- 10 Kasım 2020
- 7.889
- 65.683
Soz oraya takıldınız diye dedim ben. Kocan dövmüş gereğini yapmışsın. Soru sormamıssınkinne yapayım şimdi diye. Cocukların sende kalır zaten onu yazmış herkes. Ama çocuklar arkadaşta olmaz. Ya aileniz varsa onlarla ya da ayrı ev lazım.Tamam da, bütün mesele bu mu? Takildiginiz yer burası mı?
Evet kızlar yine geldim :) sabah kalktım. Kahvaltı için fırına gidecektim. Türbanlı bi kadınım normalde ama kapşonlu hırka geçirdim üstüme kafamı da alnıma kadar kapşonla kapattım zaten yakın olduğu için fazla üstüne düşmedim bu şekilde dışarı çıktım. Ama asla saçım gözükmüyodu. Gittim fırına geldim eve. Eşim uyuyodu ben giderken, eve geldiğim de uyanmıştı. Sen böyle mi gittin dışarı bi daha seni böyle gormicem yoksa öldürürüm gebertirim döverim dedi ve beni tartaklamaya başladı. Ve şiddetlendi koluma omzuma yumruklarla vurmaya başladı. Şuan kolum mosmor. Şikayet ettim. Darp raporu aldım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. İki çocuğum var onların gözü önünde dövdü beni. Dava açıp boşanacam . Durum böyleyken sizce çocuklarımın velayetini alabilir miyim? Şuan arkadaşımın yanındayım.
Velayetini alabilirsinEvet kızlar yine geldim :) sabah kalktım. Kahvaltı için fırına gidecektim. Türbanlı bi kadınım normalde ama kapşonlu hırka geçirdim üstüme kafamı da alnıma kadar kapşonla kapattım zaten yakın olduğu için fazla üstüne düşmedim bu şekilde dışarı çıktım. Ama asla saçım gözükmüyodu. Gittim fırına geldim eve. Eşim uyuyodu ben giderken, eve geldiğim de uyanmıştı. Sen böyle mi gittin dışarı bi daha seni böyle gormicem yoksa öldürürüm gebertirim döverim dedi ve beni tartaklamaya başladı. Ve şiddetlendi koluma omzuma yumruklarla vurmaya başladı. Şuan kolum mosmor. Şikayet ettim. Darp raporu aldım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. İki çocuğum var onların gözü önünde dövdü beni. Dava açıp boşanacam . Durum böyleyken sizce çocuklarımın velayetini alabilir miyim? Şuan arkadaşımın yanındayım.
Bulundugu hicbir yere gelemesin ya da telefonla falan rahatsiz etmesin diyedir uzaklastirmaUzaklaştırma aldıysanız neden başka yerdesiniz onu anlamadım. Defolsun gitsin nerde kalacaksa kalsın siz çocuklarla evde kalın. Boşanma davası açın avukata durumunuz nasıl bilmiyorum ama direk savcılığa dilekçe ile de bosanabiliyorsunuz.
Çünkü guvenemedim. Çocuklarla tehdit etti korktum o yüzden başka yerdeyim.Uzaklaştırma aldıysanız neden başka yerdesiniz onu anlamadım. Defolsun gitsin nerde kalacaksa kalsın siz çocuklarla evde kalın. Boşanma davası açın avukata durumunuz nasıl bilmiyorum ama direk savcılığa dilekçe ile de bosanabiliyorsunuz.
Yarın ilk işim zaten bunu yapmak. Planım hazır.Koca g.tunu kaldırıp kendi fırına gideceğine bir de neler yapıyor pis herif elleri kopsun. Hakkınızda hayırlısı olsun konu sahibi siz yanlış yapmadınız. Çocuklarınızı da alamaz öyle korkmayın. Şimdi bir yol haritası çizmelisiniz. İmkanınız varsa avukat tutun ya da barodan talep edin. Zaman hızlı akıyor ve bir planınız olmalı.
Affetmek için bi sebebim yokki. Geri dönmemek üzere çıktım o evden.Önceki konun bile boşanmak için başlı başına bir sebepti zaten artık inşallah sıradaki konunda affettim diye gelmezsin
Evet . Daha önce de olmuştu. Ama sahip çıkacak kimsem olmadığı için ve kendime güvenim olmadığı için susmustum. Fakat bu sefer artık ipler koptu.siz kayınlarımın gelmesini istemiyorum diye konu açmıştınız dimi?
çok şaşırdım şu an2 haftada neler oldu böyle?
allah yardımcınız olsun, eli kolu kırılsın inşallah.
çok geçmiş olsunEvet . Daha önce de olmuştu. Ama sahip çıkacak kimsem olmadığı için ve kendime güvenim olmadığı için susmustum. Fakat bu sefer artık ipler koptu.
İyi yapmışsınız. Madem o kadar errrrkkekk kalkıp ekmeğini alsaydı.Evet kızlar yine geldim :) sabah kalktım. Kahvaltı için fırına gidecektim. Türbanlı bi kadınım normalde ama kapşonlu hırka geçirdim üstüme kafamı da alnıma kadar kapşonla kapattım zaten yakın olduğu için fazla üstüne düşmedim bu şekilde dışarı çıktım. Ama asla saçım gözükmüyodu. Gittim fırına geldim eve. Eşim uyuyodu ben giderken, eve geldiğim de uyanmıştı. Sen böyle mi gittin dışarı bi daha seni böyle gormicem yoksa öldürürüm gebertirim döverim dedi ve beni tartaklamaya başladı. Ve şiddetlendi koluma omzuma yumruklarla vurmaya başladı. Şuan kolum mosmor. Şikayet ettim. Darp raporu aldım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. İki çocuğum var onların gözü önünde dövdü beni. Dava açıp boşanacam . Durum böyleyken sizce çocuklarımın velayetini alabilir miyim? Şuan arkadaşımın yanındayım.
Kendisi en pisliğini en alasını yapio tabiki. Şimdiden başlamış bide karalama kampanyası.Terbiyesiz adam. Sanki senin namus bekçin, kendin yapamiyormus gibi dag ayisi.