çocuklar babasız kalmasın diye herşeyi yuttum ama o çocuklara bile hayrını görme Allah canlarını alsın dedi. Ben şuan evi terk ettim davayı hemen acmalimiyim narsist bı adamla toksik bı ilişki bu işi ne düşüneceğimi bile şaşmış durumdayım.😔
Bu pislik seerefsizin karakterini ilk oğlundan sonra görüp 2. Çocuğa da aynılarını mi yasatayim dedin , 6yasindaki oğluna "annen orus.pu diyen adamla sevistin afferim ! Sizin gibileri dövmek istiyorum bencilsiniz bencil !

Böyle bir adamdan boşanmak için cesaret etmek derken...Katlanmaya cesaretınız var ama boşanmaya yoksa bu da ciddi sıkıntı..Eğer çalışmıyorsanız sizi ancak o durumda anlayabilirim...
Ailesi arkasında boşan gel bakarız diyor calismasa da boş ! 6 yaşındaki çocuk nelere şahit oluyor bencilce sevişip ikincihi doğuruyor ! Tencere kapak!

Bu pislik seerefsizin karakterini ilk oğlundan sonra görüp 2. Çocuğa da aynılarını mi yasatayim dedin , 6yasindaki oğluna "annen orus.pu diyen adamla sevistin afferim ! Sizin gibileri dövmek istiyorum bencilsiniz bencil !
Babasız kalmasın mı..??Şaka mısın sen..Bence eşin değil sen ondan daha rahatsızsın..Bir silkelen yazdıklarını oku..Kocan zevki için oynuyor.Aslada bırakmayacak..Zevkinden vazgecmeyecek.10 çocuk doğurup sizin için katlandım blöfünün işe yarayacağını sanan anne ..Ben çocugun olsam senden nefret ederdim..Beni bu zulumden kurtarmadığın ve kendi zevkin için seyirci kalıp, bir den bana iyilik yapıyormuş blöfüne tutunup, beni bu yolla sömürdüğün için..

Babasız kalmasın mı..??Şaka mısın sen..Bence eşin değil sen ondan daha rahatsızsın..Bir silkelen yazdıklarını oku..Kocan zevki için oynuyor.Aslada bırakmayacak..Zevkinden vazgecmeyecek.10 çocuk doğurup sizin için katlandım blöfünün işe yarayacağını sanan anne ..Ben çocugun olsam senden nefret ederdim..Beni bu zulumden kurtarmadığın ve kendi zevkin için seyirci kalıp, bir den bana iyilik yapıyormuş blöfüne tutunup, beni bu yolla sömürdüğün için..
Ben ne alaka kız 😁

Merhaba arkadaşlar. Ben 8 yıllık evliyim biri 6 biri 5 aylık erkek çocukların var. Eşimle evlendiğim günden beri iddia oynarmis ama ben ilk çocuk doğduktan sonra öğrendim. Her sene bir araba aldık ve kumar için sattı. Krediler çekti hep bıraktım dedi ama. Yok benim moralimiz bozdunuz o yüzden tekrar başladım vay annemle tartıştım o yüzden başladım diye beni sürekli kandırdı. Bu kumar yüzünden hiç huzur yok evde büyük oğlum korkuyla yaşıyor kavga çıkacak diye gözümüze bakar oldu çocuk. Ailem arkamda nakafani alırsın evimizde var bizle yaşarsın yeterki boşan diyolar. Eşim sürekli tehdit ediyo öldürürüm diye ailenden birini vururum falan diyo oğlumun yaninda bana oğlum senin annen tam bir o... Diyo artık çok bıktım herşeyden ne güzel düzenim vardı yeni bir hayata başlamak cesaret işi başından geçenler bana akıl verebilirmi. Zaten eşim ailemle de küs onlarada saygısı yok onlarada küfürler ediyor ama çocuklar babasız kalmasın diye herşeyi yuttum ama o çocuklara bile hayrını görme Allah canlarını alsın dedi. Ben şuan evi terk ettim davayı hemen acmalimiyim narsist bı adamla toksik bı ilişki bu işi ne düşüneceğimi bile şaşmış durumdayım.😔
Geç bile kalmışsınız….

Merhaba
Doğru tespitler hayat kurtarır.

Kandırıldınız. Tehdit edildiniz. Küfürlere maruz kaldınız. Yuttunuz. Şaşırdınız ve kararsız kaldınız.
Bu hikayenizi oluşturan cümlelerin fiilleri.

Eşiniz değil siz sorumluluk alamayan bağımlı bir kişiliksiniz. Bir cümle kurmamışsınız. Hatalıyım. Yanlış karar verdim. Suçlu kim? Eşiniz. Kurban kim? Sizsiniz. Bu tablo dönüştürülebilir.

Eşiniz bağımlı değil -kişiliksiz.
Kumar sizin bahaneniz. Maddi kaybınız olmasa kumar oynaması sizin için sorun teşkil eder miydi?

Çocuklarım babasız kalmasın demek ne demek? Bir baba figürü var mı bu hikayede?

eşinize bağımlı olduğunuzu kabul ederek işe başlayın. Sorumluklarınızı gözden geçirin. Geç olmadan.

Eşiniz ona bağımlı olduğunuzun farkında. Farkında olmasa 6 yaşında çocuğunuza anan o…. diyemez. Ailenize küfür edemez.

Bir anne önce - ben - diyebilmeli. Kimseye bağımlı değilim diyebilmeli. Siz bu hikayeyi neden yaşıyorsunuz. bir insana bağımlı olma ihtiyacınız biterse ( eşiniz, çocuklar, aileniz veya başka bir eş vs. ) hikaye dönüşür.

Bakın bu hikaye dönüşmezse uzar gider ayrılamazsınız beraber kalamazsınız. Arafta kalırsınız. Çocuklarınız belli bir süre sizi koruma içgüdüsü ile yaşarlar ve sonrasında size nefret geliştirirler. Onlarda bağımlı kişilik geliştirebilirler. Ya da yeni kardeşleri olabilir anneleri kocasız kalmasın diye. Siz başka bir narsist bulabilirsiniz. Kandırıldımlar bitmez.

Ayrılın birleşin demek inanın çözüm değil. Size tek tavsiyem dönüşün. Sorumluluk alın. İnsanlar kim olursa olsunlar sizi ve çocuklarınızı rencide edemesin. Korku da bir tuzak . Eşinizden korktuğunuzu düşünmüyorum. Ama onunla kalmak için taktığınız bir maske olabilir. Maddi hırslarınızı da gözden geçirin. Maddede kaldığınız sürece zorlanırsınız.

Belki güçsüzsünüz şu an. Çocuklarınız için çocuklarınızdan güç alın. Tanrı sizi annelik makamıyla ödüllendirmiş. O hakaret küfürler için, o küçük kırılan kalpler için dünyayı yakabilecek özgüveni de ruhunuzun bir yerlerinde saklamıştır muhakkak.

Dünyayı yakın dünyayı. Annelik doğurmak değil korumaktır hatırlayın. Hatırlayın kurban değil annesiniz.
Kolaylıklar diliyorum. 🧿

Back
X