Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Peki kuru çiçek negatifse lavantayı da aktardan kurutulmuş almıyor muyuz hatta lavanta keseleri falan yapıyoruz, bu da aynı değil mi??? Birden aklıma takıldı da...:44:

Hahah haklısın çok tatlısın :) ama olay şu lavanta,biberiye,adaçayı gibi bitkiler yüksek titrşimli enerjiye sahip olduğundan düşük titreşimleri(negatif enerji) yi uzaklaştırıyorlar yani onların kurusununda faydası olur zaten lavantayı keseye koyup asmak gerekiyor özellikle aynalarda nazar enerjisi çok kalıyormuş ayna kenarına asabilirsin..

evet nereden bulabileceğimi söylerseniz çok sevinirim.

Bağdat caddesinde suadiye şaşkın arasında stone diye bir mağaza var..orası orjinal doğal taş satar

Çok severim böyle şeyleriii
Sirkeyi biliyordum zaten ama şu tütsülemeyi soracağım. Hep filmlerde görürüz ya falcıların odalarında falan olur tütsü yakarlar. Büyükler de der hep yapma kötü şeyleri çekme diye. Bu adaçayı yakmanın ne farkı var? Aynalara falan demişsin annecim ben yaparken korkarım

çok teşekkür ederim. bana çok uzak değilmiş sevindim.

Nikotin içeren minik sevimli çubuklar da bir nevi tutsu sayilabilir. Ben onları yakiyorum negatif enerjiden arınmak icin. Sevgili validem cocuklugumda negatif enerji yüklü terlik firlatirdi hep. Bundan mutevellit benim bunye komple negatif enerji doldu. Burun deliklerimden fiskiriyor hatta. Evlendigim vakit kötü enerjimi de alip herifin yanina goturunce ev arinacak. Sirkeli su ile dezenfekte edilen odami karantina bolgesi ilan edebilirler. Haklilar. İşte bunlar hep negatif enerji katkili terlik travmasi.

negatif enerjiyi terliğin güdümlü olması da sağlamış olabilir. ne de olsa annelerin terliği genelde hep güdümlü olur, direk hedefi vurur

bunun formülünü ben buldum :))

gülümsemek ve hatta evde güne başlarken gülmek, tabi tek başına değil, hep beraber ailecek.

Evle ilgili öneriler hoşuma gitti:) Peki ben kendimi negatif enerjiden nasıl arındıracağım

Evle ilgili öneriler hoşuma gitti:) Peki ben kendimi negatif enerjiden nasıl arındıracağım
Al eline bir kağıt seni mutlu ve mutsuz eden şeyleri yaz - mutlu olduklarını daha sık yapmaya çalış mutsuzluk oluşturan şeylerden çözümlenebilir olanları halletmeye çalış çözümlenemezlerin içinde geçmişten gelen acılar varsa onları geçmişte oldukları yerde bırak, geleceğe umutla bak ve gülümse Acizane aklıma gelenler bunlar tabii seni olumsuz etkileyen olay/kişi/durumları bilmediğim için genel olarak bunları yazabildim
Sevgiler...

Lily masallah sen bu pozitiflikle ev icin extra bisey yapmana gerek yok,evde senin olman yeter tatlim...:)

Lily masallah sen bu pozitiflikle ev icin extra bisey yapmana gerek yok,evde senin olman yeter tatlim...:)
Ayyy teşekkür ederim
Bana da arada geliyorlar o negatif düşünceler de, çok şükür toparlanıyorum hemen tabii dostlarım sağolsunlar kahrımı çekiyorlar birkaç gün :)
Kendime ilke edinmeye çalıştığım şey, geçmişi geçmişte olduğu yerinde bırakmak ve aynı olayları tekrar başa sarmamak çünkü bizi en çok yıpratan şeylerin geçmişten gelenler olduğunu düşünüyorum.

Çok güüzel yazmışsın, teşekkür ediyorum:) Daha yeni terk edildim de, arada bir baya kötü oluyorum. Kendim için de pek bir şey yapmıyorum sanırım, her gün yapacağım diyip bırakıyorum

Çok güüzel yazmışsın, teşekkür ediyorum:) Daha yeni terk edildim de, arada bir baya kötü oluyorum. Kendim için de pek bir şey yapmıyorum sanırım, her gün yapacağım diyip bırakıyorum
Anladım - şimdi olaylar çok taze olduğu için etkisinden hemen kurtulmak zordur senin için. Eminim atlatacaksın sadece biraz zaman ve sabır... Özelden sana yazacağım Konuyu işgal etmeyeyim

Bende internetten bu konuyu arastiranlardanim.
Ozellikle Prof. Dr. Yildiz Batirbaygil'in cok guzel yazilari var bu konuyla ilgili.
Ben mesela evde adacayi yakiyorum, sirkeyle evi temizliyorum daha dogrusu sirkeyi kullanmadigim yer yok hatta dus alirken bile.
Birde zil calmak diye bir yontemi duymustum, burada tum odalari dolasarak alkis yapiyorsunuz ve negatif enerjiyi kiriyorsunuz.
Fotograf ekleyemedim birde " negative energy bell " diye aratirsaniz cok degisik ziller var.
Tuz konusunda biraz tereddutte kaldim. Negatif enerjiyi emecegi icin ne kadar bekleyebilir kabinda bilemiyorum.
Benden simdilik bu kadar. Cok guzel bir konu takipcisi olacagim.

Uzerlik tohumunu bende duymustum.
Yakmanin disinda banyo yaparken kullanabilirsiniz.

Benimde çok bilgim yok bu konularda ne inanır ne inanmam yani kesin bir fikrim yok bu konularda ama şu Antika eşya yada başkalarının eşyası yada ev yani daha önce tanımadığım başka insanların hayatlarına tanık olan her eşya bulunduğum ortamda olması içimi sıkar bir yıl önce oturduğum eve taşındık hemde ayıla bayıla ama son bir yıldır hayatımız alt üst olmuş gibi pisikolojimiZde işlerimiZde iyi değil hep şunu düşünüyorum acaba bu evde güzel şeyler yaşanmadımı acaba daha önce burada yaşayan insanlar mutsuzmuydu kendi kendime bunu soruyorum hep , neyseki eşimin işlerinden dolayı satmak zorunda kaldık ve yakında başka bir eve taşınacağız inşallah,
yıllar önce bir yerde eşyaların hafızasının olduğunu okumuştum ve bunu gerçek örneklerle anlatan bir yazıydı çok ilginçti, gerçekten şu yatağı gösteren ayna meseleside dikkatimi çekti sakıncası nedir bilmiyorum ama şuanki evimde giyinme odası var ve kapakları boydan boya ayna yani yatak tamamen görünüyor son bir senedir eşime karşı manasız bir öfke var içimde yani en ufak bir şeyine bile fazlaca sinirleniyorum kendimi çoğu zaman mutsuz hissediyorum tabii yaşadığımız şeylerinde etkisi vardır mutlaka ama karı koca ilişkimiZ çoğu zaman benim tarafımdan gereksiz tartışmalar yüzünden etkileniyor..
Kısacası içimde hep bu ev bize iyi gelmedi diyorum ve taşınacağım günü iple çekiyorum

yatak odasında yatağı gösteren ayna feng shuie göre eşlerden birinin sadakatsizliğini tetiklermiş
ben öyle biliyorum..

ben normalde zaten sirkeli suyla siliyorum evi ve çiçek olarak sadece fesleğen bakıyorum o da kokusu güzel olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…