erkekler bizden çok farklılar, bu da bunun ispatı. ne kadar romantik olurlarsa olsunlar neye kırıldığımızı ne beklediğimizi anlayamıyorlar kimi zaman. sen gayet güzel yazmışsın. daha fazla da taviz verme kendinden, bundan sonra o birşeyler yapmalı. hala susmayı tercih ederse yapacak birşeyin yok
valla kücük bi espiri yapcam
BENI ALAN YASADI BIDE YANDIklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
walla hem ne mutlu hem yazık diyeceğiz heralde müstakbel eş adayına :roflol:kaydirigubbakcemile3delikafadulden
cvp geldi
sagolasin, herzaman yanimda oldugunu biliyorum, ama sende unutma, bende herzaman yanindayim, oki? ee ne yapiyorsun
yazdi.......
geri cevap olarak böyle yazmayi düsünüyorum.....
bi derdin oldugunda paylasmani isterim demistim gecen hafta hatirlarsan. hadi anlatmak istemiyorsun anladim, bari söyle cnm skkin sakin yanlis anlama de. paylas ki bende degerli oldugumu anliyim....
hiic evdeyim....
yazicam???????
bak işte ne güzel cevap vermiş. sen bu meseleyi mesajda yazma artık, yüz yüze görüşünce derdini anlat bana, paylaşmanı istiyorum dersin. mesajda konuşma gibi olmadığı için biz o an nasıl istiyorsak öyle anlıyoruz. güzel şeylerden bahset. ne bileyim seni merak ettim, ona canım sıkıldı falan de. naz yap biraz sende ama sinirli şekilde yazma. şirin ol biraz
ahh aylin ahh alem kızsınkaydirigubbakcemile5
cabuk yanlis anliyom napiyimmm
cok zorum niye böleyim ben yaa
:)
:)walla ne yalan söyleyeyim öylesin...zaten ilk okudum yazdıklarını cevaplarını falan ne mızmız kız dedim...yazdım da zaten:))
ilişkilerin başları zordur aslında ...birbirini tanıma,anlama vs süreçleri zaman alır...ondan da böylesin sen şu an..endişelenme..yerimseniben
bak yine cvp vermedi yazdiklarima gördünüzmü sinir oluyorum iste böle........
treni alicam simdi göreve gidiyorum. sen baska neler yapiosun dedi tek
çocuk o konuyu bitirmek başka şeylerden bahsetmek istiyor işte, anlamı budur bunun. üsteleme bence, yüzyüze konuşursunuz. daha da uzatırsan boşuna ikiniz de gerilirsiniz.
:)))
o da bir insan be aylincim...onun da beyni,kalbi var...ondan senin istediğin tepkileri vermesini,senin istediğin gibi davranmasını bekleme..
bak çocuk mesaj yazıyo şimdi de neden böyle yazmış başka bi şey yazmamış diye sızlanıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?