-
- Konu Sahibi gezgin4956
Yoo evi ortak aldığı abi yardım etmiyormuş. Onun karısı akıllı tabi. Baya eve ortak ama abi oturuyorÇünkü evlenince ona da herkes yardım etcek. Bunlar bi başına iş yapamıyor, sürü gibi bi oraya bi buraya. Fenalık geldi.
Daha yeni başlıyoruz lütfenAy bi de dayı çıktı bayılacam.
Bu savaş bitmezMoğolistan'daki günlerdir dönen koyunlar gibi, zincir durmuyor üstüne ekleniyor.
Bi dünya insanın içinden elbet birileri aklını kullanıp kâra geçecek tabi.Yoo evi ortak aldığı abi yardım etmiyormuş. Onun karısı akıllı tabi. Baya eve ortak ama abi oturuyor
Kandırıyorlar bunu be...Ay bi de dayı çıktı bayılacam.
Sanırım o benim sevgilim değilBi dünya insanın içinden elbet birileri aklını kullanıp kâra geçecek tabi.
Beni aradan çıkarmaya mı çalışıyorlarKandırıyorlar bunu be...Aslinda kaçsa kendi ailesi de bunlar da çok memnun olacak, hiçkimse düğün ev dizme çeyiz ev uğraşmak zorunda kalmayacak, arada kaynayıp gidecek...
Kimi yollamışlar anlamadımMune siteyi diri tutmak ve birlik beraberligi güçlendirmek için adam yollamış yani başka açıklaması yok
Sence? Kim seni düşünüyor bu hikayede? Bizden başkaBeni aradan çıkarmaya mı çalışıyorlar
Çok üzücü bir durum ama, olan konu sahibine oluyor. Bir şey istiyorsun, istediğin şeyde dıdısının dıdısının bile söz hakkı var.Çünkü evlenince ona da herkes yardım etcek. Bunlar bi başına iş yapamıyor, sürü gibi bi oraya bi buraya. Fenalık geldi.
Ya iyi ki varsınız en azından siz düşünüyorsunuzSence? Kim seni düşünüyor bu hikayede? Bizden başka
Bir benim yokÇok üzücü bir durum ama, olan konu sahibine oluyor. Bir şey istiyorsun, istediğin şeyde dıdısının dıdısının bile söz hakkı var.
Dayidan medet ummayin. Zaten sizin ana babaların kafaları terelelli. Bir de dayı ve ailesi işe dahil olursa işler iyice Arap saçına döner.Şuan 250 bin TL birikimleri var martta 750 bin TL gelecek o zamana kadar daha ne kadar biriktirirler bilmiyorum dayısı bize geldiğinde eksiği neyse ben tamamlarım demişti yapar mı bilmiyorum
Daha neler neler var anlatsam roman olurYoo evi ortak aldığı abi yardım etmiyormuş. Onun karısı akıllı tabi. Baya eve ortak ama abi oturuyor
Ya kimseden medet zaten ummuyoruz ama dayısı vs başka biri gelip ev mühim değil biz yardım ederiz gerekirse diye aileme konuştuğu zaman o zaman ailemde demekki alabilirler almıyorlar algısı oluyor ve olan bize oluyorDayidan medet ummayin. Zaten sizin ana babaların kafaları terelelli. Bir de dayı ve ailesi işe dahil olursa işler iyice Arap saçına döner.
İşte buna aba altından sopa göstermek denir hiç yeme bunları. Sevgilin sağlayacak düzeni o ev her türlü alınacak dememiş miydi ee alınsın sevgilin olmazsa başka kardeş mi oturacak demek ki işlerine geldiği gibi yapıyolar. Mesela babanlar tamam dese evlenseniz zaten 2 sene kiranızı falan vermezler yanına alacak seni evi bölelim falan demeleri hep o yüzden. Kayınpeder yaşlı hasta dedin e kaynanada ev hanımı sizin kirayı nereden verecekler, sevgilinide işleye işleye yanına getirme çalışması bunlar.Benim kaynanam çok fena yavaş yavaş o izlenimleri alıyorum ondan çünkü biz bekleyelim diyoruz oda siz bekleyin sıkıntı yok ben diğer çocukları evlendiririm diyor o zaman baskı yapıyor bize ki şuana kadar biriken bütün paralar elimizden gider öyle yapılırsa
İş yerlerini kiraya vermişlerdi onlara kira geliyordu her ay onu bize vereceklerini söylemişlerdiİşte buna aba altından sopa göstermek denir hiç yeme bunları. Sevgilin sağlayacak düzeni o ev her türlü alınacak dememiş miydi ee alınsın sevgilin olmazsa başka kardeş mi oturacak demek ki işlerine geldiği gibi yapıyolar. Mesela babanlar tamam dese evlenseniz zaten 2 sene kiranızı falan vermezler yanına alacak seni evi bölelim falan demeleri hep o yüzden. Kayınpeder yaşlı hasta dedin e kaynanada ev hanımı sizin kirayı nereden verecekler, sevgilinide işleye işleye yanına getirme çalışması bunlar.
Ev de alınsın, düğün de yapilsin. Ben arkandayım. :)Beni aradan çıkarmaya mı çalışıyorlar
Sırf evlenebilmek için herkese minnet altına mı gireceksiniz? Dediğim gibi kocaya iki günde doyarsın. Sonra ağırına gider.Ya kimseden medet zaten ummuyoruz ama dayısı vs başka biri gelip ev mühim değil biz yardım ederiz gerekirse diye aileme konuştuğu zaman o zaman ailemde demekki alabilirler almıyorlar algısı oluyor ve olan bize oluyor