ya aramak istemiyorum diyorsun, ama en güzeli konuşarak halletmektir. istersen bir sorun mu var, neden cevap vermedin gibisinden birşey yaz. hoşlandıysan ve sana kırıdıgını hissediyorsan arayı düzeltmek sana düşüyor bu durumda
canım sıkkın demiş çocuk biraz da sen ilgi göster bakalım sor nesi var neden üzgün...
hemen yanlış anlama, bak işte iyi değilmiş çocuk. kusura bakma demiş zaten, telafi etmesini de bilir sonra. sen bundna sonra birşey yapma bence, yapacağını yaptın zaten. seni gerçekten önemsiyorsa o arar, merak eder seni. kenini de üzme sakın.
yapabilecegim birsey varsa soyle lütfen de. bu onu önemsedigini gösterir. başka birşeye de canı sıkılmış olabilir, sen üstüne alınıp da sinirli bir mesaj yazma. yok yere aranız açılır.
yapabilecegim birsey varsa soyle lütfen de. bu onu önemsedigini gösterir. başka birşeye de canı sıkılmış olabilir, sen üstüne alınıp da sinirli bir mesaj yazma. yok yere aranız açılır.
iyi peki üstüne gelmicem. anlatmak istersen dinlerim seve seve biliyorsun. yapabilecegim birsey varsa söyle lütfen YAZDIM
ala, oncam sey yazdim, tepki vermedi. bu nedemek peki? susmayi mi tercih ediyor? yoksa okudu ve hafizasina aldi ama birsey demiyor? özür dileme geregide duymadi? neden? ben onun üstüne giddikce susmak mi istedi? erkekler böylemi genelde?
iyi peki üstüne gelmicem. anlatmak istersen dinlerim seve seve biliyorsun. yapabilecegim birsey varsa söyle lütfen YAZDIM
ala, oncam sey yazdim, tepki vermedi. bu nedemek peki? susmayi mi tercih ediyor? yoksa okudu ve hafizasina aldi ama birsey demiyor? özür dileme geregide duymadi? neden? ben onun üstüne giddikce susmak mi istedi? erkekler böylemi genelde?
kız aylin ne kadar pimpiriklisin...biraz rahat ol be canım ..öküz altında buzağı arama lütfen...ilişki biraz sabır gerektirir daha şimdi böyle yaparsan olmaz...bu kadar çok sorgulama biraz akışına bırak olayları..her şeyin içinde bir şey arama acaba neden böyle dedi neden böyle yaptı falan filan...mutsuz etme kendini boş yere...a.sa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?