- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi fiyonkbakery
benim evde de var bakalım hafta sonu araştırcam nerdeymişler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcak olayını katılıyorum kapaklı uzun bir dolap erzaklığım ve her akşam yatarken kapağını kapar öyle yatarım gün içerisinde de evde yokum malum çalışan bir kadınım akşam eve geliyorum o zaman açarımben nasıl kurtulucam bunlardan
böceklere karşı fobim var benim onların orada olduğunu bildiğim için nasıl çıkarıcam tüm erzağı oradan :18: :18: :18:
canım ya gecen sene basıma aynı sey geldi zor oldu valla ama kurtuldum umarım tez zamanda kurtulursun dikkat et guvelere eve yayılır kıyafetlere de gelır aman dıkkat et![]()
güve falandır onlar
geçen ben de bakliyatları boşalttım
patlatmak için mısır var ya kavanozun içinde ondan vardı, off mısır sayısı kadar böcek oluşmuş içinde hiç kavanozu açmadan attım.
unu da eledim ondan da çıktılar.
bence yok edin o böcekleri yoksa diğer yerlere de bulaşırlar.
Evde uçuşan rengarenk kelebekler hayal etmiştim, çok mu iyimserim neyim ..![]()
benim evde de var bakalım hafta sonu araştırcam nerdeymişler![]()
Bak canım bakşuan evdeler acaba ne yapıyorlar :26: dolu erzak var istemedikleri kadar yemek mi yiyorlar yoksa yemek yiyip keyif yaptılar şimdi şekerleme için kestiriyorlar mı :44:
![]()
Ya bişey diyim mibir tane de evde gördüm mutfaktan hariç akşam yatarken yatak odamızın canımın açarız sıcak malum, tülü çektim kenara camı açacağım camın çerçevesinde gördüm :84: akşam eve gidiyim eşim ile konuştuk az önce hepsini çöpe atacağım birde güzel çamaşır suyu ile temizleyeyim:18:
Dün akşam yorgundu Allah için günahını almıyım adamınbende ısrar edemedim zaten
az önce aradı anlattım durumu akşam birlikte temizleriz atarız bakliyatları dedi
![]()
ilahi çok tatlısın ben yılandan falan korkmam ama ciddiyim bu arada küçük haşerattan ödüm kopar
![]()
özellikle perdelere gelıyolar yıyolar da
Perdelerim yenine istediler onlardan o kadar erzak varken vicdansızlar
![]()
canım bak kıyafetlerin bıle delik desik olur bugun hallet o işi onlara kıyman gerek yoksa onlar sana kıycak![]()
Cok tatlisin bu arada korkun bile guzel:))))Kökünü kuruturum onların vallahi damarıma basmasınlarbacak kadar boylarıyla
tamam canım akşam ilk işim temizlemek olacak
![]()
teşekkür ederim sevgiler
![]()
Cnm onlar kelwbek degil guve veya kepenek denir sanirim orda kutu bakliyatiniz kurtlanmis sonrada guveye dönüşmüs sicaktan oluyor tavsiyem fazla kutu bakliyat almayin alfiklarinizida cam kavonazda muhafaza edin ve ordaki bütün malzemeleri de çöpe atin kullanmayin
Cok tatlisin bu arada korkun bile guzel:))))
Birde tavanlara falan bak ilk once kiA gibi kurtcuklar oluyir indan sonrada guveye dönüşüyor benim ev sicak olur yasadim bu olayi ve mutfak tavanlarinda buldum ve temizlefim sonrada cam kavonozlara koyfum birseycikler olmuyir birde ara sira kintrol et bakliyatlari unuda ayri yere koy un daha cabuk guvelenir...