Evet demeli miyim? Yoksa beklemeli miyim?

KENDIMDEN TAVIZ VERMEYI HIS DÜSÜNMÜYORUM TEPEME CIKAR SONRA bidahada düzelmez. hic alismasin. ben yaptim yapacagimi. bakalim ne cvp vericek, vermezsede yazmiyorum baska birsey. kendi bilir. sonucta demistim ben ona, bi problem varsa anlatmani istedimmm DEDIM, eger bu istegime saygi duymuyorsa kendi bilir. o bana dese böle ben seve seve kosa kosa anlatirdim.......

bosuna dememisler erkekler kadinlar VIDI VIDI sindan DIR DIRINDAN hoslanmaz diye.
ben anlatmayi seven biriyim, bu erkeklerde susmayi seviyo nedense...
:)

aylincim erkekler genelde sorunlarını paylaşmayı sevmez. kendi içlerinde yaşamayı tercih ederler nedense. kadınlardan bu yünüyle ayrılıyorlar. ben eski sevgilimden az çekmedim, susardı ve deli olurdum. sen sabret biraz, çok da takma kafana. daha ortada ciddi bir ilişki bile yokken şimdiden dert etme bunları.

cvp geldi

sagolasin, herzaman yanimda oldugunu biliyorum, ama sende unutma, bende herzaman yanindayim, oki? ee ne yapiyorsun

yazdi.......

geri cevap olarak böyle yazmayi düsünüyorum.....
bi derdin oldugunda paylasmani isterim demistim gecen hafta hatirlarsan. hadi anlatmak istemiyorsun anladim, bari söyle cnm skkin sakin yanlis anlama de. paylas ki bende degerli oldugumu anliyim....
hiic evdeyim....

yazicam???????

bi derdin oldugunda paylasmani isterdim demistim gecen hafta hadi anlatmak istemiyorsun anladim,bari cnn skkin oldugunda söle, susma. bak noldu, yanlis anladim. 1 bucuk gün sustun. yanlis seyler düsünmeme sebeb oluyo, yapma böyle.ben derdini dinlemek isterim, beni önemsedigini deger verdigini anlarim böylelikle.....

yazdim.......

bak işte ne güzel cevap vermiş. sen bu meseleyi mesajda yazma artık, yüz yüze görüşünce derdini anlat bana, paylaşmanı istiyorum dersin. mesajda konuşma gibi olmadığı için biz o an nasıl istiyorsak öyle anlıyoruz. güzel şeylerden bahset. ne bileyim seni merak ettim, ona canım sıkıldı falan de. naz yap biraz sende ama sinirli şekilde yazma. şirin ol biraz

tmm öyle yazarim baskada taviz vermem :) merak ettim seni, ona cnm skldi simdi.. yazicam baskada yokk
ama ne yalan söyliyim, benim cnm skkinken güzel moral veriyo. 1 bucuk hafta önce bay akötüydüm, hep aglama ok felan dedi, güzel teselli etti.......
haksizlik yapmiyim simdi :)

ay ben deliyim valla bak, icimden ne geldi simdi biliyormusunuz, bak nasilda yumusadim hemen
yan yana oturup da kafami onun omuzuna dayamak isterdim :)
ay simdi bunu bilse nasil sevinir :)

cabuk yanlis anliyom napiyimmm
cok zorum niye böleyim ben yaa
:)

:)walla ne yalan söyleyeyim öylesin...zaten ilk okudum yazdıklarını cevaplarını falan ne mızmız kız dedim...yazdım da zaten:))
ilişkilerin başları zordur aslında ...birbirini tanıma,anlama vs süreçleri zaman alır...ondan da böylesin sen şu an..endişelenme..
yerimseniben

evet malesef öyleyim, ve her birseyin altindan birsey ariyorum. mesela bak oncam mesaj attim, ben NE OLDU NEDEN YAZMIYORSUN demedikce geri yazmadi, acaba beni oyaliyormu dedim icimden, veya basindan atmak icinmi öyle mesaj atti
cok kötüyüm ben yaaaaa napiom böle :) cvp geldi durun :)

bak yine cvp vermedi yazdiklarima gördünüzmü sinir oluyorum iste böle........
treni alicam simdi göreve gidiyorum. sen baska neler yapiosun dedi tek

bak yine cvp vermedi yazdiklarima gördünüzmü sinir oluyorum iste böle........
treni alicam simdi göreve gidiyorum. sen baska neler yapiosun dedi tek

çocuk o konuyu bitirmek başka şeylerden bahsetmek istiyor işte, anlamı budur bunun. üsteleme bence, yüzyüze konuşursunuz. daha da uzatırsan boşuna ikiniz de gerilirsiniz.

:)))
o da bir insan be aylincim...onun da beyni,kalbi var...ondan senin istediğin tepkileri vermesini,senin istediğin gibi davranmasını bekleme..
bak çocuk mesaj yazıyo şimdi de neden böyle yazmış başka bi şey yazmamış diye sızlanıyosun...

çocuk o konuyu bitirmek başka şeylerden bahsetmek istiyor işte, anlamı budur bunun. üsteleme bence, yüzyüze konuşursunuz. daha da uzatırsan boşuna ikiniz de gerilirsiniz.

tmm sustum siz kazandiniz :)

konuyu kapatti zaten belli :)

TSK EDIYORUM HEPINIZE ABLALARIM........
bu konu kapanmasin, yine dert mert olursa paylasicam :)
bu olay ders oldu bana, eger bu cocuk susarsa bi derdi var demek, ögrendim :) is basa düsüyo sonra :)
ve kavgadanda hoslanmiyo, baska konu aciyo genelde, bunuda ögrendim, arkadasimin sevgiliside öyleymis, aslan burcu :)

TSKLER iyi aksamlar

:) tmm sustum abla kaydirigubbakcemile ben gidiyorum yerimseniben hepinize tsk ederimmmm........

yeni dertlerimle görüsmek üzere :)

güle güle deli kız...görüşmek üzere kendine iyi bak..adamı deli etmedelikafadulden:roflol:

tamam :) hehe bybyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…