- Konu Sahibi gezgin4956
-
Olması gereken o zaten ama bı zamandan sonra insanlar değişiyor İnşaallah dediğiniz gibj olur Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsinKimseye güvenmiyorum zaten burda eş çok önemli aile birşey dediğinde seni savunup siz karışmayın diyebiliyorsa zaten bir sıkıntı kalmaz
Cahillik okuduktan sonra bitiyor mu peki benim babam üniversite mezunu turizmci ve otelde çalışıyor ama ailemin cahil olduğunu söylediniz demek ki okuyunca cahil olmaktan kurtulamıyorsunuz kendinizi geliştirmeniz önemliYavrum cahil olmasan bı mesleğin olurdu, kurtulmak için bı çaban olurdu, aksine böyle garabet bir aileye gelin gidecem diye değil, kendi yobaz ve cahil ailenden kurtulmak için çırpınıyor olurdun öyle değil mi?
Bizimki müebbet sanırım yatıp çıkmakla olsaydı senelerdir yatıyoruz çıkardıkKader mahkumuyuz bizyatıp çıkcaz
Olması gereken o zaten ama bı zamandan sonra insanlar değişiyor İnşaallah dediğiniz gibj olur Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsiher
Sevgilin tekstilci mi kaynakçı mi yoksa muhasebeci mi? Sen niye calismiyorsun şu anda? Şimdiden yorulduysan evlenince hiç calismazsin zaten...O zaman nasıl kurtulacaksin bunlardan?Şuan bir yerde çalışmıyorum ön muhasebeye geçmek istiyordum bu yüzden eğitim veren bir kaç iş buldum çünkü muhasebe bilgim yok annem sen yapamazsın diye servisi olan yere izin vermedi bi süre sonra başka iş buldum yine ön muhasebe eğitim veriyorlardı servisi yok diye görüşmeye bile gitmeme izin vermediler servisi olan yerler depo fabrika gibi yerler oralarda çok çalıştım kendimi geliştirebileceğim bir meslek istiyorum oda olmuyor bu yüzden de şuan çalışmıyorum çünkü depo da vs çalışmak istemiyorum artık sevgilim muhasebe için iş buluyor bana bir kaç ay git işi öğren biraz tecrübe kazandıktan sonra seni güzel bir yere aldırayım diyor kendisi de muhasebeci ama servisi olmadığı için gidemiyorum
Ben her zaman diyorum. Bu halkta empati denen şey yok diye.Anneme şu soruyu da sordum erkek kardeşimin ciddi bir ilişkisi var gelininde sizden sizin gibi ev isterlerse ne yapacaksınız diye sordum bizim alacak gücümüz yok kız evde diretiyorsa kızı bırak deriz dedi
Maalesef böyle bunu devam ettirmemek çok önemliBen her zaman diyorum. Bu halkta empati denen şey yok diye.
Kendi kızına dünyaları ister, başkasının kızı ve ailesi oğlundan isteyince olmaaaaz.
Başkasının kızına eziyet ederler, kendi kızlarına eziyet edilince "olmaz öyle şeeey" olur.
Başkasının oğluna "yapacak tabi" derler. Bu cümle kendilerine söylenince kıyamet kopar.
Bizim insanımız hep karşısındakine eziyet peşinde.
Baban 2 yıllık dandik bir MYO mezunu bile olsa en azından kendi ana babasi gibi 9 değil de 3 çocuk yapacak kadar ilerlemiş, demek ki az daha kendini geliştirse kız evladını okutacak ve ezip satmayacak kadar vizyon sahibi de olabilirmiş...Anladın mı?Cahillik okuduktan sonra bitiyor mu peki benim babam üniversite mezunu turizmci ve otelde çalışıyor ama ailemin cahil olduğunu söylediniz demek ki okuyunca cahil olmaktan kurtulamıyorsunuz kendinizi geliştirmeniz önemli
Bende 1 çocuk yapıp kız çocuğumu okutup ezip satmayacak kadar vizyon sahibi oldum okuyup bunu okulda öğrenmedim yaşayıp öğrendimBaban 2 yıllık dandik bir MYO mezunu bile olsa en azından kendi ana babasi gibi 9 değil de 3 çocuk yapacak kadar ilerlemiş, demek ki az daha kendini geliştirse kız evladını okutacak ve ezip satmayacak kadar vizyon sahibi de olabilirmiş...Anladın mı?
Daha dur bakalım, ne zaman bu kekoyla evlendin de, ne zaman sana karar hakkı tanıdılar da, kaçı isteyerek, kaçı tedaviyle, kaçı kazayla kaçı kız kaçı erkek kaç çocuğun olacak nerden bildin? Şimdiden bu kadar net , olmuş gibi konuşman bile cehaletinden...Bende 1 çocuk yapıp kız çocuğumu okutup ezip satmayacak kadar vizyon sahibi oldum okuyup bunu okulda öğrenmedim yaşayıp öğrendim
Peki bu durum benim elimde mi kazayla olan çocuklar gibi?Daha dur bakalım, ne zaman evlendin de kaçı isteyerek, kaçı tedaviyle, kaçı kazayla kaçı kız kaçı erkek kaç çocuğun olacak nerden bildin? Şimdiden bu kadar net , olmuş gibi konuşman bile cehaletinden...
Zaten nedense hiçkimse cahil değil ama hep kazayla 3-5 çocuk doğrulur....KV ne sor istersen....O da cahil değildir kesinPeki bu durum benim elimde mi kazayla olan çocuklar gibi?
Bu boş yorumunuz için teşekkür ederim ama korunup elinden geleni yaptıktan sonra bazen çocuk olabiliyor çok gelişmiş hanımefendiZaten nedense hiçkimse cahil değil ama hep kazayla 3-5 çocuk doğrulur....KV ne sor istersen....O da cahil değildir kendince, Allah vermiştir
Sen baya bilgilisin bu konularda bakıyorum... Şimdiden kazayla üç beş doğurmaya kararlı gibisin maşallahBu boş yorumunuz için teşekkür ederim ama korunup elinden geleni yaptıktan sonra bazen çocuk olabiliyor çok gelişmiş hanımefendi
Pardon da siz kaynanam zamanında yaşamış olsaydınız kim bilir ne halde olur kaç çocuk doğururdunuz okutmadan küçücük yaştaki çocuğu ailesi bırakıp bu senin kocan artık diyip gidiyorlar istekleri dışında haberleri olmadan kaynanamında şuan sizin elinizde olan imkanlar olsaydı veya onada verilseydi belki şuan farklı durumda olabilirdi yorum yaparken düşünerek yorum yapın boş yorum yapmayınZaten nedense hiçkimse cahil değil ama hep kazayla 3-5 çocuk doğrulur....KV ne sor istersen....O da cahil değildir kesinYüzüne karşı cahilsin yobazsın desen döver seni ama sorsan kaza olmuştur ,allah vermiştir 10 tane doğurup sokağa salmıştır Kızlarını da çok sevdiği için satıp, iyilikleri için mirastan silmiştir
Muhtemelen kaynananla yakın yaşlardayizPardon da siz kaynanam zamanında yaşamış olsaydınız kim bilir ne halde olur kaç çocuk doğururdunuz okutmadan küçücük yaştaki çocuğu ailesi bırakıp bu senin kocan artık diyip gidiyorlar istekleri dışında haberleri olmadan kaynanamında şuan sizin elinizde olan imkanlar olsaydı veya onada verilseydi belki şuan farklı durumda olabilirdi yorum yaparken düşünerek yorum yapın boş yorum yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?