Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence kesınlıkle o topıc cok ıtıcı bır topıcÇocuksuz mutlu olan kadınlar topiği mi? Konun büyük ihtimalle kapanacaktır.
hahh işte algıladığım budur okumuyorum yazıştık bitti ama dünden beri sinirlerimede dizgin vuramadımm..
olay bu değil.. bende 38 yaşındayım diyorum uzun yıllar işimle sosyal yaşantımla yaşadığımı anlattım (ki avukatım)ama öyle bir an geliyoki o duyguların baskın çıktığından söylemeye çalıştımm. doktor anne olamassın demişti ve önemsemedim çocuk neymişki dedim kadın değilmiydim o zamanlar kastetdiğim o değil..ne deseler haklılar.
yazık.
ben anne değilim mertebem mi düşük
ya da bir kadının mertebesi (o ne demekse) yumurtasına spermi sokabilmesi mi.
Neden kapanmalıymış anlamadım.ay kapansın anlıkta olsa yazdımyaaa..bu ne triptir yaaa bu ne bilmişlikk..
Yani diyecek kelime bulamıyorum konu sahibine. Ne kadar ayıp yazdığı şeyler.ne deseler haklılar.
yazık.
onu okumamıştımne deseler haklılar.
yazık.
olay bu değil.. bende 38 yaşındayım diyorum uzun yıllar işimle sosyal yaşantımla yaşadığımı anlattım (ki avukatım)ama öyle bir an geliyoki o duyguların baskın çıktığından söylemeye çalıştımm. doktor anne olamassın demişti ve önemsemedim çocuk neymişki dedim kadın değilmiydim o zamanlar kastetdiğim o değil..
alıntı için teşekkür ederimne deseler haklılar.
yazık.