Adaçayıni direk tencerede yakıp koku çıkartıyoruz dimihiç bilmiyorum da canım ondan sordum kusura bakma
Bütün evi gezdirmek mi gerekiyor ?
Taşlar hiç bilmediğim bir konu ben de bakayım.
Ben de şunu söyleyeyim o halde.
Yeşil buğday çimi yetiştirmeye başladım evde.
Tesadüf olarak bir yerde okumuştum saksıda evde bile yetişiyormuş. İnternetten baktım inanılmaz güzel. Zaten son yıllarda çimen suyu falan çok popüler ya. Ben de babam için ekmiştim ama nasip olmadı. Cenazeden geldik eve kocaman olmuş çimler. Evde olan saksılarıma ektim. Çok çabuk büyüyor. Salatalara falan doğranırsa arada kaynar kimse de ne yediğini anlamaz. İsterseniz bir buna da bakın. Hem çimen gibi baya da güzel bir hava katıyor mutfağa/balkona. Gür gür uzun2 günde falan kocaman oluyor.
ne zamandır duyuyorum bu sirkeli suyu siz nasıl uyguluyorsunuz acaba......
İyice inandım ve daha da ilginç geldi. Şimdi bakacağım netten. Bu şap askerde yemeklere konulduğu söylenen şehir efsanesi olan şap demi?
Aaa bunu bilmiyodum ben..evde canlı bitki yetiştirmenin çok iyi olduğunu biliyorum feng shui uzmanları bile evde canlı bitki olsun negatif enerjiyi engeller diyorlar bunu deneyebilirim öyleyse..
Çok şaşırdım attraente. Valla bunu ilk defa duyuyorum. Şu an ben de o hadi canımı diyorum ama diğer yandan da alıp denemek için sabırsızlanıyorum :)
=)))
Dediğim gibi bende hiç öyle patlamadı ama gözle görülür şekilde eriyor, annem yıldızı alçak denilen insanlardandı galiba, birisi aa kaşın, gözün ne güzel dese günlerce başı ağrırdı. Bazılarının gözü daha çok dokunuyor derdi ve gerçekten o dediği insanlar eve geldiğinde annemin astığı şaplar çatlardı. Kurşundan bir nazar ağacı almıştım ona, eğilir bükülürdü hiç düz durduğunu görmedim. Kurşunu ısıtıp, kıvırır yüzük gibi parmağına takardı üzerinde olsun diye. Birde haftada bir üzellik ve zeytin çekirdeği ile tütsü yapardı evde
merhaba kızlar bir çok yorumu okudum bende kendimce evde bişiler yapıyorum.
sirkeli suyla kapıları siliyorum -- bu kapıdan geçen kişinin enerjisini dengeliyormu nazarı çok değen kişilerin negatifliğini nötürlüyormuş
tv ünitemde kavun büyüklüğünde ametist taşı var arındırmam gerekiyor ama nasıl arındırıcağımı bilmiyorum netten bi kaç siteye baktım kimi diyor sadece akar suda bekletmem gerekiyor kimi diyor suda yıkadıktan sonra toprağa gömülmeli böyle bi kaç yöntem var ve yanlış bişi yapmamak için arındıramadım. sizin bilgiğiniz doğru yöntem hangisidir???
merak ettiğim diğer bir konu adaçayı tütsüsünü nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum anlatırsanız sevinirim.
Bu anlattıklarına göre annenin çok yumuşak huylu,pozitif, sakin ve açık tenli biri olduğu hissi uyandırdı bende. Allah rahmet eylesin.
Öyleydi rahmetli, otoriter ve gazabı korkunçtu ama tanıdığım en merhametli insandı ve çok dikkat çeken pamuk gibi beyaz tenli, çok güzel bir kadındı. O öldüğünde tanıyan herkes gözle yediler kadını dedi ardından. Anlatsam hikaye gibi ama ben artık mezarlığın yarısı nazardan yatar lafına inanıyorum. Negatif elektrik ya da nazar adı ne olursa olsun gerçekten var.
kızlar bide bulaşık bırakmak akşamdan ;oda negatif enerji yayıyor..özellikle eşler arasında... bide ağzı açık su ve yiyecek benzeri şeyler
Ben de isterdim hatta bu konu açıldığından beri bakıyorum internetten ama küçük bir şehirde olduğumdan imkanlar kısıtlı İstanbul'da eminim vardır güzel kurslarTabi reiki yapanlar için(enerji kullanmayı öğrenmişler) bunların hiçbirine gerek yok..
Onlar taşları da ,bulundukları ortamı da hatta uzaktan bir ortamı bile kendileri temizleyebiliyor..şifa enerjisini kullanmayı zaten birçoğunuz duymuşsunuzdur..
2 yıldır reiki alan bir tanıdığım köpeğinin sırtındaki kisti 20 dakikada geçirmiş..
Bende istanbulda güzel bir reiki kursu arıyorum buaralar..
Ben de isterdim hatta bu konu açıldığından beri bakıyorum internetten ama küçük bir şehirde olduğumdan imkanlar kısıtlı İstanbul'da eminim vardır güzel kurslar
Hah ayrıca ev yerleştirme hakkında birkaç şey söylicem
1- sokak kapısının karşısında asla ayna olmasın..
2-yatak odasında ayna olmaması en doğrusu ama varsa da asla ayna yatağı göstermemeli..
3-iki ayna karşılıklı birbirini göstericek şekilde olmamalı..
4-yataklarınız,işyerinde oturduğunuz koltuklarınız ya da evde oturduğunuz yerler asla oda kapısının karşısında olmamalı..
5-evinizde açık raflar(özellikle salonda) kullanmayın..
6-asla iki tek kişilik yatağı birleştirip çift kişilik yatakmış gibi eşinizle kullanmayın..
7-yemek masanızın bulunduğu duvara mümkünse ayna asın bu bereketi artırır..
Daha birsürü şey var aklıma geldikçe yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?