- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
Aa super o zaman iyi denk geldiniz sağolun :)Bu sözleşmeyi siz hazırlamıyorsunuz ki.
Müteahhit hazirlatiyor, siz kontrol ediyorsunuz.
Eksik ya da değiştirmek istediğiniz şeyi değiştiriyorsunuz.
Dolap rengini genelde belirtmiyoruz sözleşmede, seramik boyutu belirtilir.markasi belirtilir. Rengi değil mesela.
Öncelikle site özellikler, bina özellikleri ve daire özellikleri gibi genelden özele gider.
Site özelliklerinde işte kaç blok, yeşil alan, çocuk oyun grubu vs. Varsa yazılır.
Binada bina girişi daire kapıları asansör yalıtım vs. Yazar.
Dairede de duvarlar boya mi kağıt mi, yerler seramik mi parke mi, tavan asma tavan mi, dolap yapılacak mi, vitrifiyeden armatürlere kadar her şey markasıyla beraber yazılır.
Elinizde sözleşme varsa kafaniza takılan bir kısım varsa yardımcı olabilirim. Ben de bu sözleşmeleri hazırlayanlardan biriyim.
Evet dediginiz gibi biz hazirlamiyoruz ornek sozlesme verdiler ama mesela elektrik dogalgaz saatleri kombisi, bina yikildiginda verilecek kira yardimi vs. Bunlar eklenmemis bunlarin eklenmesini istiyoruz.
aklima takilan seylerden birisi mesela asansör de eklenmemis eklensin istiyorum eklerler mi?
Dediginiz gibi boyasindan armaturune yazilmis ama mesela 1. Sinif serloor veya muadili marka diyor. Bu duumda marka belirlememiz lazim mi tüm bu malzemeler icin. Muteahhit burda bir sıkıntı yaşatır mı belirtmedigimiz durumda.
Dolap vs. Rengiyle ilgili de sey yazmislar hani kullanilmayan bir rengi ucuz diye kullanabilirlermis bu nedenle rengi onemli.
rengiyle birlikte belirtsek pek dikkate alinmaz mi ?
Birde daireler iskan ruhsati haric arsa malikine teslim edilecek diyor oturma izni olmadan nasil devrediyor?