Dansmarue demek ki sende birikmiş negatif enerji var ..öncelikle kendini arındır derim..sirkeli suyla banyo yapıp özellikle kasıklara koltukaltlarına falan tuz sürüp 3-4 dk bekleyip durulanmak gibi..
Birde evine işlenmemiş beyaz ametist taşı al..o hem evin hem senin negatif enerjisini üstünde toplıcaktır..zaten gemoloji profesörünün yazısı var nette özellikle radrasyonu topluyormuş ancak moru değil beyazı alınacakmış..
Evet ama tütsü işi biraz tehlikeli yani negatifli de çağırabilşyorsunuz tütsüyle..sanırım gül,miskamber,sandalağacı gibi kokular pozitif..sizin özellikle tavsiye edeceğiniz bir tütsü var mı ??
Öncelikle kendini arındır dualar ve sirkeli su ile..daha sonra bahsettiğimiz gibi adaçayı tütsüsü yapıp tüm evi dolaştır dip bucak hatta özellikle aynalara tut çünkü nazar enerjisi en çok aynalarda kalırmış..ve evi sirkeli su ile sil hatta eşyaların da tozunu al ..
Birde evine negatif enerjiyi toplayıcı taşlardan alabilirsin..
Özellikle ametist ve dumanlı kuvars negatif enerjiyi sağlam toplayan taşlar..
Ya da mesela problem ne ise tam ona şifa olan taşlar var nette araştırabilirsin..ben dün gece pembe kuvars taşımı toprakladım bugün de ayışığında pozitif enerji yükleyip ya da uyumlama yapıp yarın takmaya başlıcam bendeki etkilerini size anlatırım.
Pembe kuvarsın etkileri şunlar mesela ;
Kişinin endişelerinden kurtulup yaşama sevinci duyması için güç verir,kendisini kabullenmesini sağlar.Çevresindeki güzelliklere karşı duyarlılığını artırarak ümitsizlik ve kötümserlik duygularını yokeder.Özgüven duygusunu güçlendirir.Nefret,suçluluk,kıskançlık ve korku duygularını ortadan kaldırır,kişinin çevresinde sempati kazanmasını sağlar.Yatıştırıcı etkisi ile kalbi rahatlatır ve duygusal yaraların çabuk geçmesini sağlar.Aşk taşı da denir.Psikolojik travmaların atlatılmasında çok faydalıdır.Kişinin kendisine,ailesine,eşine ve doğaya karşı duyduğu sevgi duygusunu besler ve güçlendirir. Taşıyanına kararlılık,katilik ve kaba kuvvetle çözülemeyecek zor durumlarda kendini kabul ettirme kabiliyeti verir.
Evet mesela ben tütsüleme işlemini yaptım akşam annem eve geldiğinde bu ev ne kadar ferah dedi ve bizim enerjimizi bile değiştirdi..
Miskamber de negatif enerjiyi gönderiyor diye biliyorum ??
bu taşlar gerçekten işe yarıyor mu? Ben negatif/pozitif elek konusundan hep etkilenmişimdir ama araştırma boyutuna gelmedim hiç. Bir de eve bağlı tam olarak açıklamasını bilmiyorum ama gerçekten evden eve fark ediyor. Hatta bazı insanlar der bu ev bize uğur getirdi diye sanki her işi düzene girmiş gibi olur. Benim annemlerin evi aynen öyle. Gidince kendimi rahatlamış hissediyorum. Ama benim kendi evimde bir şey var tuhaf bir şey yatak odası bana kasvet veriyor mesela ciddi derecede. Bazen tek kaldığım zaman ürktüğüm bile oluyor yatak odasında. Apartmanda yaşayan diğer insanlar da aynı şeyi söylüyor mesela.
Ben geçen hafta babamı kaybettim. Morga giderken uzun koridorun ışığı beyazdı çok uzun yürümüş gibi hissettim kendimi. Benim evdeki koridorumun da ışığı beyazdı. Hemen değiştirdim anımsayınca.
Sirkeli suyla silmek benim doğal temizlikten esinlendiğim bir şeydi. Anti bakteriyel olma durumundan dolayı mutfak tezgahında falan kimyasal yerine olabilidiğince sirke kullanıyordum sonra kızım küçükken yerleri silerken ama böyle bir faydası olduğunu bilmiyordum.