Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Adaçayıni direk tencerede yakıp koku çıkartıyoruz dimi hiç bilmiyorum da canım ondan sordum kusura bakma
Bütün evi gezdirmek mi gerekiyor ?

Estarufullah canım bende yeni öğreniyorum işte bikaç yıldır..

Tavaya adaçayı yapraklarını koyuyorum sonra yakıyorum zaten o ateş varkende duman çıkıyor ateş sönüncede hafif hafif tütsülenmeye ve duman çıkmaya devam ediyor ve o dumanı evin heryerin tutuyorum tabi arada azaldıkça tekrar yakarak tazeliyorum..

Ve evet bütün evi gezdirmek gerekiyor..özellikle kapı eşikleri..aynalar..ve duvar köşeleri başta olmak üzere

Aaa bunu bilmiyodum ben..evde canlı bitki yetiştirmenin çok iyi olduğunu biliyorum feng shui uzmanları bile evde canlı bitki olsun negatif enerjiyi engeller diyorlar bunu deneyebilirim öyleyse..

ne zamandır duyuyorum bu sirkeli suyu siz nasıl uyguluyorsunuz acaba......

ben camsil şişesine boşalttım biraz su ekledim arada toz alırken fışkırtıp toz beziyle siliyorum mobilyaları falan..(çabuk tozlanmayıda engelliyor) evi sileceğin suyada bikaç kapak kadar boşaltıyorum ..bu şekilde ...bi kaçdefada banyoda denedim...

Son düzenleme:
merhaba kızlar bir çok yorumu okudum bende kendimce evde bişiler yapıyorum.

sirkeli suyla kapıları siliyorum -- bu kapıdan geçen kişinin enerjisini dengeliyormu nazarı çok değen kişilerin negatifliğini nötürlüyormuş

tv ünitemde kavun büyüklüğünde ametist taşı var arındırmam gerekiyor ama nasıl arındırıcağımı bilmiyorum netten bi kaç siteye baktım kimi diyor sadece akar suda bekletmem gerekiyor kimi diyor suda yıkadıktan sonra toprağa gömülmeli böyle bi kaç yöntem var ve yanlış bişi yapmamak için arındıramadım. sizin bilgiğiniz doğru yöntem hangisidir???

merak ettiğim diğer bir konu adaçayı tütsüsünü nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum anlatırsanız sevinirim.

Aaa bunu bilmiyodum ben..evde canlı bitki yetiştirmenin çok iyi olduğunu biliyorum feng shui uzmanları bile evde canlı bitki olsun negatif enerjiyi engeller diyorlar bunu deneyebilirim öyleyse..

Dene kesinlikle çok kolay zahmetsiz. İlgi istemiyor. Güneş, bakım vs istemiyor kendi kendine büyüyor. Ben akşamları koparıp çiğ çiğ yiyorum şifa niyetine.

Çok şaşırdım attraente. Valla bunu ilk defa duyuyorum. Şu an ben de o hadi canımı diyorum ama diğer yandan da alıp denemek için sabırsızlanıyorum :)

=)))
Dediğim gibi bende hiç öyle patlamadı ama gözle görülür şekilde eriyor, annem yıldızı alçak denilen insanlardandı galiba, birisi aa kaşın, gözün ne güzel dese günlerce başı ağrırdı. Bazılarının gözü daha çok dokunuyor derdi ve gerçekten o dediği insanlar eve geldiğinde annemin astığı şaplar çatlardı. Kurşundan bir nazar ağacı almıştım ona, eğilir bükülürdü hiç düz durduğunu görmedim. Kurşunu ısıtıp, kıvırır yüzük gibi parmağına takardı üzerinde olsun diye. Birde haftada bir üzellik ve zeytin çekirdeği ile tütsü yapardı evde. Bende bitki yetiştiremiyorum mesela, dokunduğum bitki yaşamıyor, kaç kere çiçek aldım, kendim ektim, neler denedim yok, evimde çiçeğin ömrü üç gün, solup gidiyorlar sonra =((

Son düzenleme:

Bu anlattıklarına göre annenin çok yumuşak huylu,pozitif, sakin ve açık tenli biri olduğu hissi uyandırdı bende. Allah rahmet eylesin.

Aaaa ametisti 1 haftada 1 mutlaka arındırman Gerekiyor yoksa topladığı negatif enerjiyi yaymaya başlıyor..

24 saat toprağa gömeceksin ,ardından çıkarıp akan suyun(musluğun) altına tutucaksın ..bu kadar..temizlenmiş oluyor ve asla taşı senden başka hiçkimse ellemicek..

Eğer toprağa gömemem diyorsan 1 gün tuzun içinde beklet ve o tuzu da tuvalete dök..sonra yine musluğa tut..bu kadar..

Bu anlattıklarına göre annenin çok yumuşak huylu,pozitif, sakin ve açık tenli biri olduğu hissi uyandırdı bende. Allah rahmet eylesin.

Öyleydi rahmetli, otoriter ve gazabı korkunçtu ama tanıdığım en merhametli insandı ve çok dikkat çeken pamuk gibi beyaz tenli, çok güzel bir kadındı. O öldüğünde tanıyan herkes gözle yediler kadını dedi ardından. Anlatsam hikaye gibi ama ben artık mezarlığın yarısı nazardan yatar lafına inanıyorum. Negatif elektrik ya da nazar adı ne olursa olsun gerçekten var.

Tabi reiki yapanlar için(enerji kullanmayı öğrenmişler) bunların hiçbirine gerek yok..

Onlar taşları da ,bulundukları ortamı da hatta uzaktan bir ortamı bile kendileri temizleyebiliyor..şifa enerjisini kullanmayı zaten birçoğunuz duymuşsunuzdur..

2 yıldır reiki alan bir tanıdığım köpeğinin sırtındaki kisti 20 dakikada geçirmiş..

Bende istanbulda güzel bir reiki kursu arıyorum buaralar..

kızlar bide bulaşık bırakmak akşamdan ;oda negatif enerji yayıyor..özellikle eşler arasında... bide ağzı açık su ve yiyecek benzeri şeyler

Sen de yumuşak tarafını annenden almışsın o zaman. Senin de pozitif bir yanın var. Ve ben bu tür şeylerin kısmen genetik olduğuna inanıyorum.

Ne kadar ilgi çekici bir konu olmuş böyle Sevila kutlarım seni, takip edeceğim bu konuyu :)
Ben de doğal taşlara meraklıyımdır hatta şu himalaya tuzu lambasından almayı düşünüyorum odama, acaba işe yarar mı..
Geçen sene didimde doğal taş bilekliklerden alıyordum ama gerçek midir şimdi şüpheye düştüm açıkcası gerçek gibi duruyordu 8 TLye almıştım ben yeşim taşı bilekliği.. ama fiyatına bakılırsa sahte olabilir zannımca.. 1 tlye bir sürü doğal taş bileklik satıyorlardı sahteymiş demek bunu öğrendiğim iyi oldu..

Sevila bana o doğal taş satan yeri tarif edebilir misin?? Bağdat caddesindeydi sanırım dimi? Erkek arkadaşım orada çalışıyor da söyliyim bi baksın:)

kızlar bide bulaşık bırakmak akşamdan ;oda negatif enerji yayıyor..özellikle eşler arasında... bide ağzı açık su ve yiyecek benzeri şeyler

Görüntüsü bile negatif zaten ki sabah öyle bir mutfağa kimse girmek istemez.
Aslında biraz da sanırım o bulaşığın elde yıkandığı eski dönemlerde kaynanaların gelinlere uydurduğu iş yaptırma hikayesi gibi.

Ben de isterdim hatta bu konu açıldığından beri bakıyorum internetten ama küçük bir şehirde olduğumdan imkanlar kısıtlı İstanbul'da eminim vardır güzel kurslar

Ben de isterdim hatta bu konu açıldığından beri bakıyorum internetten ama küçük bir şehirde olduğumdan imkanlar kısıtlı İstanbul'da eminim vardır güzel kurslar

Sen de imkanın varsa bahçe toprağı olan bir yere uzan, doğaya açıl. Hatta imkanın varsa biraz kestir papatyaların arasında.
İlginç ki benim ikisi için de imkanım yok.

Hah ayrıca ev yerleştirme hakkında birkaç şey söylicem

1- sokak kapısının karşısında asla ayna olmasın..

2-yatak odasında ayna olmaması en doğrusu ama varsa da asla ayna yatağı göstermemeli..

3-iki ayna karşılıklı birbirini göstericek şekilde olmamalı..

4-yataklarınız,işyerinde oturduğunuz koltuklarınız ya da evde oturduğunuz yerler asla oda kapısının karşısında olmamalı..

5-evinizde açık raflar(özellikle salonda) kullanmayın..

6-asla iki tek kişilik yatağı birleştirip çift kişilik yatakmış gibi eşinizle kullanmayın..

7-yemek masanızın bulunduğu duvara mümkünse ayna asın bu bereketi artırır..
Daha birsürü şey var aklıma geldikçe yazarım..

6 numara hariç hepsi var benim evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…