Peki kuru çiçek negatifse lavantayı da aktardan kurutulmuş almıyor muyuz hatta lavanta keseleri falan yapıyoruz, bu da aynı değil mi??? Birden aklıma takıldı da...:44:
evet nereden bulabileceğimi söylerseniz çok sevinirim.
Ametist en kuvvetli taş
Beggyy
Hahah haklısın çok tatlısın :) ama olay şu lavanta,biberiye,adaçayı gibi bitkiler yüksek titrşimli enerjiye sahip olduğundan düşük titreşimleri(negatif enerji) yi uzaklaştırıyorlar yani onların kurusununda faydası olur zaten lavantayı keseye koyup asmak gerekiyor özellikle aynalarda nazar enerjisi çok kalıyormuş ayna kenarına asabilirsin..
Bağdat caddesinde suadiye şaşkın arasında stone diye bir mağaza var..orası orjinal doğal taş satar
Nikotin içeren minik sevimli çubuklar da bir nevi tutsu sayilabilir. Ben onları yakiyorum negatif enerjiden arınmak icin. Sevgili validem cocuklugumda negatif enerji yüklü terlik firlatirdi hep. Bundan mutevellit benim bunye komple negatif enerji doldu. Burun deliklerimden fiskiriyor hatta. Evlendigim vakit kötü enerjimi de alip herifin yanina goturunce ev arinacak. Sirkeli su ile dezenfekte edilen odami karantina bolgesi ilan edebilirler. Haklilar. İşte bunlar hep negatif enerji katkili terlik travmasi.
Siz kuvarsı nasıl kullanıyorsunuz? Ve pembe kuvarsmı beyaz olanmı yoksa?
Al eline bir kağıt seni mutlu ve mutsuz eden şeyleri yaz - mutlu olduklarını daha sık yapmaya çalış mutsuzluk oluşturan şeylerden çözümlenebilir olanları halletmeye çalış çözümlenemezlerin içinde geçmişten gelen acılar varsa onları geçmişte oldukları yerde bırak, geleceğe umutla bak ve gülümseEvle ilgili öneriler hoşuma gitti:) Peki ben kendimi negatif enerjiden nasıl arındıracağım
Al eline bir kağıt seni mutlu ve mutsuz eden şeyleri yaz - mutlu olduklarını daha sık yapmaya çalış mutsuzluk oluşturan şeylerden çözümlenebilir olanları halletmeye çalış çözümlenemezlerin içinde geçmişten gelen acılar varsa onları geçmişte oldukları yerde bırak, geleceğe umutla bak ve gülümseAcizane aklıma gelenler bunlar tabii seni olumsuz etkileyen olay/kişi/durumları bilmediğim için genel olarak bunları yazabildim
Sevgiler...
Ayyy teşekkür ederimLily masallah sen bu pozitiflikle ev icin extra bisey yapmana gerek yok,evde senin olman yeter tatlim...:)
Al eline bir kağıt seni mutlu ve mutsuz eden şeyleri yaz - mutlu olduklarını daha sık yapmaya çalış mutsuzluk oluşturan şeylerden çözümlenebilir olanları halletmeye çalış çözümlenemezlerin içinde geçmişten gelen acılar varsa onları geçmişte oldukları yerde bırak, geleceğe umutla bak ve gülümseAcizane aklıma gelenler bunlar tabii seni olumsuz etkileyen olay/kişi/durumları bilmediğim için genel olarak bunları yazabildim
Sevgiler...
Anladım - şimdi olaylar çok taze olduğu için etkisinden hemen kurtulmak zordur senin için. Eminim atlatacaksın sadece biraz zaman ve sabır... Özelden sana yazacağımÇok güüzel yazmışsın, teşekkür ediyorum:) Daha yeni terk edildim de, arada bir baya kötü oluyorum. Kendim için de pek bir şey yapmıyorum sanırım, her gün yapacağım diyip bırakıyorum
Anladım - şimdi olaylar çok taze olduğu için etkisinden hemen kurtulmak zordur senin için. Eminim atlatacaksın sadece biraz zaman ve sabır... Özelden sana yazacağımKonuyu işgal etmeyeyim
Sirkeyle temizligi nazar icin yapiyordum ben. Arada bir uzerlik tohumu yakariz evde. Onun disinda meditasyona tekrar basladim geceleri uyumadan once ayaklarimi kaya tuzu attigim suyun icinde bekletiyorum cok rahatlatiyor gercekten :) namaz kildigim zaman yada evde kuran okundugu zaman da cok rahatlamis hissediyorum. Konuyu takip edecegim guzel bir konu olmus umarim sizden yeni seyler ogrenebilirim :))
Evet canım adaçayını islamda da diğer dinlerde de hatta feng shui gibi öğretilerde de öneriyorlar yap..
Antika eşyaları en azından haftada 1 sirkeli suyla silsinler..zaten o hissettiğin kasvet ve bunalma hali bile eşyaların ne kadar negatif enerjiyle yüklü olduğunun kanıtı..
Feng shui denen olay doğru enerji akışını sağlayıp evi chi (tanrı) enerjisiyle doldurmak..
Mesela yatak odasında ayna bulundurmak iyi değilmiş ve bulunuyosada asla yatağı göstermemeliymiş..
Benimde çok bilgim yok bu konularda ne inanır ne inanmam yani kesin bir fikrim yok bu konularda ama şu Antika eşya yada başkalarının eşyası yada ev yani daha önce tanımadığım başka insanların hayatlarına tanık olan her eşya bulunduğum ortamda olması içimi sıkar bir yıl önce oturduğum eve taşındık hemde ayıla bayıla ama son bir yıldır hayatımız alt üst olmuş gibi pisikolojimiZde işlerimiZde iyi değil hep şunu düşünüyorum acaba bu evde güzel şeyler yaşanmadımı acaba daha önce burada yaşayan insanlar mutsuzmuydu kendi kendime bunu soruyorum hep , neyseki eşimin işlerinden dolayı satmak zorunda kaldık ve yakında başka bir eve taşınacağız inşallah,
yıllar önce bir yerde eşyaların hafızasının olduğunu okumuştum ve bunu gerçek örneklerle anlatan bir yazıydı çok ilginçti, gerçekten şu yatağı gösteren ayna meseleside dikkatimi çekti sakıncası nedir bilmiyorum ama şuanki evimde giyinme odası var ve kapakları boydan boya ayna yani yatak tamamen görünüyor son bir senedir eşime karşı manasız bir öfke var içimde yani en ufak bir şeyine bile fazlaca sinirleniyorum kendimi çoğu zaman mutsuz hissediyorum tabii yaşadığımız şeylerinde etkisi vardır mutlaka ama karı koca ilişkimiZ çoğu zaman benim tarafımdan gereksiz tartışmalar yüzünden etkileniyor..
Kısacası içimde hep bu ev bize iyi gelmedi diyorum ve taşınacağım günü iple çekiyorum