Evet dün bugün canım sıkkın buradaki bir topiğe atarlandım ..

konu sahibi azıcık haklı azıcık haksız yarı yarıya yanii. okudum baştan sona yanlış anlaşılmışş.ama anlatmak istediğinide sanırsam anlatamamış.. oy başım döndü ne diyom benn..gideyim yemek yapayım benn..

Hadi konu sahibini tenzih edelim;

Ama sırf çalışan kadınları aşağılamak, kendi egolarını tatmin etmek için bu kadınların anneliğinden kadınlığına kadar laf edenleri var bunların. Çok canımı sıkıyorlar...
Valla bugün kadınlar evhanımı/çalışan kadın biraz olsun hak sahibi iseler bunu çalışan kadınlara borçluyuz bence. Yoksa yasam,. yürütme, yargı, sağlık, eğitim.... tüm kulvarları erkeklere bırakırsak diledikleri gibi at koştururlar bizi düşünen olmaz.

Konu sahibinin niyeti gerçekten temizdi yani, bende sizin gibi düşünürken ikiz çocuklu bir anne oldum birden demek istedi konu sahibi :) aman boşversin kadınlar kulübü adı üstünde nerde detay orda kadınlar çünkü :)
senin gibi düşünüyorum öyle demek istemişş..
1993159000227b004b8868a091d22085e9d4f05702.gif

Allah çocuğuna bol sağlık, bol ömürler versin. Üzülme, Allah'ın işine akıl sır ermez. Hayırlısı böyleymiş demek gerek.

Allah razı olsun varsa sizinkilerede Allah uzun ömür versin:nazar: bende öyle öyle düşündüm ama kardeşim bile beni bu yönden vuruyor çok için acıyor. tek çocuk bişi olsa napıcan diyor hastalığımı bile bile

Konu sahibinin niyeti gerçekten temizdi yani, bende sizin gibi düşünürken ikiz çocuklu bir anne oldum birden demek istedi konu sahibi :) aman boşversin kadınlar kulübü adı üstünde nerde detay orda kadınlar çünkü :)

Ben niyeyse hic öyle algilamadim.

Ben simdi yeni doğum yapanlar topigine gidip "niye hamile kaldiniz suruneceksiniz operaya baloya gidemeyeceksiniz ay yazik size aciyorum vs" desem o kadinlar bana ne dese hakli.

Anneligin güzel bir şey olduğunu konuşacak konu olmasa tamam diyeceğim de gidip o topige bunlari yazmasi niyetini çok iyi gosteriyor aslinda

Kendisi menopoza girmiş, girmeseymiş kesin yaparmış bir tane.
Deli midir nedir:KK70:
Annemle ikisi kanka zaten, bunun üzerine annem de "çocuksuz hayat çok salak bir hayat, ne boş, ne anlamsız" diyerek beni ezdi.

Hahaha anneyi bağlamış bile, sıra sende desene. Boşver milletin sorusu bitmez çocuk olmaz ne zaman yapacaksınız, olur sonra ikincisini ne zaman düşünüyorsunuz bu böyle sürer gider.

Kendisi menopoza girmiş, girmeseymiş kesin yaparmış bir tane.
Deli midir nedir:KK70:
Annemle ikisi kanka zaten, bunun üzerine annem de "çocuksuz hayat çok salak bir hayat, ne boş, ne anlamsız" diyerek beni ezdi.

Yıllar önce bir arkadasım yazmıştı "cocuk cok çalışıp para kazanmanızı anlamlandıracak, ileride de onun üzerinden kendi hayallerinizi gerçekleştirmeye calısacagınız bos bir yatırım" diye, ben sahsen evlenince bes cocuk doğurmak istiyorum ama maalesef Türkiye'deki anlayış bu arkadasımın yazdığı sekilde. Topluma uyum sağlamak icin... Herkes evleniyor herkes doğuruyor. Mertebeymis..

X