Uzerlik tohumunu bende duymustum.
Yakmanin disinda banyo yaparken kullanabilirsiniz.
Banyoda nasil kullaniliyor? Ilk defa duydum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzerlik tohumunu bende duymustum.
Yakmanin disinda banyo yaparken kullanabilirsiniz.
Bende internetten bu konuyu arastiranlardanim.
Ozellikle Prof. Dr. Yildiz Batirbaygil'in cok guzel yazilari var bu konuyla ilgili.
Ben mesela evde adacayi yakiyorum, sirkeyle evi temizliyorum daha dogrusu sirkeyi kullanmadigim yer yok hatta dus alirken bile.
Birde zil calmak diye bir yontemi duymustum, burada tum odalari dolasarak alkis yapiyorsunuz ve negatif enerjiyi kiriyorsunuz.
Fotograf ekleyemedim birde " negative energy bell " diye aratirsaniz cok degisik ziller var.
Tuz konusunda biraz tereddutte kaldim. Negatif enerjiyi emecegi icin ne kadar bekleyebilir kabinda bilemiyorum.
Benden simdilik bu kadar. Cok guzel bir konu takipcisi olacagim.
Adacayi yakiyorum demissiniz ben cayini cok icerim kurutulmus hali var evde onu mu yakiyoruz baska bir yontemi var mi? Bahsettiginiz kisiyi arastiracagim ilgimi cekti. Tuzu ne icin kullanmayi dusunuyorsunuz? Ben meditasyon surasinda ayaklarimi tuzlu suda beklettigimi yazmistim eger o sekilde kullanacak olursaniz suyu hemen dokmeniz ve ayaklarinizi durulamaniz gerekiyor. Ayrica kullandigimiz tuzlu suya negatif enerji gectigi icin suya bakmamak gerekiyor. Eger evinize tuz koyacak olursaniz da sanirim en fazla 1 hafta kadar bekleyebilir ama bana o sekilde cok faydasi olacakmis gibi gelmedi. Ben kendi yontemime devam edecegim 😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel bir temizlik ortamı arındırır :) camasır suyu bunun icin birebir
Eskiler evde ağırlık var diye tabir ederlerdi =))
Ortada görünen bir yerde bir parça kurşun bulunduruyorum, zamanla eciş bücüş oluyor, ısıtıp düzeltiyorum. Kurşunun negatif elektriği çektiğini bir yazıda okumuştum. Bunun dışında lavanta vs.. güzel şeyler tabi ancak birebir etkisine inanmıyorum. Bir de evin havasını değiştirmek çok iyi geliyor, tüm perdeleri, pencereleri açıp derin bir nefes almak. Sirkeli su bizim eski örfümüzde zaten vardır, dini konulara girmek istemediğimizden açıklamasını yapmayacağım şimdi. Üzellik zaten çocukluğumdan beri bildiğim bir şey zeytin çekirdeği ile birlikte yakarız biz. Yani eşimin deyimiyle ; entel dantel akımlar boş, ne varsa bizim eskilerde var zaten =)))
Bende birkaç ay önce enerji uzmanımla birlikte tek tek tüm odaları mental olarak dolaşarak arındırmıştık. Sanırım kendisi reiki ile negatif enerjileri temizledi. Bende arada bir üzerlik tohumu yakarım ve tüm evi giriş kapısından başlayarak dualarla tüm evi dolaştırırım. Yerleride sirkeli su ile sildiririm. Şifa olsun inşallah
Eskiler evde ağırlık var diye tabir ederlerdi =))
Ortada görünen bir yerde bir parça kurşun bulunduruyorum, zamanla eciş bücüş oluyor, ısıtıp düzeltiyorum. Kurşunun negatif elektriği çektiğini bir yazıda okumuştum. Bunun dışında lavanta vs.. güzel şeyler tabi ancak birebir etkisine inanmıyorum. Bir de evin havasını değiştirmek çok iyi geliyor, tüm perdeleri, pencereleri açıp derin bir nefes almak. Sirkeli su bizim eski örfümüzde zaten vardır, dini konulara girmek istemediğimizden açıklamasını yapmayacağım şimdi. Üzellik zaten çocukluğumdan beri bildiğim bir şey zeytin çekirdeği ile birlikte yakarız biz. Yani eşimin deyimiyle ; entel dantel akımlar boş, ne varsa bizim eskilerde var zaten =)))
aklıma geldikçe sirkeli su kullanıyorum herazman olmasada faydasını görüyorum
Evet reiki ile uzaktan bile arındırma yapılabiliyor ama benim gibi reiki yapmayı bilmeyenler(henüz) bu yöntemleri kullanarak arındırma işlemini yapabiliyor..
Canım bunların hepsi islamda olan şeyler zaten ben de dini konuya girmek istemediğimden dini katmadım..bizim zamanında "batıl inanç,kocakarı adetleri" diyip güldüğümüz şeyleri bizden sonra batı keşfedinde(onlarda uzaj doğudan keşfetti tabi) bütün dünyaya bilimsel açıklamarıyla birlikte öğretiler başladı..
Peygamberimiz akik yüzük takardı..taşların enerjisinden yararlanırmış yani..özellikle firuzeyi tavsiye etmiş diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam..
Yatağının altına tuz koyup evine haftada bir sirke damlatırmış..dini kaynaklarda var bunlar..
Aynen öyle, batı keşfedilen her şeyi sektör haline getiriyor
Oysa nazarın negatif elektrik olduğu bizim toplumumuzda ezelden beri biliniyor, kurşunun da açıklaması budur aslında
Evlerde şap bulundurmak, sirke kullanmak, tütsü yapmak dinde de var, adetlerimizde de var
Vallahi işe yarıyorlar ne yalan söyleyeyim, bizim kocakarı adetleri bazen abartsa da çok güzel şeylerde çıkıyor içinden =)
Kızlar bu konuyu okuduktan sonra çok taktım bu meseleye. Evimi dip köşe temizledim. Zaten kutu gibi. Çabucak bitti. Ardından adaçayını yaktım bi teflon tavanın içinde. Evin içinde gezdirdim. Pencereleri açtım şimdi ama evden kokusu zor gidicek gibi. Ve bende bayağı bir ağırlık yaptı bu koku. Başım ağrıyor uykumu getirdi. Duş alıp uyumayı düşünüyüroum şimdi :)
Evde tütsü yakabilirsin...
Benim de şu sıra böyle bir şeye ihtiyacım var. Varsa şifalı bir reçete hemen yapabilirim.
Ben de enerji konusuna inanıyorum . Her eşyanın bir enerjisi var ve bence eşyalar insanlar tarafından kullanıldıkça hayat buluyorlar .
Evde hiç bitki yaprağı vs . yakmadım , çok emin olamıyorum . Yanlış bir şey yapmayayım da sonra
Mesela enerji temizleme işleminden sonra , evinize gelen fakat bu işlemi yaptığınızı bilmeyen birinden evin havasıyla , hissettirdikleriyle ilgili yorum aldınız mı hiç ? :26:
aklıma geldikçe sirkeli su kullanıyorum herazman olmasada faydasını görüyorum
Aynen öyle, batı keşfedilen her şeyi sektör haline getiriyor
Oysa nazarın negatif elektrik olduğu bizim toplumumuzda ezelden beri biliniyor, kurşunun da açıklaması budur aslında
Evlerde şap bulundurmak, sirke kullanmak, tütsü yapmak dinde de var, adetlerimizde de var
Vallahi işe yarıyorlar ne yalan söyleyeyim, bizim kocakarı adetleri bazen abartsa da çok güzel şeylerde çıkıyor içinden =)