• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet en sonunda bende bırakmak istiyorum

Kalem bulundur yanında gerci biliosun sigara yerine bisey koymamak gerek o da alışkanlık oluyor ama bu kadar saat bile azim..
Ne kadar iciodun bilmiyorum ama benim icin dehşet bi süre bu :)
Dumansız hayatında mutluluklar diliyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım ben hergün 1 paket kesin biter bazen 2 paket olur çok düşkündüm her an içmek isterdim o derece kesinlikle bu kadar sabretmem mucize benim için kendime şaşıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sigara guzeldir:)) birakan arkdslara tebrikler. Benim yakin bi tanidigim gunde 3 paket sigara icerdi. Cat diye biraktim dedi bigun. Ve bidaha masallah elini surmedi 15 senedir. İrade. Oruc tutmak gibi nasi yiyip icmiosak ondad aoruclu gbi dusun kendini. İrade sadece irade. Ha ben birakmam seviyorum cunku. Bana zarar verdigini anladigim an insallah birakcam

Canım kendine zarar vermesini neden bekliyorsun bence sağlığın yerindeyken bırakmalısın

Sağol canım ben hergün 1 paket kesin biter bazen 2 paket olur çok düşkündüm her an içmek isterdim o derece kesinlikle bu kadar sabretmem mucize benim için kendime şaşıyorum

Uuuwwww beybiiii bu cok iyi :) bu kadar muptelayken direnmen harika. . Daha güzel olacakkk #direndamla ; (

Uuuwwww beybiiii bu cok iyi :) bu kadar muptelayken direnmen harika. . Daha güzel olacakkk #direndamla ; (

Hahahahaahah direniyorum canım hadiii bakalım canım ne kadar sürücek inş temelli olur ama kolay kolay pes etmiyecem

Bir arkadaş demiş de:"sigarayı seviyorum"cümlesini akşamdan akşama bir tane içen insan söyleyebilir ama bağımlı olan saat başı sigarayı arayan birinin söylemesi çok saçma. Böyle birsey sevilebilirmi? Bagımlılık insanı zavallılaştırır. Köle eder.
Ve malesef az içmekte sonradan düzenli içmeye dönüşüyor.
Ben de bu sebepten tamamen bırakmayı istiyorum.

Hahahahaahah direniyorum canım hadiii bakalım canım ne kadar sürücek inş temelli olur ama kolay kolay pes etmiyecem

Bu kadar dil döktüm bak aman icerim demee haaa.. maksimum 1 ay cekersin sonra cidden ne güzel bi hayat..
Sana verdiğim tavsiyelerin azicigina uysam varyaaa huhuuuuuuuu :)))

Canım kendine zarar vermesini neden bekliyorsun bence sağlığın yerindeyken bırakmalısın

Walla bilmiyorum mesela ben 9 senedir kullaniyorum gunde 1 paket ama icmesem icmem hani oyle her saniye canim cekmez ama ozluyorum onu yani bi seviyorum garip bi sekilde:(

Bu kadar dil döktüm bak aman icerim demee haaa.. maksimum 1 ay cekersin sonra cidden ne güzel bi hayat..
Sana verdiğim tavsiyelerin azicigina uysam varyaaa huhuuuuuuuu :)))

Hahahahaha aynen canım senide bekliyorum bak kendini toparlar toparlamaz bırak şu mereti yazık sağlığınada paranada

Walla bilmiyorum mesela ben 9 senedir kullaniyorum gunde 1 paket ama icmesem icmem hani oyle her saniye canim cekmez ama ozluyorum onu yani bi seviyorum garip bi sekilde:(

Canım o senin bahanen aslında bırakamıyorsun kendini öyle avutuyorsun aklıma izlediğim film geldi bak

Hahahahaha aynen canım senide bekliyorum bak kendini toparlar toparlamaz bırak şu mereti yazık sağlığınada paranada

Kendimle celisiyorum zaten ayy calistigim dönem güzeldi cok yorgun gelip yatiodum direk benn ki 1 saat icmesem delirirken yogun tempoda ve sürekli isi birakip cikamadigimdan gunde 3-5 iciodum geciodu :)
Calismaya basladigim an sigara konusunda rahat da olmazsa ki sektör olarak olmasi ihtimali yok :)
Yani demem o ki bikac aya sizinlaaaayimmmmm :)))

Hangi film:)

Canım youtube da sigarayı bırakmak istiyorum diye bir belgesel türü bir film var 1 saat ten fazla sürüyor ben onunla karar aldım ve bugün bıraktım yoksa reglim bitince oruç tutarken bırakıcaktım vesile oldu sende bırakırsın inş

Kendimle celisiyorum zaten ayy calistigim dönem güzeldi cok yorgun gelip yatiodum direk benn ki 1 saat icmesem delirirken yogun tempoda ve sürekli isi birakip cikamadigimdan gunde 3-5 iciodum geciodu :)
Calismaya basladigim an sigara konusunda rahat da olmazsa ki sektör olarak olmasi ihtimali yok :)
Yani demem o ki bikac aya sizinlaaaayimmmmm :)))

Ahhahahahaha çok güzel tatlım yaaa hadi bakalım senden de hayırlı haberler bekliyorum ☺️☺️

Ahhahahahaha çok güzel tatlım yaaa hadi bakalım senden de hayırlı haberler bekliyorum ☺️☺️

Hayırlısı be gülüm :) o vakit bana iyi gecelerrrr malum sabahtan kalkıp deneme çözmeye devammm :(
Mutlaka ama mutlaka haber verrr. aklina geldikce gir oku yaz hatta tamam mi?
Görüşmek üzere

Hayırlısı be gülüm :) o vakit bana iyi gecelerrrr malum sabahtan kalkıp deneme çözmeye devammm :(
Mutlaka ama mutlaka haber verrr. aklina geldikce gir oku yaz hatta tamam mi?
Görüşmek üzere

Sağol canım benim tüm desteğin için çok çok ama çok teşekkürler canı gönülden sevgilerimi yolluyorum her gün yazıcam canım bir aksilik olmazsa iyi geceler tatlı rüyalar

Bir arkadaş demiş de:"sigarayı seviyorum"cümlesini akşamdan akşama bir tane içen insan söyleyebilir ama bağımlı olan saat başı sigarayı arayan birinin söylemesi çok saçma. Böyle birsey sevilebilirmi? Bagımlılık insanı zavallılaştırır. Köle eder.
Ve malesef az içmekte sonradan düzenli içmeye dönüşüyor.
Ben de bu sebepten tamamen bırakmayı istiyorum.

Keşke bıraksan canım ne kadar iyi olur kesinlikle kafanda bitirince bitiyor bunu asla unutma sen onu yenebilirsin hayatını yönetmesine izin verme sürekli kendini motive et

Ben biraktim .mesela sigrayi sebblere baglardim telefon acinca hemen cak bitane yak , kahve icerken bitane daha yemekten sonrada yani birseyleri aslinda sigrayi icmek icin yaptgmi farkettim keyfli bi durumda birine bise anlatirken.once bu keyfi halleri sigrasiz yapmaya baslayin :)

Canım ne mutlu sana bende çok agresifleliyorum birakınca bir defa bırakmıştım yeniden başlayacağım inş bu sefer kararlıyım

Ben geçen sefer erkek arkadaşımda ayrılmıştım saçma salak şeyler yüzünden :) ilk 1 hafta sabretsen öyle güzel birşey ki gelip geçip aynaya bakıyorum sanki güzelleştim

Ben geçen sefer erkek arkadaşımda ayrılmıştım saçma salak şeyler yüzünden :) ilk 1 hafta sabretsen öyle güzel birşey ki gelip geçip aynaya bakıyorum sanki güzelleştim

Çok hoş canım senin adına çok sevindim bende direniyorum bugün 2. Gün içmiyecem

Çok hoş canım senin adına çok sevindim bende direniyorum bugün 2. Gün içmiyecem

Yanında sürekli ağzına atabileceğin naturel kuruyemiş bulundur bol bol su iç sinirlenince sakinleştirebilecek kişilerle konuş

Back