- 10 Mart 2020
- 193
- 139
- 18
- Konu Sahibi Patilihayat
-
Ayrıca yaşamak,barınmak,beslenmek ve okumak TC kanunlarına göre haktır engellenemez. Allah razı olsun cebime para koymuşlar. Giydirmisler,yedirmisler icirmisler bunları yapmayacaklarsa zaten anne baba olmanın anlamı ne ? Her anne babanın görevi değil mi bunlar ? Siz cocugunuzu aç,parasız mı bırakıyorsunuz ki bunları ayrıcalık olarak görüyorsunuz. Ben de her türlü ev isinde yardım ettim, ev disindaki islerde yardım ettim,saygı gösterdim,bir dediklerini iki etmedim. Ayrıcalık mı göstermis oldum çocukların görevleri de bunlar değil mi? Türkiye de sayılı liselerden olduğu icin gönderdiler. Ünide de öğretmenlik yazmasam göndermeyeceklerdi.Arkadaslar sizin aileniz benim ailemden daha baskici diye benimkiler baskici olmuyor mu ? Ben sükürsüz mü oluyorum ? Siddetin baskının hicbir türlüsü kabul görmemeli. Benim gittigim lise kapalı cezaevinden halliceydi. Haftada bir gün 10-17 arası okul dışına çıkma izni vardı. Onda da her yere gidemiyorduk yasaktı. Hocalar tarafından arkadaslar tarafından iftiralara mobbinge maruz kaldım. Telefonum kapalı olsa çekmese seni okuldan alırız,sevmediğin biriyle evlendiririz diye tehdit ediliyordum. Üniversitede eve çıktım diye kaydını sildir dediler. Basvuru formunu tek başıma doldurdum diye onları rezil ettiğimi söylediler. Başkanlığa aday olduğumda sen kime sordunda aday oldun dendi. Arkadaşımla küstüm diye okula yüzüm mor gittim. Bir arkadaşımla şakalaştım diye herkesin gözü önünde babam beni müdür odasina çekip bağıra bağıra dövdü 11 yaşındayken. Facebook hesabı açtım diye üzerimde sandalye kırıldı. Şiir yazdım diye öldüresiye dövüldüm(7-8 yaslarındayken). Ağladım diye babama sarılmak istediğimde babam kollarimi kıdrcaktı.llköğretim hayatında herkesin babası onu dövüyor demesi nasıl bir durum anlatamam.Hala da biri bir şey icin elini kaldırsa refleks olarak yüzümü kapatırım. Her detayı tek tek yazmam gerekmiyor. Erkek kardeslerimin bu kadar özgür olduğunu gördükçe her istedikleri yapıldıkça koşulsuz kabullerini gördükçe ben daha cok cildiriyorum. Varolan haklar da yetmiyor. Kardeşler arası ayrımcılık konusacak kimse olmaması beni tüketiyor. Annem bile her zaman suçu ben de bulur.
Ailemin yanında çalışacağım demedim ailemin yanından ayrılarak farklı bir sehirde çalışmayı planlıyorum ama gecinememekten korukuyorum dedim. Ben de zamanında standlarda calistim ünideyken ama is tanımları öyle standlardaki gibi değil.Standlarda 50-60 a calışırdık.Bunların iş tanımları karşılama hostesi olarak geciyor 400-500 tl yol artı yemek konaklama günlük ücret. Bilgi alanileceğim baska tarafsız yer bulamadığım icin eksisözlükten bakt8m.
İthamlarınız çok çirkin.Firma hostesliği gibi bir sey gördüm internette. Resturantlarda,eglence mekanlarında,standlarda vs.. ücretleri de cok iyi ama eksi sözlükte arastirdim bu isi yapabilmek icin tacizlere katlanmak sürekli dekolte mini etek topuklu ayakkabı giymek ağır makyajlar falan gerekiyormuş.Fizigim iyi elim yüzüm düzgün ama sarisin iri göğüslü değilim ona bile kabul edilir miyim bilmiyorum. Kısacası eskortluğun bir alt seviyesi.
Benim bir ithamim yok ki hic görmedim firma hostesi. Yani dedigim gibi sadece arastirdim böyle yaziuordu her yerdeİthamlarınız çok çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?