Kızlar bu konuyu okuduktan sonra çok taktım bu meseleye. Evimi dip köşe temizledim. Zaten kutu gibi. Çabucak bitti. Ardından adaçayını yaktım bi teflon tavanın içinde. Evin içinde gezdirdim. Pencereleri açtım şimdi ama evden kokusu zor gidicek gibi. Ve bende bayağı bir ağırlık yaptı bu koku. Başım ağrıyor uykumu getirdi. Duş alıp uyumayı düşünüyüroum şimdi :)
Dansmarue demek ki sende birikmiş negatif enerji var ..öncelikle kendini arındır derim..sirkeli suyla banyo yapıp özellikle kasıklara koltukaltlarına falan tuz sürüp 3-4 dk bekleyip durulanmak gibi..
Birde evine işlenmemiş beyaz ametist taşı al..o hem evin hem senin negatif enerjisini üstünde toplıcaktır..zaten gemoloji profesörünün yazısı var nette özellikle radrasyonu topluyormuş ancak moru değil beyazı alınacakmış..
Evde tütsü yakabilirsin...
Evet ama tütsü işi biraz tehlikeli yani negatifli de çağırabilşyorsunuz tütsüyle..sanırım gül,miskamber,sandalağacı gibi kokular pozitif..sizin özellikle tavsiye edeceğiniz bir tütsü var mı ??
Benim de şu sıra böyle bir şeye ihtiyacım var. Varsa şifalı bir reçete hemen yapabilirim.
Öncelikle kendini arındır dualar ve sirkeli su ile..daha sonra bahsettiğimiz gibi adaçayı tütsüsü yapıp tüm evi dolaştır dip bucak hatta özellikle aynalara tut çünkü nazar enerjisi en çok aynalarda kalırmış..ve evi sirkeli su ile sil hatta eşyaların da tozunu al ..
Birde evine negatif enerjiyi toplayıcı taşlardan alabilirsin..
Özellikle ametist ve dumanlı kuvars negatif enerjiyi sağlam toplayan taşlar..
Ya da mesela problem ne ise tam ona şifa olan taşlar var nette araştırabilirsin..ben dün gece pembe kuvars taşımı toprakladım bugün de ayışığında pozitif enerji yükleyip ya da uyumlama yapıp yarın takmaya başlıcam bendeki etkilerini size anlatırım.
Pembe kuvarsın etkileri şunlar mesela ;
Kişinin endişelerinden kurtulup yaşama sevinci duyması için güç verir,kendisini kabullenmesini sağlar.Çevresindeki güzelliklere karşı duyarlılığını artırarak ümitsizlik ve kötümserlik duygularını yokeder.Özgüven duygusunu güçlendirir.Nefret,suçluluk,kıskançlık ve korku duygularını ortadan kaldırır,kişinin çevresinde sempati kazanmasını sağlar.Yatıştırıcı etkisi ile kalbi rahatlatır ve duygusal yaraların çabuk geçmesini sağlar.Aşk taşı da denir.Psikolojik travmaların atlatılmasında çok faydalıdır.Kişinin kendisine,ailesine,eşine ve doğaya karşı duyduğu sevgi duygusunu besler ve güçlendirir. Taşıyanına kararlılık,katilik ve kaba kuvvetle çözülemeyecek zor durumlarda kendini kabul ettirme kabiliyeti verir.
Ben de enerji konusuna inanıyorum . Her eşyanın bir enerjisi var ve bence eşyalar insanlar tarafından kullanıldıkça hayat buluyorlar .
Evde hiç bitki yaprağı vs . yakmadım , çok emin olamıyorum . Yanlış bir şey yapmayayım da sonra
Mesela enerji temizleme işleminden sonra , evinize gelen fakat bu işlemi yaptığınızı bilmeyen birinden evin havasıyla , hissettirdikleriyle ilgili yorum aldınız mı hiç ? :26:
Evet mesela ben tütsüleme işlemini yaptım akşam annem eve geldiğinde bu ev ne kadar ferah dedi ve bizim enerjimizi bile değiştirdi..
aklıma geldikçe sirkeli su kullanıyorum herazman olmasada faydasını görüyorum
Miskamber de negatif enerjiyi gönderiyor diye biliyorum ??