Çok vahim değilde durumlar :mymeka: çok yanlız kalmak istemiyorlar ben hastayım işte ayaklarına yatıyorlaryemek yapamam diyorlarcokacimcoook yani benimki öyle
bütün kızlar toplanmış toplanmış sarubocegin sayfasındazemuszemus
evet sarubocek ben formasyon almıştım bir dönem amasya da okudum aslında orda eğitimde almıştık formasyonu ilkadım da da kalıyorduk:) çok güzeldi oralar dediğin gibi bağımlılık mı yapıor ne?kaydirigubbakcemile5
yemek tarifin için teşekkür ederim üşenmeyip yazmışsın e bende üşenmeyip yapacağımopuyorumnanaktan
sarubocek burayı nasıl keşfettin ne zamandır kk dasın?
Merhabalar deminden beri okuyorum tekrar sormayım sorulari diye ama gözümden kaçmışsa eger şimdiden özür dileyerek sorumu soruyorum.. Canim 1.sorum ne mezunusun calisiyorsun sanirim dimi 2.sorum tutumlu musun kıyafetlerine cok para harcar misin 3.sorum eşinin ailesiyle ilişkilerin nasil görümce kaynana vs gercekten bi kac mesajına rastladım gayet ılımlı kibar birisin ablacim o yüzden merak ettim ablacim dedim yasim kucuk cunku senden sakıncasi yoktur umarim :)
gerçekten çok teşekkür ederim..herkes senin olaylara verdiğin yanıtların ne kadar yapıcı olduğundan bahsediyor o yüzden bende sormak istedim..annemle bir türlü yıldızımız barışmıor,çok küçük şeylerden birbirimizi kırıoruzz..hep merak ediorum anne olunca onu anlıcam mı diye..gerçekten tavsiyen için teşekkür ederim dikkate alıcamm[/QUOTE]Merhaba,
Annemi ben çok üzdüm çocukluğumdan genç kızlığıma kadar.Başıma buyruk oldum.Bir bebek için saatlerce ağlardım çok kötü bi çocukluk yaşattım anneme.Rahmetlime.Gece yemeğimi yediremezleri babanneme götürürlerdi beni yemek yedirmek için.
Annemde hep derdi anne olunca anlarsınız beni diye..Anlıyorum..
Zor günler yaşattığım içinde pişmanım.Affedemiyorum kendimi.
Benden sana kardeş tavsiyesi asla annenle zıtlaşma.Var bir bildiği emin olyerimseniben
Aaaaaaaaaaayyyyyyyy benim askimmmm nerelere konuk olmus bakimmm
Yer askitosu onuuuu opuyorumnanaktan
Sorularinizla cok terletmeyin benim bidigimi emi kaydirigubbakcemile3
Sana sorcakta bi sorum yokki cok iyi taniyorum seni . benim gibi gezente , süslü püslü ,tatlimi tatli sekermi seker , balmi bal bi dostsun sen..
neyse sunu soriyim bari beni ne kadan sefiyon söle bakimm saruuuuuukaydirigubbakcemile2
samsun da oturuyomuşsunuz...eşim acemiliğini orda yapmıştı,yemin töreni için gelmiştim...1 gün kalsamda görebildiğim kadar çok güzel bi yer...
orda mı doğup büyüdünüz yoksa sonradan mı gittiniz?
bi de kaçyaşındasınız ve kaç yaşında evlendiniz?
saribocek hosgeldinnopuyorumnanaktan
kendinde en sevdigin ozellik nedir?ve olmazsa olmazin nedirr??
saruboceq merhaba :)
sen bana göre bu forumdaki dürüst kişilerden birisin ve seni çok taktir ediyorum bu yüzden...
soruma gelince duygularını çok yoğun duygularla yaşayan bir anne olarak;
sence bir anne çalışmalı mı yoksa çalışmamalı mı?
La böcük, belli bir süre çalıştıktan sonra evinin kadını olmak nasıl bişe???boshayallersmile
Merhaba teşekkür ederim güzel sözlerin içinopuyorumnanaktan
Annenin çalışması şimdi artık yaşam şartlarınada bağlı.Erkeğin maaşı kira,diğer giderler,bebeğin masrafına yetiyorsa anne çalışmasada olur.Ama yaşam standartları çok çok düşüyorsa çok da duygusal düşünmeye gerek yok diyorum ben hep.Sonuçta çalışan annelerde çocuklarının yaşam kalitesini artırmak için çalışıyorlar.
Biz kira versek(kayınvalidemlere ait evde oturuyoruz)belki bende çalışmak zorunda kalırdım.Tek maaşla hem kira,hem geçim çok zor çünkü günümüzde bu bir gerçek.O yüzden ben bebeğini bırakıp çalışan anneleri üzemem martabal okuyupda.Kişinin durumuyla ilgili diyelim.kaydirigubbakcemile5
BoCukum seni çok seviyorum canım arkadasım okadar içten candansin çok tükendim nokta bana çözümler üreten kafamı dağıtan ve her sekilde yanımda olamasada tlf beni teselli eden canım arkadaslarımdan biri kk çok şey borçluyum bana mükemmel arkadaslar kazandırdı.
Evet sıra sorumda. Seni cekemeyenelere ne demek istersin ? :))
sarubocek boyun kaç cnım...profilinde gördüğüm fotoya göre çok hoş bi bayana benziyorsun..merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?