Gelinlik Modelleri Evet, bu gelinliğe de yorumlarını bekliyorum :)

Gelinlik hoş ama Akay'dan almayın bence. Aynı kalitede malzemeyle başka bir gelinlikçide yarı fiyatına diktirirsiniz, yarı fiyatından biraz para öderseniz de çok daha iyi kumaşlarla aynı modeli diktirir, boşuna da kötü kaliteye o kadar para bayılmamış olursunuz...

Daha ucuza daha kalitelisi alınabilecekse, fazla para vermenin anlamı yok, katılıyorum.

Tek derdim, istediğim gibi olmaması ve benim de nerde diktireceğimi bilmiyorum olmam. Sen Tunaliz'de diktirmiştin sanırım minenes. Benim de aklımda hemen karşısında olan İğne İplik var. Acaba İğne İplik hakkındaki görüşlerini öğrenebilir miyim?

Çok iyi bildiğimi söylersem yalan olur. Gitmiştim ancak seçimimi onlardan yana kullanmadım. Bir artıları yok bence. Bir de vitrine çok çirkin gelinlikler koyuyorlar bence Kadıköy'de Özgül, Hanzade Hatunoğlu, Gül Erdem, Gülşen Pehlivan, Nurbanu vitrine koydukları ile dikkatimi çekerler...

bana göre tam bir gelinlik havası vermedi

Bir yakınımın Akaydan aldığı 5000 tl'lik gelinlik düğün gecesi üzerinde parçalandı. Şikayetçi oldular. Paralarını geri aldılar ama düğün gecesi rezil olduktan sonra ne fark eder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…