Evi Kelebekler Bastı Yardım !!!!!

Evde uçuşan rengarenk kelebekler hayal etmiştim, çok mu iyimserim neyim .. :16:

Sıcak olayını katılıyorum kapaklı uzun bir dolap erzaklığım ve her akşam yatarken kapağını kapar öyle yatarım gün içerisinde de evde yokum malum çalışan bir kadınım akşam eve geliyorum o zaman açarım :17: ben nasıl kurtulucam bunlardan :30: böceklere karşı fobim var benim onların orada olduğunu bildiğim için nasıl çıkarıcam tüm erzağı oradan :18: :18: :18:

canım ya gecen sene basıma aynı sey geldi zor oldu valla ama kurtuldum umarım tez zamanda kurtulursun dikkat et guvelere eve yayılır kıyafetlere de gelır aman dıkkat et:ssz:

güve falandır onlar
geçen ben de bakliyatları boşalttım
patlatmak için mısır var ya kavanozun içinde ondan vardı, off mısır sayısı kadar böcek oluşmuş içinde hiç kavanozu açmadan attım.
unu da eledim ondan da çıktılar.
bence yok edin o böcekleri yoksa diğer yerlere de bulaşırlar.

canım ya gecen sene basıma aynı sey geldi zor oldu valla ama kurtuldum umarım tez zamanda kurtulursun dikkat et guvelere eve yayılır kıyafetlere de gelır aman dıkkat et:ssz:

Ya bişey diyim mi :14: bir tane de evde gördüm mutfaktan hariç akşam yatarken yatak odamızın canımın açarız sıcak malum, tülü çektim kenara camı açacağım camın çerçevesinde gördüm :84: akşam eve gidiyim eşim ile konuştuk az önce hepsini çöpe atacağım birde güzel çamaşır suyu ile temizleyeyim:18:

güve falandır onlar
geçen ben de bakliyatları boşalttım
patlatmak için mısır var ya kavanozun içinde ondan vardı, off mısır sayısı kadar böcek oluşmuş içinde hiç kavanozu açmadan attım.
unu da eledim ondan da çıktılar.
bence yok edin o böcekleri yoksa diğer yerlere de bulaşırlar.

Mısır sayısı kadar mı :53: Ablam sen nediyorsun :2: Allah ım çok korkuyorum abartmıyorum inanın böceklere karşı inanılmaz bir korkum tiksinmem var Allah ım affetsin ama elimde değil erzaklıktaki tüm bakliyatları atacağım olacak gibi değil çok korkuyorum :25::25::25:

benim evde de var bakalım hafta sonu araştırcam nerdeymişler :27:

Bak canım bak :50: şuan evdeler acaba ne yapıyorlar :26: dolu erzak var istemedikleri kadar yemek mi yiyorlar yoksa yemek yiyip keyif yaptılar şimdi şekerleme için kestiriyorlar mı :44: :14:

Bak canım bak :50: şuan evdeler acaba ne yapıyorlar :26: dolu erzak var istemedikleri kadar yemek mi yiyorlar yoksa yemek yiyip keyif yaptılar şimdi şekerleme için kestiriyorlar mı :44: :14:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:ilahi çok tatlısın ben yılandan falan korkmam ama ciddiyim bu arada küçük haşerattan ödüm kopar:52::52::52::52:

Ya bişey diyim mi :14: bir tane de evde gördüm mutfaktan hariç akşam yatarken yatak odamızın canımın açarız sıcak malum, tülü çektim kenara camı açacağım camın çerçevesinde gördüm :84: akşam eve gidiyim eşim ile konuştuk az önce hepsini çöpe atacağım birde güzel çamaşır suyu ile temizleyeyim:18:

özellikle perdelere gelıyolar yıyolar da

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:ilahi çok tatlısın ben yılandan falan korkmam ama ciddiyim bu arada küçük haşerattan ödüm kopar:52::52::52::52:

:1::1: aynen bende öyle çok korkuyorum ürküyorum geçen yaz arı soktu göbeğimden denizde sanki yılan soktu gibi oldum kahroldum :16: eşim hep der sen bu yürekle mi yaşıyorsun diye dalga geçer ama elimde değil :1:

Son düzenleme:
canım bak kıyafetlerin bıle delik desik olur bugun hallet o işi onlara kıyman gerek yoksa onlar sana kıycak:1:

Kökünü kuruturum onların vallahi damarıma basmasınlar :25: bacak kadar boylarıyla :1: tamam canım akşam ilk işim temizlemek olacak :12: :12: teşekkür ederim sevgiler :16:

Cnm onlar kelwbek degil guve veya kepenek denir sanirim orda kutu bakliyatiniz kurtlanmis sonrada guveye dönüşmüs sicaktan oluyor tavsiyem fazla kutu bakliyat almayin alfiklarinizida cam kavonazda muhafaza edin ve ordaki bütün malzemeleri de çöpe atin kullanmayin

Kökünü kuruturum onların vallahi damarıma basmasınlar :25: bacak kadar boylarıyla :1: tamam canım akşam ilk işim temizlemek olacak :12: :12: teşekkür ederim sevgiler :16:
Cok tatlisin bu arada korkun bile guzel:))))
Birde tavanlara falan bak ilk once kiA gibi kurtcuklar oluyir indan sonrada guveye dönüşüyor benim ev sicak olur yasadim bu olayi ve mutfak tavanlarinda buldum ve temizlefim sonrada cam kavonozlara koyfum birseycikler olmuyir birde ara sira kintrol et bakliyatlari unuda ayri yere koy un daha cabuk guvelenir...

Cnm onlar kelwbek degil guve veya kepenek denir sanirim orda kutu bakliyatiniz kurtlanmis sonrada guveye dönüşmüs sicaktan oluyor tavsiyem fazla kutu bakliyat almayin alfiklarinizida cam kavonazda muhafaza edin ve ordaki bütün malzemeleri de çöpe atin kullanmayin

Ben güve nedir hiç bilmezdim az önce konuyu açınca öğrendim sizin sayenizde öğrenmiş oldum :16: akşam eve gideyim hayırlısı ile açıp havalandırma bile yapmayacağım direk hepsini çöpe atacağım birde güzel temizleyeyim, yalnız bir şey soracağım dün akşam birde yatak odamda gördüm camıın çerçevesinde belliki bunlar erzaklıktan ayrılıp ev içine de dadandılar ve dadanacaklar onlar için ne yapmam lazım :44:

Cok tatlisin bu arada korkun bile guzel:))))
Birde tavanlara falan bak ilk once kiA gibi kurtcuklar oluyir indan sonrada guveye dönüşüyor benim ev sicak olur yasadim bu olayi ve mutfak tavanlarinda buldum ve temizlefim sonrada cam kavonozlara koyfum birseycikler olmuyir birde ara sira kintrol et bakliyatlari unuda ayri yere koy un daha cabuk guvelenir...

Teşekkür ederim o senin tatlılığın :16: bakıcam tamam Allah bana yardım etsin :5: Haydi Bismillah diyeceğim inşallah Allah bana sabır güç versin :14:

Back
X