Anket evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

evet kızlar yaşınızı saklarmısınız

• Ankete Katılan
    259
hayır saklamam yaşımı söylerim ama
inanmazlar daha küçük oldugunu dile getirler
görenler 25_26 sanıyorlarjeyyar

alahn bildiğini kuldan neden saklayım şimdiki yaşım 23 yani 85 doğumluyum yokmu yaşı yaşıma uygun oğlu olan

[Ben 40 olduğumu iddia ediyorum hesaplar 39 diyor
Ama 40 yaşın hep çok özel olduğunu düşünürdüm
Kadınların 40 yaşında çok hoş bir olunluğa ulaştıklarını!!!
Bu duumda seneyede 40 diyebilirimyerimseniben
Ben 40'tan çok memnunum
:nazar:

hehehh bi on yıl sonra belkii :1rolleyes: şimdilik mutlu mutlu yirmi diyorum sengözlerimebaksanab

Daha girmeden yaşımı büyüterek söylerim 2009 a girdiğimde martı beklemeden yaş 35 diyeceğim mesela naniknanik

hiç saklamam doğum tarihimi söylerim.1954 doğumluyum.yaşımı hep 10 yaş eksik tahmin ederler.
zaten ben kendimi bu yaşta hissetmiyorum,şu an 40 gibi hissediyorum.şimdi burada herkes oooo 54 müş diyordur,seneler öyle çabuk geçiyor ki anlamadım bu yaşa ne zaman geldiğimi.ben de kaç yaşımda olduğumu hatırlamıyorum"insan 50 yaşına gelince ölsün"diyordum.şimdi gülüyorum ne 50si ya daha hayata yeni başlanıyor 50 yaşında.

slm bende yaşımı saklamam 36 yaşındayım niye saklım saklayınca yaşım kuculecekmi ama hic gostermem herkez oyle söyler kızlarımla gezerken tanımayanlar abla kardeş zanneder

daha saklancak birşey yok, 20 yaşındayım :sm_cool:
ilerde de saklayacağımı düşünmüyorum ama a.s

daha yeni 26ya girdim hiç saklama ya da indirme gereği duymadım ama ,
30dan sonra bakıcaz artık tatlicadiarzu

Son düzenleme:
bnde saklamam bnde 28 yasındayım saklamya gerk yokkı zaten neyse o solerım saklayınca degişcekmi bnce saklyanlar kendnı kandrırır ancak

hep gerçeği söyledim..
35 yaşındayım fakat yaşımı asla göstermiyorum..
yaşımı öğrendiklerinde inanmıyorlar :))))

ben hiç saklamam hatta saklayanları çok gereksiz bulurum yani sen şimdi yaşını saklayınca yada küçültünce gençleşecek misn saçma yani hem bide gerçek yaşın ortaya çıkınca ne olcak insan küçük düşmez mi yani ben açık açık söyliyim 23 yaşındayımmmm...........

24 e girdim şimdiye kadar saklama gereği duymadım ama bi 4-5 yıl sonra nolur bilmiyorumsırnaşık şey:roflol:

Back