Kalem bulundur yanında gerci biliosun sigara yerine bisey koymamak gerek o da alışkanlık oluyor ama bu kadar saat bile azim..
Ne kadar iciodun bilmiyorum ama benim icin dehşet bi süre bu :)
Dumansız hayatında mutluluklar diliyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sigara guzeldir:)) birakan arkdslara tebrikler. Benim yakin bi tanidigim gunde 3 paket sigara icerdi. Cat diye biraktim dedi bigun. Ve bidaha masallah elini surmedi 15 senedir. İrade. Oruc tutmak gibi nasi yiyip icmiosak ondad aoruclu gbi dusun kendini. İrade sadece irade. Ha ben birakmam seviyorum cunku. Bana zarar verdigini anladigim an insallah birakcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım ben hergün 1 paket kesin biter bazen 2 paket olur çok düşkündüm her an içmek isterdim o derece kesinlikle bu kadar sabretmem mucize benim için kendime şaşıyorum
Uuuwwww beybiiii bu cok iyi :) bu kadar muptelayken direnmen harika. . Daha güzel olacakkk #direndamla ; (
Hahahahaahah direniyorum canım hadiii bakalım canım ne kadar sürücek inş temelli olur ama kolay kolay pes etmiyecem
Canım kendine zarar vermesini neden bekliyorsun bence sağlığın yerindeyken bırakmalısın
Bu kadar dil döktüm bak aman icerim demee haaa.. maksimum 1 ay cekersin sonra cidden ne güzel bi hayat..
Sana verdiğim tavsiyelerin azicigina uysam varyaaa huhuuuuuuuu :)))
Walla bilmiyorum mesela ben 9 senedir kullaniyorum gunde 1 paket ama icmesem icmem hani oyle her saniye canim cekmez ama ozluyorum onu yani bi seviyorum garip bi sekilde
Canım o senin bahanen aslında bırakamıyorsun kendini öyle avutuyorsun aklıma izlediğim film geldi bak
Hahahahaha aynen canım senide bekliyorum bak kendini toparlar toparlamaz bırak şu mereti yazık sağlığınada paranada
Hangi film:)
Kendimle celisiyorum zaten ayy calistigim dönem güzeldi cok yorgun gelip yatiodum direk benn ki 1 saat icmesem delirirken yogun tempoda ve sürekli isi birakip cikamadigimdan gunde 3-5 iciodum geciodu :)
Calismaya basladigim an sigara konusunda rahat da olmazsa ki sektör olarak olmasi ihtimali yok :)
Yani demem o ki bikac aya sizinlaaaayimmmmm :)))
Ahhahahahaha çok güzel tatlım yaaa hadi bakalım senden de hayırlı haberler bekliyorum ☺️☺️
Hayırlısı be gülüm :) o vakit bana iyi gecelerrrr malum sabahtan kalkıp deneme çözmeye devammm
Mutlaka ama mutlaka haber verrr. aklina geldikce gir oku yaz hatta tamam mi?
Görüşmek üzere
Bir arkadaş demiş de:"sigarayı seviyorum"cümlesini akşamdan akşama bir tane içen insan söyleyebilir ama bağımlı olan saat başı sigarayı arayan birinin söylemesi çok saçma. Böyle birsey sevilebilirmi? Bagımlılık insanı zavallılaştırır. Köle eder.
Ve malesef az içmekte sonradan düzenli içmeye dönüşüyor.
Ben de bu sebepten tamamen bırakmayı istiyorum.
Canım ne mutlu sana bende çok agresifleliyorum birakınca bir defa bırakmıştım yeniden başlayacağım inş bu sefer kararlıyım
Ben geçen sefer erkek arkadaşımda ayrılmıştım saçma salak şeyler yüzünden :) ilk 1 hafta sabretsen öyle güzel birşey ki gelip geçip aynaya bakıyorum sanki güzelleştim
Çok hoş canım senin adına çok sevindim bende direniyorum bugün 2. Gün içmiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?