Evi Kelebekler Bastı Yardım !!!!!

Insanin başina gelmeyince bilemiyor tabi uçusan guveleride ya öldürün yada sinek veya bocek ilaci sıkın yoksa evde dolaşıp dururlar

Birde tahil guvesi oyle perdeye kiyafetlere zarar vermez.
Tahıl güvesi; bu tür güveler tahılla beslendiği için bu ismi almıştır. Tahıl tanelerinin iç kısmını yer ve içi boşalan tahıla yumurtalarını bırakır. Ambarlarda görülür ve bulundukları ortam sıcak olduğundan çok çabuk ürer

Aynen tek tür güve değil bunlar sanırım gruba ayrılmış kıyafet için farklılar sanırım yün yiyorlarmış :26:

Keşke keşke bende ki güve mi neymiş ilk defa duydum ben bu güve arkadaşları google dan baktım aman yarebbim tüyleri felan of of

Çok tatlısın gerçekten. Şaka bir yana ben de çok rahatsız olurum öyle şeylerden, bir kere cam kavanozdaki mısır unum kurtlanmış da uzun süre dolabı açarken tedirgin oldum. Bence eşin dolaptaki her şeyi atsın, bir de silip havalandırsın, sen görme, görürsen mutfakta sorun yaşayabilirsin.

Aynısı benim de başıma geldi. Ordaki erzaklardan beslenmiyorlar. Orası yuvaları. Yumurtalarını da oraya erzakların içine bırakıyorlar. Un, bulgur, mercimek ne varsa hepsinin içinde şu an larva var ve büyüdüklerinde önce kurtçuk sonra kelebek olacaklar. Biliyorum ziyan olacak ama ordaki tüm erzakları atman ve ciddi olarak erzak dolabını temizlemen gerekiyor. Yoksa bir süre sonra her yeri sarıyorlar. Ben de başta senin yaptığın hataya düştüm sonradan kurtulana kadar çektiğimi bir ben bilirim.

Çok şekersiniz
Muhtemelen o kelebekler erzaklardan oluştu. Önce kurtlanıyorlar sonra o kurtçuklar minik kelebek gibi oluyor. Bir an önce o erzakları atmalısın. Ve sıcak havalarda buzdolabında muhafaza etmelisin.

Halledecek eşim sağolsun o konularda sıkıntım yok benden cesaretli hepiciğini atacağım yapacak bir şey yok o silmez ama ben silerim olsun o atsın da hepsini ben sileyim teşekkür ederim canım benım o senin tatlılığın

Çok şekersiniz
Muhtemelen o kelebekler erzaklardan oluştu. Önce kurtlanıyorlar sonra o kurtçuklar minik kelebek gibi oluyor. Bir an önce o erzakları atmalısın. Ve sıcak havalarda buzdolabında muhafaza etmelisin.

öyle yapiciğim daha toyum bunların böyle şeylere dönüşeceğini bilemedim akşama gidelim evimize atacak hepsini eşim sonrada bir güzel sileyim gitsinler karşı komşuma o yakışıklı arkadaşlar pek haz etmem de karşı komşumdan

canım erzakların kurtlanmış onlar da kelebek oluyorlar.....sıcaklarda paketti açılmamış ürünler bile kurtlanıyor....özellikle tahıllar

Bir de kıyamamış ya kelebeklere Bu arada tecrübeli arkadaşlar engellemek için ne yapılacağını da söylese bize de önlemimizi alsak, ne olur ne olmaz.

Ciddi misin Allah'ım siz bu kurtçuk kurtçuk dedikçe içim fena oluyor :84: unda var mısır unu da var mercimek var (yeşil) prinç kurufasülye daha paketi açılmadı ama, çekirdek çerez abur cubur sıvıyağ şeker Allah ım krizzzzz :84: hepsinin kökünü kurutmak için and içtim :104: :104:

canım erzakların kurtlanmış onlar da kelebek oluyorlar.....sıcaklarda paketti açılmamış ürünler bile kurtlanıyor....özellikle tahıllar

öyleymiş bir paket daha açılmamış kurufasülyem var dünya para verdim makarnalarım hazır çorbalar onları da atacağım yapacak bir şey yok

Bir de kıyamamış ya kelebeklere Bu arada tecrübeli arkadaşlar engellemek için ne yapılacağını da söylese bize de önlemimizi alsak, ne olur ne olmaz.

sıcak havalarda erzakları buzdolabında saklayın dediler mantıklı geldi bana da bende öyle yapacağım canım :81::81:

öyleymiş bir paket daha açılmamış kurufasülyem var dünya para verdim makarnalarım hazır çorbalar onları da atacağım yapacak bir şey yok

Hepsini atmana gerek yok hemen. Kontrol edersin. zaten kurtlanmış olan erzak belli olur. anlarsınız yani. kurtlanmamışları da daha serin bir yere alabilirsin.

Canim onlar kelebek degil guve.. bende de olmustu tatile gittigimiz donem kavanozlarda olan erzaklarimin icinde de olmustu princ nohut vss.. onlara geliyor zaten ben cozum olarak tum erzaklari attim ve dolabi iyice temizledim gittiler canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepsini atmana gerek yok hemen. Kontrol edersin. zaten kurtlanmış olan erzak belli olur. anlarsınız yani. kurtlanmamışları da daha serin bir yere alabilirsin.

öylede ben çok huylandım :18: akşam ki psikolojime göre hareket ederim sağ olanları alır serin yere koyarım yada evet evet mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…