- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
canım kelebek dediğin güve olmasın sakın. erzakların olduğu yer dediğine göre bir şeyler güvelenmiş olabilir. öncelikle erzaklarını kontrol et.
sıcakta bırakmışsınız erzağınızı
öncelikle hepsini tek tek tepsiye koyun bakliyatlarınızı havalandırın balkonda
sonrada soğuk bi yer yada buzdolabına koyun
birde belki kurtlanan olmuştur bir bakın derim
geçmiş olsun
tamam kıyamıyorsunuz ama kıymak zorundasınız :) yoksa erzakları yiye yiye çoğalırlar ve tüm evinizi basarlar.erzakları iyice havalandırıp, serin bir yerde muhafaza edin. dolabınızın içini de deterjanlı suyla silip durulayın
Dün görünce eşime söyledim hemen adam oralı bile olmadı deli detti benievimi basmak mı aman yarabbim Allah ım sen koru korkudan ölürüm ben böceklerden çok korkuyorum :2: hafta sonu iş başa düştü eşim ile bir güzel çıkaralım tüm erzakları dediklerinizi yapayım ama sonra sildikten sonra yerleştireceğim onları yine gelirler mi :44: bu arada mutfak dolaplarım eski de değil 1.5 yıl oldu yaptıralı eski olsa dicem ki mutfağın malzemeleri kötü yine gelir mi diye ama bilemedim offff
Aynen bugün 5 tanesine kıyamassanız, yarın mecburen 50 tanesine kıyacaksınız.. Sorunun köküne inşn nerde üredilerse o bakliyatınızı falan atın, diğerlerini de havalandırın yada yayıldılarsa hepsi birden gidecek çöpe mecbur.. Ama bu işe hemen çare bulmassanız başka odalara da, mutfağa da yayılırlar elinizi çabuk tutun derim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dünden beri bir huylandım görseniz her yerim de onlardan var sanıyorum
eskiliğinden değil zaten hava sıcaklığından
korkmayın onlar kelebek sadece ama biraz daha havalandırmaz ve soğuk yere koymazsanız kurt olur
Eşiniz erzakları falan atıversin çöpe-balkona falan, siz ellemeyin bence, huylanmakta haklısınız tabigeçmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün görünce eşime söyledim hemen adam oralı bile olmadı deli detti benievimi basmak mı aman yarabbim Allah ım sen koru korkudan ölürüm ben böceklerden çok korkuyorum :2: hafta sonu iş başa düştü eşim ile bir güzel çıkaralım tüm erzakları dediklerinizi yapayım ama sonra sildikten sonra yerleştireceğim onları yine gelirler mi :44: bu arada mutfak dolaplarım eski de değil 1.5 yıl oldu yaptıralı eski olsa dicem ki mutfağın malzemeleri kötü yine gelir mi diye ama bilemedim offff
iri tuz alın ve erzaklarınızın içene birer yemek kaşığı kadar atın. nasıl olsa kullanmadan önce yıkayacaksınız ya o zaman tuzu gider. ya da kapların içine 2 - 3 tane defne yaprağı atın o da koruyucu olacaktır
Nasıl huylandım anlatamam her yerim kaşınıyor, dediklerinizi dikkate alacağım hatta haftasonunu bekleyemem ben iyisi mi akşama işten eve gelelim hemen işe koyulayım bir an evvel ilginiz için teşekkür ederim
haftasonuna kadar beklememeniz sizin yararınıza olur.daha fazla çoğalmamış olurlar madem çok korkuyorsunuz eşinizin de yardımcı olmasını sağlayın.
rica ederim :13::13::13:
sen ölme emikelebek değil güve onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?