• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet en sonunda bende bırakmak istiyorum

Yanında sürekli ağzına atabileceğin naturel kuruyemiş bulundur bol bol su iç sinirlenince sakinleştirebilecek kişilerle konuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben diyet yapıyorum o yüzden abur cubur yemiyorum sanırım bu yüzden biraz fazla zorlanıcam ama olsun kurtulayım şu zehirden yeter😒

Tatlım naptin nettinnnnnn???
Nasıl gidiyor ikinci gün?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok zor bugün ama sıkıyorum dişimi inş pes etmem ama sersem gibi dolaşıyorum sabah kendimi alışverişe verdim zaman geçti ama artık geçmiyor birde uyku düzenim bozuldu uyuyamıyorum yaa 😞😞

Canım çok zor bugün ama sıkıyorum dişimi inş pes etmem ama sersem gibi dolaşıyorum sabah kendimi alışverişe verdim zaman geçti ama artık geçmiyor birde uyku düzenim bozuldu uyuyamıyorum yaa 😞😞

Ilk bikac gün maksimum 1 hafta dayannn, diren..
O kadar alışkanlık kolay değil elbet :)

Ilk bikac gün maksimum 1 hafta dayannn, diren..
O kadar alışkanlık kolay değil elbet :)

Canım direniyorum haklısın dile kolay 10 yıl içtim şimdi tekrar çıkıcam yürüyüşe gidicem kafamı dağıtmalıyım yoksa zaman geçmiyor

Canım direniyorum haklısın dile kolay 10 yıl içtim şimdi tekrar çıkıcam yürüyüşe gidicem kafamı dağıtmalıyım yoksa zaman geçmiyor

Calismiomusun sen?
Ben calisiosun sandim is guc vakit gecerse diye..
Hakkat bu araa yurtdisinda olman disinda bisey bilmiyorum kac yasindasin nerelisin vs iste :)

Calismiomusun sen?
Ben calisiosun sandim is guc vakit gecerse diye..
Hakkat bu araa yurtdisinda olman disinda bisey bilmiyorum kac yasindasin nerelisin vs iste :)

Canım ben 24 yaşındayım çalışmıyorum küçük çocuğum var onunla ilgileniyorum aslen diyarbakırlıyım

Evet arkadaşlar zor bir gününde sonuna geldim bugün kendimi tutamayıp içicem sandım bir ara çok zor bir gündü bugün ve gecede uyuyamadım gündüz uyumaya çalıştım yine uyuyamadım onun için sürekli gezdim alışveriş yaptım ama biraz yemeği kaçırdım gibi inş yarın telafi ederim onuda 😒😒

Evet arkadaşlar zor bir gününde sonuna geldim bugün kendimi tutamayıp içicem sandım bir ara çok zor bir gündü bugün ve gecede uyuyamadım gündüz uyumaya çalıştım yine uyuyamadım onun için sürekli gezdim alışveriş yaptım ama biraz yemeği kaçırdım gibi inş yarın telafi ederim onuda 😒😒

Günaydın güzellik cok cok sevindim :)

Sen simdilik sigara dışında sağlığım ve psikolojim icin dua et hele.. sira ona da gelecek elbet..

Hahahahaahah nasıl istersen canım ama sana dediğim gibi yap bu hayatta kimse için üzülmeye değmez ama seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun bu günler geride kalıcak sonra geçmişini gülerek hatırlayacaksın inş

Hahahahaahah nasıl istersen canım ama sana dediğim gibi yap bu hayatta kimse için üzülmeye değmez ama seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun bu günler geride kalıcak sonra geçmişini gülerek hatırlayacaksın inş

Hakli oldugunu bile bile su haldeyim yaa.. vallah biktim..

Evet arkadaşlar bugünde 3.günün sonuna geldim bugün ne yaptığımı size kısaca anlatayım ki bırakmayı düşünenlerede yardımcı olmak için;
Sabah az birşey crossant(kruvasan)yiyip dışarı çıktım eşimle 2 yada 2,5 saat yürüdük eve geldim saçlarıma bakım yağlarımı sürüp kişisel bakımlarımı yaptım daha sonra temizlik yaptım ben ve çocuklar banyo yaptık derken birde baktum ki saat 22:00 olmuş ve ben allah izniyle birgünü daha böylece bitirdim ayrıca diyetimide bozmamaya gayret gösteriyorum inş böyle devam edebilirim

Evet arkadaşlar bugünde 3.günün sonuna geldim bugün ne yaptığımı size kısaca anlatayım ki bırakmayı düşünenlerede yardımcı olmak için;
Sabah az birşey crossant(kruvasan)yiyip dışarı çıktım eşimle 2 yada 2,5 saat yürüdük eve geldim saçlarıma bakım yağlarımı sürüp kişisel bakımlarımı yaptım daha sonra temizlik yaptım ben ve çocuklar banyo yaptık derken birde baktum ki saat 22:00 olmuş ve ben allah izniyle birgünü daha böylece bitirdim ayrıca diyetimide bozmamaya gayret gösteriyorum inş böyle devam edebilirim

Canim kendi derdimden yazamadim nasılsın? Icmedin di mi? Basariyorsunnnn :)

Canim kendi derdimden yazamadim nasılsın? Icmedin di mi? Basariyorsunnnn :)

Yok canım içmedim içmiyecem inş canım çok istiyor bazen örneğin yemekten sonra tuvalette kahveyle çayla vb. Durumlarda işte ama direniyorum çok yürüyüş yapıyorum ev işi yapıyorum çocukla ilgileniyorum daha sonra bol bol su içiyorum bitki çayları içiyorum tatlı canım çok istiyor yemiyorum kilo almamak için ☺️☺️

Evet bayanlar bugün 9. Günüm ve hala içmedim inş böyle devam eder

Back